chillar^

Tentan gick väldigt fint idag faktiskt, över förväntan! Det var nästan exakt samma frågor som på tentan vi hade fått plugga till, vilket kändes väldigt bra. Dock så hade vi en liten "golden rule" då vi gick på gymnasiet, vilket lydde "Ifall det kändes bra, gick det åt helvete. Kändes det som det gick åt helvete, så gick det bra." Hoppas att högskolan har ändrat den regeln, man kan ju alltid hålla tummarna!

Var bara i stallet en liten snabbis idag då mamma tyvärr blivit sjuk, så kunde inte göra så mycket, men han vilar ju ändåså. Hagen har äntligen blivit lite mjuk så dem kan röra sig ordentligt, vilket betyder att han inte beter sig som den dryga unghästen han är innerst inne, men för uppfostrad och snäll för att agera. (Förutom nu, då han inte kunnat röra sig.) Tyvärr kommer det nog frysa på över natten, tråkigt.. Då kan snön komma imorn tycker jag.

Bakade lite chokladmuffins med kokos innan jag drog till stallet, ska festa på dem, läsa och ta det lugnt ikväll, chillarkväll med andra ord!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0