hemma!

Nu är jag hemma igen efter ett par dagar! Haft det awesome, ville inte åka hem, och saknar allt.



yeah, detta summerar fredagen pretty well. ( samt massa andra flummigheter och random saker, but oh well!) skriver mer då jag orkar,nu ska jag sova. Tjingeling!



Life.

I've never really actuallt felt this good. By feeling good, I mean spiritually and in health. I haven't really been sick in 5 months (if you don't count allergy reaction.) I just simply enjoy life and what it has to offer right now, living the moment.

My horse is also one of the sources of my happiness. I couldn't be more proud of him, and the floating feeling of happiness when I mount him for a ride. I'm just riding with the wave, hoping this moment will last for a while.



Min vackre prins.


somethings wrong.

Red Finkus nere på gräsvolten idag för det dammade och var tråkigt i paddocken. Han gick faktiskt väldigt fint! Förutom på raksträckan i höger galopp, han tyckte det var något läskigt i diket, men det var bara småsaker! Vi travade lite över bommar och skuttade smått över ett litet hinder, och tränade på lydnad. Det funkade faktiskt fintfint i slutet.

Prövade att rida med remontnosgrimma också, märkte inte så stor skillnad, men ska rida på det ett tag och se ifall det hjälper nu.



Idag får ni en bild som är tagen idag!!!! till råga på allt.

Gårdagen och delar av idag spenderades mitt ute i ingenstans hos Ekorre där vi klarade ut Need For Speed the Run, samt Resident Evil 5! En jäkligt rolig kväll, tack, det behövdes! Imorn blir det morgonjour i stallet, tvätt & förhoppningsvis bio, nya The Amazing Spiderman!


hahahahahaha.

Bjussar på denna från tävlingen i Arboga, vad glad min häst ser ut, och vilken teknik med frambenen!




tjollahopp.

ger upp med att sova och inser att det aldrig kommer att ske istället.

6e dagen på raken av jobb avklarat, nu blir det en dags "vila" innan jag ska upp och jobba på onsdag igen. Idag (eftersom det faktiskt är tisdag idag enligt tiden!) Så ska jag först ill min sömnkurator, och babbla på om allt och inget.

Sen senare på eftermiddagen blir det att åka in till Rocklunda och hoppa en sväng för Rebecca där tillsammans med Stina! Vi ska bland annat hoppa vattnet, får se hur lillFinken sköter sig. Han börjar bli så duktig! Idag red jag först ut ca 10min med Stina, sen svängde jag av och red 15 minuter själv, sen efter mycket virrigt och så, då mötte jag upp Anne och vi red ut i någon timma tillsammans! Det var väldigt trevligt, om man kan ta bort alla irriterande myggor, bromsar och flugor som envisades med att vara runt oss. Stackars Finken som är överkänslig mot dessa flugfän hade det inte lätt..

Men taggar för träning, och hoppar på att han sköter sig, och får hoppas att kuratorn säger något vettigt, så får vi la se!




5e dagen gillt.

Idag är det 5e dagen jag jobbar, och har fortfarande inte fått sovit ordentligt. Känns lagom bra sådär. Hoppas det är lite folk (önsketänkande), för imorn är det min 6e dag.

Tur att jag är ledig på tisdag, och måste upp tidigt för att gå till min sömnkurator! Trodde grejen var att jag skulle sova mer, varför ska jag upp tidigt igen? Sen jobba igen på onsdag, yaaaaaaaay. Känner livet rinna bort igenom öronen eller nått.

Kände mig såhär lagom pigg/win imorse. Då jag skulle sätta på mig linserna så började jag borsta tänderna istället. Hej sinnesförvirring! Dock så skrattade jag gott åt mig själv, kanske lite schizofreni i det hela?

Längtar tills pånihesten ikväll, hoppas han har överlevt en dag utan mig ♥




RSS 2.0