brb

flytt & jobbdags!

Vet inte ifall jag har internet i lägenheten direkt, annars hörs vi väl sen då jag fixat det!



"Mitt rum" för ett år sedan, det ser helt annorlunda ut nu (förutom TV'n, den har alltid stått på samma plats.) Fast iofs, nu är det rätt tomt..

Bilder & inlägg om min lägenhet kommer sen till helgen kanske, ifall jag har internet dvs.. Tjingeling!



Spelas på repeat just nu medans jag fixar, ser på Misfits (TV-serien) och älskar den, såklart man måste lyssna på openingen då!




Skinny love

Jaha, ja. Fortfarande lika besatt i Gendry och Arya, både tillsammans och isär.
Har förmodligen suttit på Tumblr sammanlagt sex timmar de två senaste dagarna, varav jag i stort sett har pluggat resten. Mitt liv <3 Tacka tumblr för att jag inte blir deprimerad typ.

Idag ska jag först följa Sara till Södra Åbergsfortet, och gå in i fortet. Det är tydligen sista gången de öppnar rum, som varit otillgängliga tidigare, innan de plomberar hela skiten (tar självfallet med mig kameran). Så det ska bli intressant att se! Sen ska jag iväg till Erik och tentaplugga lite. Blir inte KLOK på hypoteserna i statistiken. :c Så om inte Erik förstår, så får jag helt enkelt ta i med hårdhandskar och dyka ner i boken tills jag förstår exakt vad dem vill ha ut från mig! Och vid sju-åtta ska vi även gymma.

Och nu har Niclas farit till Malaga och blir borta i hela tio dagar.

So yeah....
NU FÅR JAG ÄNTLIGEN SPELA MIN AWESOME MUSIK UTAN ATT NÅGON KLAGAR!!

Och självfallet kommer jag sakna älsklingen också <3



Världens bästa video till Arya. Speglar henne så HIMLA fint.
Se i HD och du kommer se regnbågar och enhörningar i resten av ditt liv!




...





you don't know what you had until it's all gone.


Prio 1



Detta är bland annat mitt prio 1 just nu, tillsammans med jobbsituationsfrågan & hästen. Jag har egentligen lite ångest över detta, då det valet jag ev ska fixa om imorn till första platsen, kommer förändra så himlans mycket. Samtidigt är det nog det jag vill, slutligen trots alla om och men, gå. (Ja moster, du kommer faktiskt bli glad över detta beslut iallafall.) Men detta beslutet får det nog bli, det är det jag vill, trots att jag samtidigt inte vill, men ibland måste man offra saker för att komma någonstans i livet, och just nu vill jag bara fram, inte ha massa kringelkrokiga vägar framför mig.
Jag kommer antagligen säga sen vad jag väljer, ifall det går igenom, jag vill inte ge mig själv alldeles för stora falska förhoppningar heller, ifall det inte går igenom. Men jag håller alla tummar och tår för detta.

Annars så är det inget roligare än att jag får nycklarna i helgen till lägenheten! Tack vare allt som är förvirrande just nu, så flyttar jag nog in tidigare, och renoverar mindre. Som sagt, allt klarnar upp mer imorn, eller tja, snarare i juli, men det är som sagt då. Lev i nuet och oroa dig för framtiden då det bekommer nuet.

Nu ska jag försöka sova.. Eller inte. Somnat runt 1-2 de senaste nätterna, vaknat vid 4, gjort ingenting och somnat om efter en halvtimma timma, och sedan gått upp runt 9, livet. Imorn bär det av till Sala för att gå omkring på "stan" där medans mamma uträttar ärenden. Sen tillbaka till Tullsta för att plocka upp lite grejer.

Nu ska jag nog se på någon rolig serie eller så.. Vi får se, tjingeling!




Game of Thrones ~

Som om ni inte fick nog av mitt tjat i förra inlägget, haha.
Nej, men allvarligt.
Jag måste bara berätta hur jag aldrig hade kunnat föreställa mig att det, i en medeltida fantasy bok/serie, var en 15-årig flicka som skulle bli min favoritkaraktär.
Arya Stark är så sjukt häftig, och jag kan inte se någon annan än Maise Williams göra ett bättre jobb.

Enough said.
Hands down.


Och självfallet fick Gendry vara med på ett hörn också, hihihi.
Arya & Gendry - I AM SO GOING DOWN WITH THIS SHIP.



Jävlar i havet!

Och satan i gatan vad jag har varit dålig på att uppdatera. Jag veeet! Om man får dra en lame ursäkt så är det för att jag håller på att plugga mig själv till döds. Fast egentligen inte för att jag är så slö, hähää.

Var på ponnytävlingarna i helgen och jag håller just nu på att fixa bilderna som jag tog! Alla dessa söta ponnyer får mig att längta tillbaka till ponnyåren, huhu. Eller häståren över huvud taget. Kan knappt vänta tills jag går ut skolan och kan skaffa häst igen <'3

(Minor spoiler alert för de som inte sett Game of Thrones i fölhande stycke)
Bortsett från det så har jag sett ut Game of Thrones, säsong ett och två. Nu håller jag på att dö av längtan till nästa episode. Visste att det skulle bli så här, men jag kunde fan inte hålla mig längre. Håller på att dö speciellt nu, eftersom att jag shippar Arya och Gendry. Nooom Nom!


Arya och Gendry! <333 Fangirl much.





fsgdhj

Jobbat i 6 dagar i sträck nu sedan jag kom hem, slitigt! Ridningen har både haft upp och nergångar för att sammanfatta det hela riktigt fint. Har inte haft tid alls att uppdatera här, inte heller kommer jag nog ha det på ett litet tag. Packar som en galning just nu, flytt på g! Får nyckeln redan i helgen, shit, vars tog tiden vägen? 1 år sedan studenten... Snart är det väl pensionen runt hörnet.

Tog mig över 30min att endast packa tv-spelen, hur kommer det gå med resten av grejerna då??



Bästa Finkus och jag idag ♥


ATLA

Såg klart denna serie i onsdags under lunchen. Har följt den ett riktigt bra tag, sedan säsong 2 börjades sändas (så det är sen 2006) Men jag har aldrig riktigt kommit runt till att se säsongsfinalen, dvs de 4 sista episoderna. Varför? För jag visste hur det skulle sluta, och jag gillade inte det avslutet. När jag väl ser på säsongsavslutningen, visserligen på mobilen, men med riktigt bra hörlurar så man hör, och ser allt, så måste jag säga att jag har blandade åsikter.

Slutet var riktigt dåligt, som sagt, inte det jag hade förväntat mig på en serie som gått in och gett mycket från börja, till att falla platt sista episoden. Då talar jag om fighten mellan Aang och Fire Lord Ozai. Den var inte så som jag hade hoppats på.

Det jag måste verkligen ge credits för, är hur de porträtterat Azula i slutet, hur man verkligen ser henne bryta sönder och samman. Att gå från en iskall suprerior bitch, som tror att hon har hela världen runt hennes finger, tills hon står där ensam, och försöker desperat klamra sig fast vid det lilla hon har. Det är suveränt röstskådespelat, och ännu bättre hur det är uppmålat. När man får se Azula i sitt rum, försöka göra iordning sig själv för sin egna cermoni, tills att hon slåss mot Katara i slutet, är så perfekt att det knappt finns ord; det var de som gjorde att slutet, plus då Toph, Sokka & Suki är i luften och ska ta ner "the airfleet", är så fantastiskt. Men som sagt, fighten mellan Aang och Fire Lord Ozai drar ner allt, och desamma i slutet, hur allting verkligen är "slutet gott allting gott."

Jag har sedan början, varit ett troget fan av Zutara. (Zuko x Katara) och jag, som nog många fler, trodde helt ärligt att de skulle sluta så, då upplägget var välidgt genomgående, vilket jag märkte då jag kollade om den för att se season finale, men såklart så ska det alltid finnas hakar och elakheter..








MV



För att bra MV's behöver mer uppmärksamhet! Destiel ♥


Isishestar.

Just nu är vi och rider på islandshästar igenom bergen på Island på Eldhestars isisar!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige så länge!


Bild: eldhestar.is


På g!

Det fixas, det donas, sista minuten grejerna görs, snart är vi båda på g! Trötta som få, mitt i natten på vardera sida av Sverige, typ.. Vi får se ifall bloggen hinner bli uppdaterad, lite tror jag nog vi hinner, men ska försöka hinna några tidsinställda, ifall jag hinner där med!


Här får ni en bild på Kairo jag och lisa byggde då vi var i Egypten -08!


Orphan ~

Hade lovat mig själv att aldrig se Orphan efter Linns fina recension av den, men jag kan helt enkelt inte låta bli, haha. Dessutom är det sista kvällen med baby innan jag far till Island, så jag måste helt enkelt mysa ner i soffan framför en skräckfilm. Speciellt när vi var och åt goood middag på "Pär och Mickes" samt. att jag för andra dagen i rad ligger på ett sjuuukt nice underskott av kalorier. Dessutom gick väl gympasset sisådär. Failade rätt hårt i bänken dock :c Men det är bara att försöka igen!

Har även skickat iväg ett mejl till de som har hand om utbyten på skolan. Så vi får se om jag har möjlighet att läsa utomlands sista året. Hoppas, hoppas, hoppas! :'3

I morgon ska jag åka till Luleå med Sara, fara förbi Forex, tvätta, packa och bla bla bla. Kommer dö av stress. Men allt kommer belönas med en relativt sjukt resa till Island. Haaallaaa, wooorld!


Bild från Eldhestar, turridningen som vi ska uppleva på fredag.
ÅÅH, LÄNGTAR IHJÄL MIG, OK?




awemaweeeh.

Packar som en liten duracellkanin just nu.. Eller vänta.. Det gör jag ju inte alls.. Packade i 3minuter igår, fyllde halva väskan, sedan orkade jag inte mer och gav upp! Känns riktigt bra sådär, då jag inte kommer ha tid alls imorn att packa! Aja, har ju nästan hela dagen på mig idag, förutom då jag tränr och är i stallet, hurrdurr.

Jag är nästan överdrivet taggad inför resan, jag får vara med min andra halva till idiot, (ja lisa, vi är faktiskt båda ett stycke awesome idioter.) och som Lisa nämnde, så är det en massa awesome saker på g där borta då också! Har hört så mycket gott om Island (förutom att det är snordyrt), men att det ska vara fantastiskt vackert och bra. Dock så hatar jag att packa.. Jag glömmer alltid något.

Jag måste snart börja packa inför flytten också.. Det känns också halvt som halvt att packa, dock gör det inget då om jag glömmer något, då kan jag bara komma tillbaka samma dag och hämta det, easy pie!


denna gång slipper vi dessa iallafall, tur nog!


Taggaaaa!

Tjoho! Har inte uppdaterat bloggen på ett tag (no way!!?). Tänkte bara skriva lite om att jag har pluggat hela helgen. Känns sjuuukt bra. Känns som att jag kan åka till Island utan att ha ångest över saker som jag inte har gjort än, haha. Anyhoooow. Lab i morgon på skolan, sen lite plugg inför jöken-övningsuppgifterna och sen drar jag till Boden! Ska gymma och sedan äta middag på Pär och Mickes med världens bästa pojkvän. Sen på onsdag drar jag till Luleå, tvättar, packar och sen DRAR JAG TILL ISLAND. Kommer bli så jävla NICE!

Kommer bli så awesome att träffa världens bästa Paulina (<3<3), rida på islandshästar i deras ursprungliga natur, se späckhuggare (dock inte bestämt än...) och bada i varma källor! Oh my god, detta kommer bli BÄSTA RESAN EVER! Skulle faktiskt inte förvåna mig om det slår Egypten, haha. Nog för att Berlin också var jävligt häftigt. Anyhow.

Blir lite updates innan Island!


Chillar loss i fläta och Kingsland-tröjan, el-oh-ve-e.


flyttar.

Japp, den 1a Juni flyttar jag till min alldeles egna lägenhet! En hyresrätt med bra läge, en etta på 40m2 med kök! Ska bli så spännande och kul, längtar riktigt rejält tills dess, men först måste vi måla om lite och så, men det behövs ifall man ska trivas också!

3 dagar kvar till Island också!


Något liknande badrum vore inte fel att ha..


update

Tog 2 bilder idag i stallet på Finkus utan nosgrimma, sådär direkt innan vi gick ner och hade en kickass träning som gick suveränt. Hoppade en oxer på 110 utan problem alls, och det kändes helt fantastiskt hela tiden, världens bästa häst!




haha,

Jag är så van att se min häst utan nosgrimma på tränset, att nu när jag såg en bild på honom från förra året, så vart jag lite chockad! Haha, känns som man inte hinner med sina egna uppdateringar ibland.. Rider honom utan för att han går bättre då, trivs mer utan den, så då kör vi på det!


Har tyvärr ingen bild på honom utan nosgrimma, får fixa det snarast!


Såna här nymodernigheter... Uhm...

Ja, det vore väl fel att kalla det nymodernigheter eftersom att jag tillhörde de cirka fem procenten som inte hade det. Tills idag. Twitter och Instagram. Förstår i stort sett ingenting - men ja, jag har börjat få grepp om det i alla fall. Väldigt ovärt för såna som mig dock.

De som jag följer på twitter skriver typ bara på koreanska (:c), så jag följer bara de som jag verkligen vill följa. Annars har jag ju bara mina vänner där i princip. Fattar lixom inte riktigt grejen. Jag menar, jag suger ju redan på att vara en hängiven facebookare, och jag förstår inte riktigt vad skillnaden är. Trololol. Nå väl!

TWITTER: lisacuwi
INSTAFRAM: lisacuwi

And now you know.



RSS 2.0