Valborg!

FHEZT IKVÄLL!
Haha, väldigt... fin... bild...


hahha, dör.



The day

Igår vart det en sen dag i stallet. Vi tänkte först att vi skulle försöka hinna hem i god tid, men icke sa nicke. Ett av stona fölade, så vi fick hjälpa till där istället! En liten hingst, brunt, som troligtvist kommer bli skimmel. Fölet var inte heller det smartaste, så vi fick hjälpa till med en del, så vi kom hem från stallet runt kvart i två inatt, det var den tidiga tiden. Men jag klagar inte, det var riktigt roligt!

Idag blir det att åka till Glada Hästen och kika på nya ridskor + chaps, och sedan se vad som mer finns på rea. Sen efter det ska jag rida ut med Anne, och ikväll.... Då blir det bio med Ekorre. Inte vilken bio som helst, utan The Avengers! Har bara hört bra om den, så nu hoppas jag att den ska vara så bra. Jag kommer antagligen klaga lite på den, eftersom jag läst en del comics med både The Avengers och New Avengers.


Ett av förra årets föl, hingstungen Oahu!


OH. MY. GOD.

NU ÄR DEN UTE!!
B.A.P's nya musikvideo till låten "Power". SÅ JÄVLA BRA!
Detta var precis vad jag behövde. Speciellt när man är lite småirriterad över saker och ting såhär på kvällskvisten. Känns som att jag kan spöa ner ett helt gäng med bitches när jag hör den här låten. Fyfan vad skönt! Jag avlider av awesomeness <3




awesoooome

Var och shoppade med bästa Emelie idag på stan! Köpte några grejer, inte allt för mycket, och det var rea idag i några butiker, vilket gav ett stort plus i plånboken. Kanske lägger upp bilder senare, ifall jag orkar!

Senare blir det nog träning på Finkus Busus, och imorn blir det att jobba kväll!

Men det bästa av allt? Fick ett fint samtal idag, och nästa vecka på torsdag ska jag kolla på en lägenhet! :D


Exakt två veckor kvar tills Lisa och jag drar till Island också!



I am the best

And the world is mine.

2NE1 - I AM THE BEST


Far till Boden en sväng, hejzzz!



Kan det inte bli fredag typ - nu?

Längtar som faaan tills i morgon!
För det första ska vi (vi = Hanna, Jessica och Meleny) festa i min lägenhet och gå ut på Allstar i Luleå! Kommer bli sjukt fett. Ska möta Jessica på stan vid tolv, så ska vi shoppa lite och sen drar vi hem till mig. Awesome, haaalla!

Men, den största anledningen är att B.A.P's nya musikvideo och låt kommer ut. OHMYGOD, kan typ inte vänta! Fangurlar lite här känner jag, men jag är helt säker på att låten och musikvideon kommer skapa en awesomeness overload!

B.A.P - Power, teaser.

Resten av bilderna från Berlin måste jag vara beige och berätta att de kommer nog på söndag, måndag eller kanske till och med ännu senare. Kommer inte ha tid de närmsta dagarna och om jag känner min Karma rätt så kommer jag vara bakis på lördag och tisdag. Så, be patient, my friends!


<3

Jag och min underbara syster!

Älskar dig <3



Tour in Berlin

Okej, så, nu kommer lite bilder från Berlin!
Ska försöka förklara så gott jag kan vad alla bilder handlar om, men det var så sjukt mycket att ta in, så det skulle inte förvåna mig om jag har glömt hälften. Hur bra tour som helst, vår Tour-guide, David, var hur awesome som helst. Han kom från England så han hade ingen krånglig dialekt = man förstod allt han sa. Plus att han var hur rolig som helst. Försökte lätta upp stämningen helt enkelt. Om ni någon gång far till Berlin, gå med dem här, ni kommer inte att ångra er:

FREE TOUR BERLIN

Och nu, BILDER, WOHO! Har självfallet bara tagit med det mest intressanta, etc, etc. Annars får jag sitta och fixa bilder hela dagen, haha.



Touren började på Brandenburger Tor. På bilden är den välkända stadsporten.


Statyn högst uppe på porten. Kvinnan i vagnen heter Victoria - gudinannan av seger - och statyn blev faktiskt stulen av Napoleon när han invaderade och tog över Berlin. Man kan se att Victoria sneddar lite med blicken, varav de flesta säger att hon tittar mot ett speciellt hus - huset där Frankrike har sin ambassad. Sort of funny.


Anna - Tora - Sara. På Brandenburger Tor!
Världens bästa syster och världens bästa kusiner!
(Självfallet med Johan också, men han fick inte vara med på bilden :c)


Tysklands statshus. Glaskupolen är tillbyggd efter andra världskriget som en symbol att den Tyska regeringen alltid är "bevakade" av folket. Den är öppen för allmänheten, men man måste boka en plats för att kunna gå in.


Vår guide, David, vid Berlins memorial för alla judar som dog i andra världskriget.
Konstnären sa aldrig vad det skulle föreställa, utan lämnade fantasin till de som får se det. Vissa säger att de påminner om gravar, att man passerar under jorden när man går mellan stenblocken. Jag vet faktiskt inte vad jag tror att det är. Förmodligen gravstenar, i olika storlekar. Eftersom att det inte spelade någon roll hur gammal, liten, stor eller utbildad man var. Första gången någonsin så var det ren och skär rasism som pågick i koncentrationslägrena.


Jag vid minnesmärket till judarna. (no shit, men vad ska man skriva lixom? xD)


Minnesmärket. Hur stort som helst!


Troligen ett av de mest kända märkerna från Berlin.
Sara berättade en historia om denna soldat, som sägs har funnits på riktigt. Han befann sig på östsidan, där kommunisterna (Sovjetunionen) regerade. Och när han såg vad som höll på att hända (när de började bygga muren, etc, etc), så tog han sitt pick pack och hoppade över till västsidan. Jag hade gjort detsamma. Flaggan som har ett hål i sig är verkligen en tänkvärd symbol för ett rike som blev så splittrat.


Vår grupp på en sandig parkering. Men så klart inte vilken parkering som helst.
Hitlers bunker, där han spenderade de sista veckorna i sitt liv ligger under detta sandtag. Nazisterna försökte spränga sönder bunkern innan de forslade sand över den, utan att lyckas. Någonstans där under finns fortfarande bunkern.


Där Berlin muren har gått ser det ut så här.


Och det som finns kvar av Berlin muren ser ut såhär.



Ett av de få hus som fortfarande finns kvar sedan andra världskriget. Hålen i väggen är från skottavlossningar.


En av de få nazistbyggnader som finns kvar. Detta var här som, under andra världskriget, nazisternas "air-force" låg. Vet inte hur man säger det på svenska, haha. Vafan. Ja, men ni förstår.


Checkpoint Charlie! Här var alltså USAs Checkpoint. Det var här väst- och östsidan mötte varandra.


"Your are entering American Sector.
Carrying weapons off duty forbidden.
Obey traffic rules."


Checkpoint Charlie.


Sedan kom vi till torget där bokbränningen skedde. Alla böcker som verkade vara "un-German" var brända. Detta skedde 1933. Allt. Tusentals med böcker brändes den natten. Nu finns det memorial för det också. Jag tycker att det är helt fruktansvärt att man kan göra något sånt. Böcker, som står för all kunskap i världen. Jag blir så fruktansvärt förbannad så jag vet inte ens vad jag ska säga.


Ett citat som stod i en av böckerna som brändes den nattem.
Det som står, betyder på ett ungefär:
"Det var bara en inledning,
där man bränner böcker
kommer man slutligen även att bränna människor.
"
Historia har ju en skrämmande vana att upprepa sig själv. :c


Staty på Fredrik den store. Snygg heeezt!


Det främsta universitetet i Berlin. Bland annat Albert Einstein har undervisat här.
Hade inte haft något emot att studera här i Berlin ett halvår eller så c::: hähähä


Så avslutar jag med en fin liten staty innan ni dör av att läsa för mycket intressant information på samma gång, haha. Nejdå. Men som sagt, sjukt intressant stad. Jag är helt s-å-l-d! Åk dit, och ta med mig när ni ändå är i gång, haha.

Fler inlägg med bilder från koncentrationslägret och Zoo:et kommer! Får se om det blir något ikväll eller om jag väntar tills i morgon. c:



Ligger lågt

Som ni märkt, och som jag kommer göra några få dagar framöver är att ligga lågt med uppdateringen. Har blivit väldigt sjuk och ligger mest och tar det lungt, och spelar det underbara spelet Catherine till 360. Ett otroligt sjukt, men fantastiskt gjort spel, som jag verkligen rekommenderar. Japan har gjort det igen, och slagit till rejält!

Nu ska jag ta lite glass, och hoppas på att jag blir frisk fort, har massor att göra.. Tjingeling






Hemma... bra?

Jag är fullkomligt kär i Berlin.
Har aldrig varit i en stad tidigare som har så otroligt mycket historia bara bakom hörnet. Jag har aldrig blivit så berörd av någonting i hela mitt liv, som Berlin. Helt otroligt.

Jag kommer göra en bättre uppdatering om vad vi har gjort och vad som har hänt i Berlin. Just nu hade jag bara tänkt berätta att jag har kommit hem efter en helt awesome helg. Och trots att jag älskar Berlin så finns det ingenting bättre än att mysa med världens underbaraste pojkvn <3 Som jag alldeles strax ska äta lunch med!

Och jag funderar väldigt allvarligt på att skita i allt som heter USA och Sydkorea och studera i Berlin i stället. Haha, jag vet. Jag fattar ingenting heller. Men jag är blown away. Så sjukt underskattad stad.



True story

Chillar fortfarande loss i Berlin! Jag svär på att jag har sett allt viktigt som går att se i Berlin vid det här laget. Med farmor i täten! Annars äter jag väldigt god mat och dricker öl med Johan. Not. Johan dricker öl och jag dricker drinkar. Kanske en och annan öl, men... nej tack. Okej, have fun hemma! Sakna mig inte för mycket, hejzz svejz!



Förbättring.

Nu ska jag förbättra mig lite! Har länge stört mig på mina lår, som står ut gemene mot resten av kroppen (min röv är redan ett lost case.) Så därför ska jag förbättra mig på den punkten!

Mer jogging, äta bättre (mer protein, mindre kolhydrater... buhu, hejdå älskade pasta..) Ben är något jag tycker är snyggt, och då är väl a och o att man själv ska ha ett par snygga..

Önska mig lycka till, och en spark i röven, det kan jag nog behöva..


förra året i somras då jag cosplayade Nana från Nana, foto: Emma.


With those devil lips ~

how can you say anything so easily?


Why? Jag kan också vara söt. Speciellt med min KL-tröja, hähä.



B.A.P

Men va? Är det verkligen sant? Uppdaterar jag med ÄNNU ett inlägg med ett koreansk debut band? Gud vad konstigtNej, inte konstigt alls. Med tanke på att jag inte har något liv när jag sitter och ruttnar i min lägenhet i Luleå, haha.

Men nu sitter jag och softar i Berlin! Hoppas ni har det fint där hemma.

Nåväl, åter till ämnet! Jag tänkte förgylla er dag med att visa B.A.P's debut/comback-video med sången Warrior. Titta koregrafin. Helt jävla sinnessjuk! Så förbannat mäktig, haha. Ska också lära mig att dansa och bli bad ass! Om ni inte orkar titta igenom videon så MÅSTE ni i alla fall se 0.50-0.55, samt 2.14-2.17. Kom igen, det är typ åtta sekunder av ert liv och ni kommer totalt svimma över en overload av coolhet och awesomeness. Vet inte ens om ni är redo att se videon utan att ni typ faller av stolen. Så jävla bra är den.



B.A.P - WARRIOR

Jag vet, den är awesome. Ni behöver inte tacka mig c:



This is where I belong.

Det finns många dagar, då jag kommer hem från stallet och undrar vad fan jag håller på med egentligen. Varför jag inte ger upp, allt är värdelöst, jag är värdelös, och allt bara går åt skogen. Inget går som man vill; hästen går som han själv tycker, och allt blir bara pannkaka av allt.

Men sedan finns det dagar, som idag. Som börjar helt åt skogen, man får dendära känslan av värdelöshet och sorgen av att man inte kommer någon vart, man står bara stilla. Man vill bara göra sig av med allt och leva ett annat liv, säga tack och adjö och köra ett annat race.

Men sen då bitarna börjar falla på plats igen, så försvinner alla de negativa tankarna. Då man har tid att tänka på hästens form, sin egna form, och allt runtomkring försvinner. Att man är på den platsen man alltid velat vara; och alltiv vill vara. Man känner sig duktig, som om att det kanske inte är omöjligt, Men främst av allt: det är där man hör hemma..




bland de två bästa vyerna jag fått chansen att se ♥


Berlin, baby!

Jaha. Nu sitter jag på flyget påväg till Berlin! Kommer bli alldeles awesome att få komma fram och äta gooood mat. Hoppas vädret är någorlunda fint i alla fall!
Har även läst ut den första boken i serien "Hush, hush", som jag har tjatat så mycket om de senaste dagarna. Minns inte om jag nämnde det, men jag har i alla fall köpt de två nästa böckerna också. Vet inte om det finns/kommer komma en fjärde? Whatever, har börjat på den andra boken i alla fall. Guuuld! Patch är fortfarande lika aaawesome!


Hush, hush - Crescendo - Silence





holã tjena hello.

Idag är det en relativt chill dag. Ska strax ner på stan för att möta upp dadi, och sedan dra till bostjärnan för att se ifall det finns några lägenheter eller så! (håller tummar och tår.) Sen blir det att ta det lugnt tills mami slutar, då drar vi iväg till farmor för att fira henne, då hon fyllde igår. Sen efteråt blir det stallet, rida Finkus Busus!

Imorn börjar jag tidigt, men who cares, slutar tidigt då också, det gillar starkt!

Ska fortsätta lyssna på itunes och fixa mig, tjingeling!




City hunter <3



Jag har ÄNTLIGEN fått Niclas att vilja se den här!
Ska göras det första som händer när jag kommer hem. Så jävla awesome. Han kommer bli frälst.
Världens bästa serie. Genom tiderna. Ever. Period. <3

Snart tar jag mitt pick pack och far till Kallax!
Har fixat lite tidsinställda inlägg också. I'm so nice c:

Yours truly.



Online pizza

Jag har gjort det! Beställt pizza online för första gången i mitt liv. Jag har knappt någon mat hemma i lägenheten, och jag orkade helt enkelt inte diska, så jag beställde pizza på internet. Jag är så duktig! Det gick jättebra, fick pizzan hemlevererad som ett paket på posten. Och den var riktigt god - just sayin'.


Nomnom!



NU'EST

NU'EST är ett relativt nytt band från Sydkorea, varav FACE är deras debut låt. Sjukt bra. Sjukt snygga. Jag är kär. Vad som är deprimerade är att typ alla är i gruppen är 17 år (förutom en som är nitton) :c Kan knappt se deras video utan att känna att jag är en pedofil, haha. Men de ser ju verkligen inte ut som sjutton!! Åh, döör.
JR (Kim Jong Hyun) är typ den snyggate korean jag någonsin sett.
Tror jag faller in i en djup depression just nu. Oh my god. My life. World. Fu...
Tur att alla andra mina idoler åtminstone är äldre än mig. Lee Min Ho, exempelvis. Nooomnom.
Och min pojkvän Niclas så klart! Han är självfallet snyggast och bäst i världen! Efter mig c:


NU'EST - FACE


Nu ska jag packa, och i morgon far jag till Berlin!
Jag fixa några tidsinställda inlägg så att ni inte saknar mig allt för mycket. <3



Foton

Från söndagens fotografering, fick dem igår kväll!
Modellerna är Jag & Lady, och fotograf är Panda-desu.












She dare not breathe

Then the angel asked what her name was, she said, "I have none."
Arcade Fire - Abraham's Daughter



Har inget kul att skriva, så ni får stirra på mitt fina ansikte i stället!
Ah, well, förutom att jag insåg att Island ligger två timmar före Sverige i tidsskillnad, så jag och Paulina kommer två timmar tidigare till Reykjavik än vad vi hade planerat! Suuuper?! Indeed! I morgon far jag till Luleå och köper de andra böckerna som är uppföljare till Hush, hush, så att jag har något att läsa i Berlin! På torsdag åker vi, yaaay!

Är dessutom sjukt sugen på att börja skriva en ny novell, har en stört bra story på gång. Ovanligt, haha. Ska nog börja idag! Joy!



Hush, hush

Blir ett litet snabbt inlägg här eftersom att jag snart ska hämta tvätten!
Lite uppdateringar dock: Har börjat läsa världens kanske bästa bok; Hush, hush. Jag är helt besatt. Köpte den i torsdags och har typ femtio sidor kvar. Vill inte fortsätta läsa, för att då kommer den ta slut. Måste verkligen in till stan på onsdag typ och köpa uppföljarna <3 Har även börjat se "New girl" - kanske världens roligaste serie. Var i Kåbdalis i lördags och åkte slalom med Niclas och Norre, jag var självklart aaawesome.

Och här får ni en video med U-kiss - Forbidden love. Så snygga så att det inte är sant.




hej.

Haft rätt mycket att göra i helgen, så nästan totalt glömt bort bloggen!
Har haft mycket med pånihesten som dragit av sig 2 skor, dagen efter han vart nyskodd.. Umgåtts med folk, eftersom jag har haft 2 dagars ledigt(!!) bland annat, tillbaka till jobbet imorn, men ledig på tisdag igen, då jag har övningskörning och ristettan på g.


Hade bland annat ett photoshoot idag med Panda & Lady, viktorianskt tema. Helt kick-ass var det, aldrig känt mig så feminin, det var nästan läskigt, men sjukt kul! ♥


I'll make a man out of you

Måste tyvärr säga att jag skrattade så mycket åt Lisas senaste inlägg att jag grät, sry bruden, men du vet att jag älskar dig innerst inne ändå, och det bara är du som kan lyckas med något sådant!

Jag vet att jag lovade en video, men oops.. Så blir det nog inte! Orkar inte hålla på och trixa med windows movie maker för att göra något fint (eftersom det regnade som sjutton, så det låter jätteilla på videon.) Så ska försöka trolla med knäna i helgen och dra fram något, då jag är ledig!

Fredag den 13e idag, och jag jobbar, jag gillar faktiskt fredag den 13e, något av en turdag då 13 är mitt turnummer.. (det & nr 9)

Imorn (lördag) blir det att åka ner på stan, kolla på ny mobil, stallet och kanske en tripp till Strömsholm för att kolla på tävlingar. På söndag blir det photoshoot med Ica, med lite viktorianskt tema.. Det ska bli riktigt spännande och roligt!

Nu ska jag nog dra mig mot sängen; en ny, spännande dag väntar imorn! (not.) Musik från disneyfilmerna Tarzan & Mulan strömmar ut ur högtalarna bland annat imorn på Gamestop, tillsammans med musik från Silent Hill, Freak Kitchen & massa annat smått och gott. Don't miss it!




Så. Jävla. Pinsamt.

Okej, dagen började utmärkt! Trevlig föreläsning klockan åtta på morgonen, följt av fix och sedan Luleå med Linn. Dock gick elen vid ungefär klockan 11, jobbigt läge, eftersom att jag precis hade duschat och inte kunde torka håret. När håret i sin tur äntligen hade torkat kunde jag inte platta det heller, eftersom att elen fortfarande var utslagen.

Hanna mötte upp oss på stan, och vi åt gooood mat på Allstar och såg sedan Battleship. Riktigt bra film faktiskt! Hade låga förväntningar, men den är helt klart värd att se. Hur som helst såg jag att jag hade flera missade samtal från ett nummer som jag inte vet vem det var. Hade haft mobilen på ljudlöst (ovanligt...) så jag hade inte märkt att det hade ringt. När jag lyssnade på röstbrevlådan så har jag ett meddelande från någon Luleå Energi snubbe som säger att jag måste ringa upp omgående. What the hell, tänker jag och får sjuk ångest. Så jag ringde upp.

Tydligen var det mitt fel att hela huset hade blivit utan el i nästan tolv timmar... Han var tvungen att gå in med huvudnyckeln i min lägenhet för att jag inte hade svarat. Nåväl, jag hade - tydligen - ställt en varm panna på vattenkokarsladden (ser dock inga märken när jag tittar efter?), så att jodkablarna (eller nåt, whatever) hade skapat kortslutning i hela huset. FY FAN VAD PINSAMT - seriöst, jag dör. Samma snubbe ska komma hit i morgon och jag vettefan hur jag ska kunna visa mig för honom. Alltså, inte nog med att lägenheten var ett bombnedslag med kläder och odiskad middag- och frukosttallrikar, men med vad jag åstadkommit lär han tvivla på att min IQ faktiskt överstiger typ 70.

Kan inte någon typ komma och slå ner mig så att jag måste ligga på sjukhuset hela dagen i morgon? Snälla?


Blir lite tråkigt inlägg utan bilder, men lägger upp några fina i morgon! Nu ska jag stäääääda resten och sen sova! 'Night, alla nattugglor!



Bildbomb från påsk!

NU har jag äntligen fått över bilderna från påsk! Blev jättemånga fina bilder, sjukt nöjd!
Inser nu att jag inte fick några bra bilder på Niclas för att han sprang iväg så fort jag hämtade kameran :C Nåväääl!


Jag posár med den lilla fisken jag fick upp! Släppte tillbaka denna, den var så söööt.
Fick upp en större fisk sen som vi grillade loss på. Mums.


Provade pappas nya skoter! Världens bästa före <3


Sara fiskar!

Bilden2-1.jpg
Niclas fiskar ~ mysterious much...


Självfallet fick Kingsland pannbandet följa med på äventyr!


Myser i solen ~


Sara fiskade loss! Stackarn hamnade på grillen dock.


Sara ska mörda fisken :C

Och nu lite bilder på Dacke!









Och vad vore inte ett perfekt dag i Kåbdalis utan ett avslut med ett gäng renar på vägen? På flygsträckan såklart... Utanför viltstängslet - Oh joy! Tur att dem är söta. <3







Bara för att göra påsken lite extra bra så var månen i det finaste skick jag någonsin sett.



Bästa påsken på länge med andra ord!

Eldhestar!

Dålig uppdatering under påsk, men jag har gjort så himla mycket att jag knappt varit inne framför datorn! Sen har jag även glömt datasladden hemma, vilket är den största anledningen till att jag inte har uppdaterat. Ska hem till Luleå i morgon och då får jag äääntligen över bilderna och filmerna på datorn! Ska slänga upp lite inlägg om vad som har hänt i påsk.

Än så länge tänkte jag bara uppdatera att bokningen av turridningen på Island är fixad! Vi ska rida kring bergen med Eldhestar! De hämtar upp oss klockan åtta på morgonen på vårt hotell, och sen far vi ut till deras gård. Dem har typ 230 hästar - vilket jävla paradis!! Åååh, jag längtar så hiiimla mycket!


Bilden är från Eldhestar.is




hej,,

Jag borde bli bättre på detta, men tiden.. Den finns inte, ungefär :< Men är ledig 4 dagar denna vecka (idag, torsdag, lördag&söndag, får göra det bästa av situationen då!)

Ikväll är det träning för Rebecka med Finkus bråkus, får se hur allt artar sig. Ska försöka lägga upp film ikväll från det, ifall mamma kommer ihåg filmkameran denna gång!

Taggar för Island också, exakt en månad kvar nu, tiden, gååååå snabbare.


Official Tuesday post


Helg!

Riktigt skönt med långhelg nu!
Jobbade från halv nio till tre idag - halvdag for the win! Sedan for jag till världens bästa staaaad: Boden ~ Hähä. Gick på systemet innan jag kom till Niclas. Ser ut att bli fest på lördag i alla fall! :D Ser även ut att bli en heldel stallmys i helgen. Ulrika skulle bort, så jag får låna Daydream - myshästen där! Så fin så!
I morgon ska jag till Kåbdalis med Niclas, Sara, Papi och Gittan! Och Dacke såklart, haha. Kommer bli såå awesome! Vi ska grilla, pimpla, köra skoter, sola och chilla loss på isen nedanför stugan! Längtar! Kameran ska med, så förhoppningsvis lägger jag upp några fina bilder efteråt (:

Nu ska jag göra dipp och paprika! Ligger på ett hyfsat nice underskott på kalorier efter en gröttallrik till frukost, en light weight sallad till lunch och kycklingpinnar + sallad till middag. Har även varit ute och sprungit 5+ km! Jag är ju för duktig, ladida. Så, paprika, dipp, världens bästa pojkvän och Howl's Moving Castle - kan kvällen bli så mycket bättre? Tror inte det!


Howl's Moving Castle - så jävla bra. Detta blir fjärde gången jag ser den nu, men uppskattar den bara mer och mer för varje gång. Första gången jag såg den tyckte jag typ att den inte var så märkvärdig. Men satan i gatan! Sist jag såg den med Sara blev jag helt frälst! Tror att Niclas komma älska den.



Lollipop Chainsaw



Min chef visade mig detta spelet igår. Hur awesome och epic verkar det inte!? Jag ser så fram mot det, det är skaparna av bland annat resident evil som har gjort denna, så den kan bli riktigt bra!


"Visions I had buried underground"

Bästa FFversusXII ever made, so far. Crush av Pendulum <3




sdfgh

trött, nere, och allt är allmänt åt helvete just nu.

Träningstävling på fredag med Finken, sen efter det blir det liten småreunion med några av tjejerna från högstadiet! Ska bli trevligt faktiskt.

Meanwhile; jobba röven av mig, stallet och försöka att bli gladare.

Cheeeeeeeeeeeers!


Zutara gör en glad, så det får vara dagens bild


Den som väntar på något gott... (?)

"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" ~

Well, well, well. Jag har väntat i flera ÅR på det här jääävla spelet. JAG DÖR om det inte kommer ut snart. Är det för mycket begärt att bara sätta ett release-datum i alla fall? Så att man har något att se fram emot? Eller..? Snälla..? :CCCC


Han är ju så jäävla cool D:::



OPERATION: get in shape!!

Lyssnar på soundtracket till City Hunter och känner mig, som de flesta, jävligt bad ass när man hör låten! Ser Lee Min Ho framför mig när han kommer och slår ner massa onda snubbar. HAN ÄR SÅ COOOOL! Jag ska också bli så cool!

Därför ska jag sätta i gång på riktigt nu. Jag orkar inte gå omkring varje dag och tycka att jag är fet. Det första jag gör när jag ser någon är att bedömma om personen är fet eller inte, och i så fall: hur fet? Fetare än mig?
Jag vet, det är åt helvete.
Men i stället för att gå och whina dag ut och dag in så ska jag ta tag i det här nu. NU JÄVLAR!

Så, därför ska jag börja räkna mina kalorier, dricka miljontals liter vatten per dag och börja springa. Gymma i all ära, och bla bla bla, men fysatan vad jag går ner i vikt när jag väl får ut fetröven på vägarna. Jag måste bara komma ihåg hur förbannat kul det var förra året när jag gick ner i vikt! Sen när jag har gått ner i vikt kan jag börja gymma. Fast jag ska väl gymma samtidigt, men att springa är prioritering nummer ett!

Så, nördig som jag är har jag suttit och räknat ut kalorierna som jag har ätit idag!
Frukost/Lunch, bestod av två stekta ägg och en tomat ~ ca 173 kalorier
Middag, en kycklingfilé, noooomnom! ~ ca 250 kalorier

Sen blir det väl resten av kycklingen som kvällssnääääcks. 250 kalorier på den, BOM!
Ska även handla lingonsylt och mjölk till min älskade gröt, så man får en bra start på morgonen!

Ska ut och springa om typ två timmar - NO PAIN NO GAIN
Skiter i om jag får hjärtmuskelinflammation och dör. Jag kommer inte vara fet när jag dör i alla fall, woho!



Dödstrött!

Hoa. Som rubriken lyder är jag helt dödstrött. Vet inte om det är för att jag har varit förkyld de senaste dagarna och att viruset håller på att gå ur kroppen. Måste nästan vara det. Ska krypa ner under täcket och titta lite på vampire diaries. Blev så sjukt less på det för några veckor sen när Damon låg med Rebecca. What the fuck lixom. Hon är ju ful? Dessutom är det sååå obvious att Elena är typ kär i honom. Seriöst. Delena foreveerrrr. Haha, så hardcore fan är jag ju faktiskt inte. Men jag tycker inte om Stefan, så det fick bli Damon helt enkelt.

Whatevah! Far till Tyskland om två veckor typ! Kommer bli awesome!





Havrepappa:

Skönhetsvård för hästtjejer


Det är ju ingen hemlighet att hästtjejer både ser betydligt yngre ut, och håller sig fräschare, än sina icke-ridande vänner i samma ålder. Frågan är varför det är så? Jag tror att jag har hittat svaret på gåtan.

Faktum är att hästtjejer använder ganska många olika hjälpmedel för att behålla sin skönhet och sitt ungdomliga utseende. Det är inte så att de besöker plastikkirurger för att behandla sig med botox eller några andra konstiga behandlingar Nej då, en hästtjej har helt andra, mer avancerade, knep för sig. En del av dem är gratis, medan andra är mycket dyrare än botox. Idag skall jag avslöja hästtjejernas alla knep:

Ansiktsbehandlingar

En två timmar lång uteritt i tio minusgrader har en fantastiskt åtstramande effekt på huden i ansiktet. Den minskar rynkor och ger en fräscht rosa ton i ansiktet som ingen rouge i världen kan mäta sig med. Läpparna blir dessutom, som en ren bonus, lagom svullna för en perfekt bimbo-sexig look.

En hästtjej behöver inte lägga pengar på några dyra ansiktsmasker. En lång arbetsdag i stallet täcker ansiktet på ett naturligt sätt med en perfekt ansiktsmask bestående av hästbajs, lera och annan stallsmuts. Bäst effekt uppnås om man väntar med att duscha i minst tre till fyra dagar.

Lite då och då så tar en hästtjej till det tunga artilleriet när det kommer till ansiktsbehandlingar. En grov peeling i ansiktet med hjälp av manegebotten ger ett enastående och bestående resultat. All gammal hud i ansiktet försvinner på ett ögonblick. Denna behandling är en av de bäst bevarande hemligheterna till hästtjejers ungdomliga utseende.

Hårvård

Vem behöver lockcremer, svindyra schampon eller hårinpackningar när man varje dag stänger in håret i en fuktighetsbevarande, ångande varm, hjälm under minst en timme i sträck. Dessutom så är hjälmen impregnerad av gammal svett och smuts vilket förstärker effekten för varje år som går utan att man byter hjälm. Det är också av denna anledning som man måste byta hjälm om den skulle spricka vid ett fall, eftersom den då läcker ut värme.

Kroppsvård

En hästtjej får inga celluliter eftersom hon varje dag nöter lår och rumpa i sadeln under minst en timme. Hemligheten här är att ju dyrare sadel du har, desto bättre är effekten av behandlingen. Det är just därför som alla hästmänniskor alltid vill ha en så dyr sadel som möjligt. Detta är också anledningen till att så många hästmänniskor börjar ridpasset i skritt och avslutar med galopp, man får helt enkelt en positiv kurva på celluliterna.

En timmes ridning bränner (enligt uppgift) lika många kalorier som en timmes shopping så det kan ju inte vara därför som hästtjejer så ofta har snygga kroppar. Hemligheten ligger nog istället i arbetet som utförs runt omkring hästeriet. Det skall mockas och stängslas. Det skall packas hö och det skall hämtas häst i hage. Resultatet är därför mycket bättre än Fläskis & Skuttis.

En hästtjej peelar även bort död hud på kroppen regelbundet. Det görs genom att man konstant går runt med hö, halm och spån innanför kläderna och på så sätt så uppnås en bra scrubeffekt. Detta kan också vara anledningen till att så många hästtjejer fryser när de har på sig vanliga, civila kläder. Det värmeisolerande lagret av halm och spån som finns i hästkläderna saknas ju normalt sett i dessa kläder.

Jag tror på det hela taget att den skönhetssalong som först kommer att förstå denna naturliga skönhetsvård som hästtjejer ägnar sig åt, och som sedan utformar sina behandlingar utifrån dessa principer, kommer att bli väldigt framgångsrika. Vad är väl lite botox emot en manegebottenpeeling trots allt?

Källa: http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Varfor-hasttjejer-haller-sig-fraschare/


Så, nu vet ni varför jag ser ut att vara 12 fastän jag snart fyller 20..


Underbart avslut på veckan!

Denna helg har varit helt underbar! Inte nog med att vi fick resan till Island bokad på torsdag kvällen, men jobbet på fredagen gick dessutom utmärkt bra! I går började jag spela betan på Diablo III, som demon hunter. Trodde verkligen inte att jag skulle tycka om spelet, men jag är i stort sett helt frälst! Längtar tills det kommer ut, haha. Har börjat spela Wizard på betan nu också, och jag är inte säker, men det låter som att rösten till den kvinnliga karaktären är gjord av samma person som gjorde rösten Azula i Avatar: The Last Airbender. Någon som vet? Sjukt likt i alla fall.


Demon Hunter i Diablo III. Bild av: Nhea på Deviantart.com

Var även i stallet med Sara igår och red Daydream!
Hur mysigt som helst. Det var dock någon minusgrad, så det som hade smält i skogen hade frysit till. Blev inte så mycket mer än skritt och trav. Två små galoppsträckor, där båda killarna var så gott som galna. Vårkänslor antar jag! Skitkul i alla fall, haha. Tog lite bilder i stallet som jag tänkte dela med mig av! Dem flesta är asflummiga, hahaha.



Som vanligt var det Sara som stod för garven på bilderna! GULD



RSS 2.0