Nolifer warning

Okej, såhär är det. Om du är känslig för töntar, nolifers, eller mig i allmänhet så bör du inte läsa följande inlägg. Jag är verkligen töntigast i världen, haha. Efter Niclas.


Recept för att något sånt här ens ska kunna inträffa:
Cravings efter chips och cola zero, en påslagen cam, damp och Nicki Minajs nya låt "Starships".
Vilket resulteras i:
En liten hyllning till Nicki Minajs nya låt; Starships, som är så JÄVLA AWESOME.
Spotify overloadas just nu med denna låt på repeat.

Kan inte fatta att jag inte hört den tidigare heller. Antar att jag har varit så insnöad med min koreanska musik, haha. Har sakta med säkert börjat hitta tillbaka till party-musiken igen. Men den koreanska listan på youtube nötts självfallet. Dagligen!

Var så god och njut, mina damer och herrar:


Och för att vara lite smådryg såhär på eftermiddagen så
UTMANAR JAG PAULINA
att göra något liknande. Med cam, så klart. Men inget... opassande...



It's gonna' get louder

Kan inte sluta lyssa på den där förbannade låten!
Get Louder med DJ Fresh ft. Sian Evans. Så sjukt braaaa! Jag ska köpa rollerskates på grund av musikvideon. Men först ska jag städa och låtsas som att det är sommar ute, wihooo. /Cry



fkdnjgkfdl3

Min fantasi till rubriker slår nytt rekord.

Har jobbat i princip halva dagarna, sedan andra halvan har jag varit i stallet, så har blivit lite off för mig, knappt varit hemma något eller så. Just nu sitter jag och hatar världen ifall ni ville veta, eftersom det är så intressant. Imorn ska jag jobba från 8-16, men sen har jag inte jobb förens nästa torsdag, ifall jag inte blir inringd någon dag där mellan, så då ska jag försöka bli lite mer aktivare.

Ifall jag orkar imorn eller på torsdag, så ska ni ev få en liten failfilm från min sida, bara för jag är så dålig..

Tjingeliling banan.




Epicfail :hearts

Någon mer än jag som bara ÄLSKAR Epicfail? Jag kan seriöst sitta i flera timmar och bara asgarva åt i stort sett allt som läggs upp. Det bästa är när man har väntat någon månad mellan varven man är inne. Så finns det så mycket att ta igen <3



Och sen den här videon. Hur WIN är inte det på en skala? :


Vill du och skratta tills du gråter?
http://www.epicfail.com/



Yesstyle!


Yesstyle.com
Någon som har beställt härifrån?

De har sjuuukt fina saker. Har klurat med mitt Paypal konto sen i lördags, och nu när pengarna äntligen är överförda så måste man tydligen koppla sitt betalkort till paypal-kontot ändå? Fattar typ inte. Men! Jag ska komma underfund med vafan problemet är, för jag SKA ha sakerna som ligger i min shoppingbag. Dem är sanslöst fina!

Förlåt för en dålig uppdatering förresten! Hur som helst ska jag vara med Sara idag, kommer bli awesomeee. Blir nog att käka lunch och se film med henne! Om hon kan ringa mig någon gång, vafan :c



Faster - louder - stronger - better


Varför har inte jag hört den här låten tidigare? Den är ju stört bra!




Göteborg Horse Show

Hade verkligen velat åka till Göteborg Horse Show. Hade varit så hiiimla kul.
Men det är mysigt att sitta i soffan under ett varmt täckte och titta på det också. För visst vet du väl att SVTplay sänder live från Göteborg Horse Show?

FÖLJ GÖTEBORG HORSE SHOW HÄR




blabla.

jag ♥ rubriker

Såg ju War Horse igår med Ekorre & Camilla, och måste bara säga en sak; Vilken film! Den hade djupet, det var ingen direkt "hästfilm" om man säger så egentligen, även om hästen var huvud"personen" utan den drog snarare linjen på hur kriget var, från England till Frankrike & Tyskland. Det var en film som verkligen väckte känslor, som var riktigt bra gjord, en succé!
Tyvärr är hysterin så stor för att Benedict Cumberbatch (BBC's sherlock holmes) med, tyvärr har jag aldrig förstått mig på denna hysterin över honom, han är varken snygg eller så, jag såg filmen för den verkade bra, med eller utan honom hade inte spelat någon större roll i mina ögon.

Får inte War Horse någon Oscar, ska ingen ha en Oscar, för den förtjänar minst en.

---

Åtsido så vart jag inkallad till jobbet imorn lite hipp som happ, men det gillas! Sedan ändrade jobbtimmar på måndag, så jag kan nog kolla på Oscarsgalan ändå, joy ♥




Today;

Skrittur på finken som var vääääligt trött från gårdagens bravader (en riktig rodeotur på stallplanen som varade säkert i 5 minuter) och fick gå igenom knähöga vattenpölar, hög snö och klättra i backar!

Idag blir det att se War Horse tillsammans med Camilla & Ekorre! Har sett fram mot filmen väldigt längre, så det ska bli väldigt kul, först ska vi käka, och sen efter filmen blir det spelkväll med Ekorre!




Stolt supporter!

Det är väl självklart att man är en stolt supporter för våra svenska internationella ryttare. Och nu kan vi visa upp det också, med dem här stöööört snygga outfitsen:
Pikétröjan för dam kostar 350:-
Collagepaketet för dam kostar 895:-
SE MER OM SUPPORTER-OUTFITSEN HÄR.



Monster

"We stopped looking for monsters under our bed,
when we realized they were inside us."


Väntar på att Papa Bear och syrran ska ringa så ska vi käka lunch!
Sen ska jag och sara se War Horse! VÄRLDENS BÄSTA FILM  ~



regler

Nya regler i westernridning

TÄVLING Nu är det slut med så kallade sliding stop där hästhuvuden dunkar in i väggar och spinning som aldrig tar slut. Efter förra årets negativa uppmärksamhet kring vissa moment inom westernridning har Internationella ridsportförbundet, FEI, ändrat på reglementet.

Hestenettet berättar att det från och med årsskiftet måste vara minst två meter mellan hästens huvud och en eventuell vägg vid så kallade sliding stop, när hästen stannas häftigt från hög fart med bakbenen kanande i marken.

Även spinning, när hästen snurrar runt sin bakdel, regleras i det ändrade tävlingsreglementet. Nu är det inte tillåtet att snurra hästen mer än åtta varv i rad. En häst får inte heller göra hur många spinnings som helst under uppvärmningen.

Ryttare som bryter mot de nya reglerna kommer att varnas med gult kort.

Det var Epona som publicerade bilder på ovanstående under uppmärksammade former förra året. Journalisterna från Epona hotades i samband med sina filmer från westerntävlingar och debatten kring de båda momenten i westernridning var stor.

Källa: tidningenridsport.se

Äntligen gör det något åt de dåliga sidorna i westernridningen! Jag själv älskar westernridning, men någon måtta får de vara på folket som tänker med röven. Well done!



 


repeat.

Har denna på repeat, passar så jäkla bra in i Dean och Cas relation, överlag på Cas.. Åh, så bra och passande ♥
(tar gärna med mig Misha Collins hem, rawr.)







21/2

Tjugoförsta Februari.
Sedan 2007 kommer detta datum hemsöka mig.



















För det var 21/3-2007 som jag förlorade dig.
Det går fortfarande inte att föreställa sig ett helt liv utan dig.
Jag kommer aldrig att glömma dig.
Dimma Frá Kjartansstödum ~ Förevigt älskad.


Beat!

Nu har jag bokat biljetterna till BEAT på Stuk den 3e mars! Kommer bli så feeeeeett!
Ses där, bitcheeeees

fuyehahhh!






Segt

Kommer vara lite seg uppdatering från min sida de kommande dagarna, för att jag mår så himlans dåligt. Har ont i revbenen tack vare att jag hostat så mycket, kan knappt prata för jag har ingen röst, livet leker ♥
Planerar framtiden, försöker få allt att gå min väg, bara att hålla tummarna nu och se vars allt går.
Även om det finns mycket jag vill göra, har det alltid funnits en särskilld sak som alltid stått mig nära, och när jag verkligen tänker efter, drömmer, ser tillbaka så är det bara en sak jag vill göra och bli; som jag vill ha som min framtid. Det jag gett upp allt för, det som jag offrat mitt liv för. Även omn jag bara sett det som en distant dröm vid sidan, eftersom jag aldrig trott på det, så börjar jag hoppas mer nu, börjar faktiskt försöka få det till verklighet.

Jag ångrar inget.

Nu ska jag fortsätta se Supernatural och käka lite popcorn på det, ha en bra vecka!




Finaste frisyren?

Kan vara den finaste frisyren ever:
(Till höger, främst)


Jag är helt kääär. Ska prova fixa den någon dag!
Sen att Sayoko Ozaki är sjukt söt är väl en annan sak. Tänk om man hade varit asiat.
Vilka möjligheter man hade haft med de där ögonen. Joooooy!



Drar till gymmet!

Som rubriken lyder drar jag till gymmet nu. Ska visa Erik hur man lyfter lite skroooooot!
Nöjd cheeeeey.





kuljul.

Tror vi båda har smittat varandra över internet ~ Har varit lite småsjuk sen i tisdags, men istället för att bli bättre och bättre för varje dag så blir jag sjukare. Typ hostat upp båda lungorna hela natten, mysigt värre.

Hoppade lite med Lisa&Ford idag, sen red vi ut en sväng. Finken var superfin! Vi körde mest trav & galoppbommar, och i slutet la vi upp en lite högre bom. I slutet av galoppbommarna så satte vi upp en bom på högsta kanten av en sockerbit, och Finken hoppade så mjukt och fint hela tiden, stolt över min fina lilla hezt ♥


gammal bild från uteträningen i sommras.


"The world isn't kind to ~"

True story! Därför jag tillbringar min tid på gymmet så att jag blir tiiiiight!!

Sitter just nu och mumsar på en proteinshake - mjölkchoklad smak. NomNom! Har dock inget intressant att berätta om :c Förutom att jag höll på att dö på gymmet idag. Beror förmodligen på att jag fortfarande är förkyld.

Nåväl, körde i alla fall:

BEN
Benpress, 65 kilo - 10 x 4.
Utfall, utan hantlar - 10 x 1, på vardera ben.
Utfall, 5 kilos hantlar - 10 x 3, på vardera ben.
Benspark, 15 kilo - 10 x 3.
Benspark, 20 kilo - 10 x 1.
Vadpress, 20 kilo - 10 x 1.
Vadpress, 25 kilo - 10 x 3.

RYGG
Sittande rodd (V-handtag), 25 kilo - 10 x 4.
Latsdrag med brett grepp, 15 kilo - 10 x 4.
Sittande rodd (V-handtag), 30 kilo - 10 x 4.

Och jag vet att jag har stört små vikter just nu, haha. Men man ska skynda långsamt! Började ju faktiskt gymma förra veckan :c Jaha, nåväl. Och vad ska man göra ikväll då? Ska kika efter någon mysig film att se. Eller så kör jag på ett säkert kort. Som War Horse! Så himla braaaaa film.



Gym!

Som rubriken lyder ska jag snart och gymma! Ska bara käka en light-weight lunch. Blir ben och rygg idag. Sköööönt. Är fortfarande förkyld, men har inte ont i halsen längre, så det känns nog som att jag kan börja gymma igen! Får väl se hur det går, haha. :C Tråkigt inlägg det här. Blir något roligare ikväll! Hejz



Förkyld

Jag. Dör.
Fick ont i halsen igår och idag har jag varit jättesnuvig. Jag överdriver seriöst inte när jag säger att jag har nyst ~50 gånger idag. Jag håller på att bli galen!!

Nåväl. Bortsett från att ha nysit hela dagen så har jag och Niclas varit och ätit middag i Sävast! Suuupermysigt. Alltid lika kul att träffa och prata med familjen. Och träffa Dacke så klart! Sötgrisen där. Annars har jag softat i soffan hela dagen. Tittat på Full House och spelat FFVII! Vet att jag tjatar om Full House nu, men den serien är så jääävla bra.


Bra, bättre, Tifa från FFVII. Världens cooooolaste! :hearts
Så fierce att min Tifa är bättre än Cloud.





1 år

Idag har jag haft Finkilinkus i 1 år, känns som längre & kortare samtidig ♥

(Nedifrån och upp; äldst till nyaste)


























Song Hye-kyo

Song Hye-kyo


Helt klart min favorit-skådespelerska från Syd-korea.
För seriöst. Hur SÖT är hon inte? Och hur hilaaaarious är hon inte i serien Full house? Hon är bäst! Hon har seriöst världens roligaste uttryck, snacka om att göra serien. Fast Rain är också rolig, haha. Titta bara på den här videon (innehåller klipp från Full House):


Om ni inte har sett den här serien så tycker jag från botten av mitt hjärta att ni borde göra det. Den finns streamad typ överallt på internet (DramaCrazy är bra, exempelvis). Den är verkligen
h-i-l-a-r-i-o-u-s!




Herregud...

Snacka om att man känner att man lever.
Kom precis hem från gymmet. Har kört bröst och triceps idag, och jag kan seriöst inte röra armarna typ. När jag skulle duscha kunde jag knappt sätta schampo i håret. Ännu värre var det när jag skulle skölja ur mitt balsam. JAG DÖR. Men det är fett schönt att komma igång med träningen i alla fall!

PUSH IT TO THE LIMITS!!!!





Satan i gatan!

Vad sjukt dålig jag har varit på att uppdatera. Nu ska det blir bättring på det!

Vaknade för ungefär en timme sen. Tolv timmars sömn, ungefär. SÅ VÄRT!
Hur som... I natt hade jag en så sjuuuk dröm. Jag och Paulina skulle tävla på Stockholm Horse Show, som av någon anledning anordnades på Bodens ridklubb. Så då hade det krävts ett super-teknologiskt tåg/flyg som skulle frakta ALLA hästar från södra Sverige till Boden. Och i den där transsporten var Ulle, av någon anledning. Som redan står på BRK, så bara det var ju lulzigt. Men det som var hemskt var att Finken inte var där! Vi letade överallt (och när vi sökte igenom hela flyget så fanns det tydligen en nattklubb i en av "avdelningarna"). Men han var fortfarande spårlöst försvunnen. Och vi hittade honom inte under hela drömmen, så det var rätt ovärt.

Sen när islandshästarna skulle uppträda, så var Dimma där helt plötsligt! Som jag skulle tävla på! Haha, det var så stört. Hon var så fin, älsklingen. Precis som jag kom ihåg henne. <3 Känns så konstigt att det har gått fem år sen hon dog. 21/2.

Dimma Frá Kjartansstödum <3


För att fortsätta med drömmen så skulle jag och Dimma även vara med i något Show-nummer. Men när vi höll på att göra oss iordning för det, så kom Bullen (ungdomssektionens ponny) ut på banan i ridhuset. Så då hjälpte jag dem att få fast honom, och gick sedan ut i A-gästtstallet med honom, som nu av någon anledning var helt enormt!

Och när jag kom in där så var "ryssen" där (han som var helt besatt i Hanna under gymnasiet, skrev på hennes facebook, etc). Han stod typ och mockade eller nåt. Så när jag började fylla spån i boxen där Bullen skulle stå så kom det in en annan tjej i stallet som var funktionär. Hon började typ bitcha av någon anledning, och sen slungades hon mot boxdörren av typ någon onaturlig vind (demon eller nåt), så att det flög blod över allt, varav blodet formades till en demon som kastade sig mot "ryssen" och sedan försvann in i honom typ. Sen blev "ryssen" typ läskigt lugn och stirrade på mig, så då tog jag Bullen och gick ut från stallet. Sen vaknade jag :C

Jag har så sjuka drömmar. Det var nog för att jag och Niclas såg Paranormal Activity 3 igår. Som för övrigt var väldigt bra! Bortsett från slutet som sög. Men se den :D




Hi!


Prince charming


sniffsniff

mina extremt fina titlar.

Idag var det en fin dag på jobbet. Fick gå igenom mera på kassan, fick även sälja min första vara idag, woho! Kände mig riktigt stolt över det. Fick även en genomgång hur man säljer, sen skulle jag försöka. Hahahahha, tror jag såg rätt patetisk ut då jag försökte förklara hur man spelade ett spel jag inte ens visste vad det hette... Min chef såg väldigt road ut kan man säga, men nyttigt och roligt var det iaf! Kassan har 234234343 knappar och kommandon jag måste lära mig, typ att man ska använda musen så lite som möjligt och mest använda tab, herre, hur ska jag klara mig!?


Finkusbus då han kom till oss.

Sen så red jag lite i paddocken på Finkilinkus samtidigt som Helena, sen gick vi in i ridhuset för att rida lite bommar, fick även med oss Helena som travade över bommarna också! Fick henne inte över galoppbommarna, men travbommarna var något iallafall ;)

Imorn blir det lunch med grabbarna nörd1 och nörd2, fixa lite på stan och sen stallelistallet igen.

Köpte förresten även hästgodis till Finken på CityGross i tisdags efter jag hade jobbat klart, med äpplesmak. Ingen av mina tidigare hästar har gillat det, men då mamma gav honom lite, som hon hade fått av en tjej i stallet så hade han uppskattat det, så det skadade inte att pröva!

Tydligen så skadade det, för han är helt tokig i dem, blir helt till sig då påsen prasslar eller jag stoppar ner handen i fickan..


Hemska dag.

Vaknade med halsont och feber. Masade mig iväg till jobbet runt halv 11 och var mycket bättre då. Första jobbdagen var väldigt rolig, snackade mycket med olika folk och fick ha butiken själv en stund medans de andra var på lunch. Väldigt trevlig stämmning och folket jag jobbade med var suveränt! Blir att jobba imorn också.

Mindre kul att man fortfarande har feber, så det blir ingen träning idag :( Jag som sett fram mot det..

Får fira min ensamma alla-hjärtans dag i sängen tillsammans med Supernatural och den nya Marabou Black, saltlakrits + choklad, kan det bli bättre?




Måndagar...

Är helt sjukt trött nu. Gick upp klockan kvart över sex i morse för att åka till skolan, där vi hade en föreläsning och gjorde grupparbete. Sen for jag till jobbet och jobbade 16-18.30. Rätt skönt, men de där timmarna gjorde susen. Jag skulle seriöst kunna gå och lägga mig nu, haha. Orkar inte göra mat, huhu. Men måste ju, så klart.

Har börjat gymma nu också! På BAK, i Boden. Tycker det är... kul. Faktiskt. Jag vet, helt sjukt. Trodde jag aldrig, haha. Så jääävla skönt att känna att man faktiskt tränar igen. Saknar hästarna, men börjar inse att jag aldrig kommer ha tid med en. Inte nu i alla fall, med skola OCH jobb. Jag som trodde att ett jobb skulle säkerställa köpandet av en häst... Och jag blir typ deprimerad av tanken, så jag försöker att inte tänka så mycket på det.

Hur som! Vi var även i Kåbdalis och åkte skidor i går, vilket var riktigt roligt! Niclas var så söt i backen. Såg ut som en liten unge. Själv var man ju sjukt fierce! Tacklade ner ungarna i backen, etc. Att gymma ben dagen innan man åker skidor = ingen bra idé. Jag kunde seriöst inte gå i går kväll, och det gjorde ont så fort man råkade snudda i benet, huhu... Men nu är jag fit for fight igen! Nästan, hähä.

Sååå... Vad ska man göra ikväll då?

Se de två senaste avsnitten av ponnyakuten?


Njaaa... är inte på humör för bortskämda ponnyer.


Eller... Försöka hitta en koreansk serie som är lika awesome som Full House?

Ingen idé. Finns ingen.


Lika bra att göra lite nytta i stället!! Ska försöka fixa bläck i skrivaren (interesting, interesting...) och läsa på mig inför redovisningen i morgon! Tjohejz!



Minnen..

Någon som kommer ihåg då denna kom ut? Eller minns den överlag? Den är inte direkt bra, men den fastnar på huvudet.




Tre Kronor

Idag var jag, Pappa, Fiskarn, Farfar och Terece i globen och kollade på Sverige - Finland i LG-Hockey Games. Sverige vann (såklart ;) med 3-1, första perioden var väldigt tråkig, medans andra, och speciellt tredje, var fartfylld och man satt verkligen på stolskanten! Dem sköt även ut tröjor till publiken, gissa vem som fångade en fin tre kronor t-shirt till sig själv? ♥ Ska nästan sätta upp den på väggen.. kan säga att folket som satt runtomkring oss hatade oss, mest finnarna iallafall. Men är vi en familj som bryr oss? Nej.

Var på jättetrevlig middag igår för sötast har fyllt 18! Folk man absolut inte kände och folk man kände vagt eller lite mer. Men riktigt trevligt var det. 

Sedan gick träningen med finken i fredags finemang verkligen! Han var så fin, trots omständigheterna i ridhuset...




GPS

Den nya gps'en, framtagen för att gynna ryttarna!



Hästens namn ♥


"The question!!"

Haha, kom precis på ett scenario som hände i måndags när vi gjorde grupparbete. Jag hade suttit och latat mig en stund med Wordfeud (väldigt viktigt enligt mig dock), så jag erbjöd mig att räkna ut index-värdet av guld som vi hade fått fram från typ 2001-2010 eller nåt. Skit samma. I samma stund som jag skulle börja räkna ut index-värdet så verkade som att alla andra började intressera sig av andra saker. Så trots att jag frågade minst två gånger: "Men vilket värde är det jag ska dividera med vilket värde?", var det ingen som svarade. Så till slut började jag Wordfeuda igen.

Till slut sa Erik: "Men Lisaaa, hur går det?"
Jag: "Ja, men, jag har ju frågat flera gånger vad det är jag ska räkna ut. Alltså, vilket värde jag ska dividera med vilket värde. Men det är ju ingen som svarar." Smått irriterad lät jag väl dessutom.
Erik förklarade vilka värden jag skulle använda, och medan jag började räkna drog han upp den här som han spelade på hög volym i biblioteket:


Jag dog av garv. Två gånger, eftersom att han även postade den på min facebook.
Grupparbeten på måndagar <3



Augustana

Aldrig hört talas om?
Your loss.

Så otroligt bra band. Deras lyrics är helt sjuka. Oh joy. <3


"It's the wrong dream with the wrong man.
With a cold gun in your wrong hand.
Get it right this time, get it off your mind.
Let the summer rain bring you rest,
and shame,
and love."





Bloggtorka.

Har varit lite för upptagen och bloggtorka för att skriva här. Fick ett jobb i tisdags, säljare på Gamestop butiken i Västerås, riktigt nice! Börjar på tisdag att jobba, och folket jag ska jobba med, eller iallafall dem jag träffat, är verkligen supertrevliga, ser fram mot att börja!




I lol'd



Lulzade ganka hårt när jag såg den här bilden på facebook.
Skrattar fortfarande.
Hur tänkte du där? Hahah. Åh <3



Fina Finken

Igår var det tömkörningsträning för Anders Eriksson. Jag var med förra gången och körde Finken, igår var det mammas tur att pröva! Han är så himlans duktig, även om det bara var andra gången så förstod han igår, likaså som första gången, exakt hur han ska göra. Inte rädd för tömmarna över ryggen eller så, och förstod alla signaler. Sådan klok häst! Han fick väldigt mycket beröm av Anders för att vara så klok och duktig, han verkade gilla honom, tyvärr så är det ju en hopphäst ;) Eller en dressyrhäst? Eller vad var det han var nu igen? Han funkar med allt..


Finkus igår

Idag är det hoppträning som står på schemat för Ola, tur att det är varmare nu så man inte fryser ihjäl när man är ute och åker med transporten, brr.


Glad chey i Boden

Nu är jag äntligen i Boden igen! Fick träffa min älskling igår, så jag lever fortfarande på lyckoruset, hähä. Igår såg vi Musa: Princess of desert, ett historiskt action-drama, men världens mest bad-assiga snubbe. Ever. Seriöst. Woo-Sung Jung var så sjukt bra i denna film! Dock var slutet sämst. :c



Jättefint vädet idag - solen skiner och himlen är blå.
Sådär fint som det brukar vara när det är minus 25. /Cry

Helt sjukt många olyckor som hade hänt igår också. Tror att det var kring 23 när jag tittade sist på grund av snöovädret, så istället för en patrull med ambulansförare så var man tvungen att ha två "team". Sjukt. Nåväl! Idag ska jag och bowla med min syster. Kommer gå skitdåligt :DD


1 år sedan...











































Idag är det exakt ett år sedan jag sålde Puff. Jag saknar henne otroligt mycket fortfarande, och allt vi gjorde tillsammans. Tyvärr så måste livet gå vidare, trots att man växer ifrån varandra, både kunskapsmässigt och åldersmässigt. Det gör ont för en ponnyryttare att fylla 18, det är ingen rolig ålder alls.

Även om jag saknar henne så mycket, så har hon det bra hos sin ägare. Hon kommer alltid vara "min ponny", även om jag fortfarande inte äger henne.

Näsuddens Emma ♥


Ja...



Ja, varför har inte den kommit ännu?


Hemma bääääääst!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma igen. Fyfan så sköööönt!
Har haft det väldigt bra i Hemavan. Festat hårt, sådär som jag alltid gör och varit bakis på dagarna. Yeys! Dock har det varit superkallt. Kring -30 varje dag, så jag var inte särskilt pepp på att åka skidor. Jag åkte faktiskt bara första dagen vi var där, för då var det "bara" -18.

Nu ska jag slänga mig framför TVn och spela Final Fantasy XIII. Känner att jag måste värva det eftersom att FF XIII-2 har kommit. Och det verkar flera miljoner gånger mer awesome än XIII.




Simply fantastic.

Detta är något som är otroligt roligt att göra, saknar tiderna då man höll på med det. Hästarna är så välridna och väluppfostrade, och dem gillar vad dem gör också. Synd att det är så litet i Sverige, borde få mer creds än vad det har. Ifall man gör det rätt dvs.





irriterad.

I ett par dagar nu har alla webbläsarna vägrat visa bilder. Vissa bilder kan man se, men andra måste man högerklicka, sedan klicka på "uppdatera" 45435435 gånger för att se bilden. Det blir bara som en ruta med ett kryss i mitten på Chrome, och på Firefox visas inget alls. Har rensat cache minnet i webbläsarna men det hjälpte inte ett dugg. Har senaste versionen av flash och java.. Vore guld värt ifall någon kunde hjälpa mig med detta.


snabbis

Blir ett litet snabbt inlägg då jag ska iväg strax!

Lisa hälsar att hon mår bra, lite bakis på dagen bara, men hon kör på idag igen, riktig norrlänninganda där!

Jag har ridit en planka idag, haft jobbintervju som kändes bra, och nu ska jag snart iväg mot nya uppdrag. Man känner sig inte allt för peppad, men vad gör man inte för laget?


bjuder på en gammal bild från i julas, n'joy bitches.


Smile

Jobbintervju imorn, idag ska vi chilla till max och inte vara allt för överentusiastisk! Förhoppningsvis är det ett jobb jag kommer trivas med, då jag får hålla på med det jag verkligen gillar. Ska försöka att inte ha allt för höga förhoppningar, men man kan alltid drömma!




ok..

Har riktigt tråkigt just nu, och vet inte vad jag ska skriva (därva den underbara rubriken.) Men bara för att jag inte vill ha en inläggslös dag.

5 sanningar om mig.
1. Jag är kort; vet om det och hatar att höra det.
2. Jag har ett enormt hat mot mjukisbyxor.
3. Jag kan citera hela Lejonkungen 1 & 2 på engelska & svenska.
4. Jag hatar McDonalds, och gjort det sedan jag var liten, äter aldrig där.
5. Silent Hill 3 är det bästa spelet jag någonsin spelat.



5 hästsanningar om mig.
1. Jag är perfektionist i stallet.
2. Har alltid velat blivit jockey.
3. Även om jag älskar och saknar min ponny något enormt, så tycker jag nästan bättre om Finken. Han är bättre grundhanterad, har bättre huvud, mer ridbar, stabil och mer kapacitet än henne.
4. Alla hästar & ponner jag har ägt, har varit exakt olika, och ingen har varit ens i närheten lik den andre.
5. Jag har ridit akademiskt och western, och skulle kunna tänka mig tävla och träna western.




Hemavan i morgon!

I morgon far jag till Hemavan för att åka skidor och dricka! Främst för att dricka, men kommer bli kul att åka skidor också såklart, hähä. Därmed lämnar jag uppdateringen till Paulina för att jag inte kommer kunna ha tillgång till internet där :c Förhoppningsvis hinner jag fixa några tids-inställda inlägg efter att jag har packat.


Ni får helt enkelt stirra på mina lulziga cam-bilder och hoppas på det bästa!
Hejzsvejs!!
<3



RSS 2.0