Bestämt!

Då var det bokat, klappat och klart.

Vi båda åker till Island den 10-15 maj! Vi kommer göra allt mellan himmel och jord, försöka gå cocobananas i Reykjavik och vara allmänt awesome, vilket vi redan är, men i ett annat land. Vi båda är sjukt peppade för detta, och längtar som galningar, det får gärna vara maj redan nu!


Sommarjobb!

Fick precis veta av min chef att jag ska få jobba 11/6 till 24/8 nu i sommar! Riktigt skönt att ha det fixat. Hoppas man hinner se någon form av sol nu i sommar i alla fall :C Kommer dock vara lite ensam här på sommaren när alla studenter far hem, haha. Nå väl! Jag lär ju inte störa någon i alla fall när jag fheztar med mig själv.

Jag och Paulina har så gott som fixat klart allt med resan nu också! Vi ska bara boka ikväll, JOY!

Nöjd chey!



Mys med syster!

I går vad jag med min syster och såg bio i Luleå. Vi såg Hunger Games, och god damnit vad bra den var! Har typ fortfarande inte riktigt släppt att den var så awesome! Var riktigt trevligt. Min syster är typ världens bästa. Älskar verkligen att vara med henne! Antar att vi delar samma awesomeness Lindgren-humor, haha.
Har även fixat så att Niclas kan spela sitt jävla Diablo 3. Världens bästa flickvän, I know, right?!

Och nu håller jag och Paulina på att planera inför vår Island resa som kommer ske i början av Maj. ÅHH! Kan knappt vänta!! Tycker absolut att Island är ett av det finaste länder som finns. Sen att det finns vilda Islandshästar där är ju gaaanska fabolous!

Foto: Gigja Einarsdottir



Stuff no rider says.




Tip of the day.

Ska försöka göra då och då i veckan något som heter tip of the day. Det är ett tips, hästrelaterat eller icke-hästrelaterat som kan vara bra att tänka på, kanske småsaker ni inte visste om, eller som ni kanske inte visste om Det kvittar, för jag tar upp dem ändå!

Dagens tip of the day:

Plasthinderstöd.

Då någon ber er att höja hindret, och det är plasthinderstöd där höjden står på, och denne person ber er att höja till en meter. Vad mäter ni ifrån då; skållan eller bommen?

Många verkar tro att det är skållan som ska ligga vid metersträcket då för att de ska bli en meter, men det är fel! Det är bommen som ska sluta vid metersträcket, då har ni ett hinder på en meter. Har faktiskt diskuterat detta med en relativt känd banbyggare för ett tag sedan, då jag för mååånga år sedan hjälpte till på Heby's X-mas show. Han påpekade att det var många som gjorde det misstaget, men det är bommen som ska vara punkten vid metersträcket.

Så nu vet ni det!


Jag & Världens bästa ponny.
Här kan man se att bommen slutar på två streck under 100, dvs hindret är 80cm.  


10/10

10/10 får City Hunter. Så jävla awesome serie! Kommer aldrig hitta en lika bra serie någonsin, så är typ sjukt deprimerad över det. Lee Min Ho är verkligen en helt sjukt bra skådespelare, för att inte tala om Park Min Young. Helt sjukt att jag inte har hört talas om henne tidigare. Sådär ja! Nu när jag har avklarat världens bästa serie så kan jag börja uppdatera lite aktivt här igen. Måste bara börja ta med mig kameran på äventyr!

Awesomeness scen ur "City hunter" med Lee Min Ho



wth.

Japan does it once again!


I mean seriously? Wth is this?


Can't get enough

Skrev tentan i statistik idag, som gick väldigt bra! Var klar på ungefär en timme, så kring halv elva var jag hemma i lägenheten igen. Och fysatan vad tråkigt jag har haft. Är det inte lustigt? När man måste göra saker, som att plugga, städa eller whatever, så är det hur nice som helst att slänga sig framför TVn och göra absolut ingenting. Men när man däremot inte har något speciellt som måste göras så blir man nästan självmordsbenägen av att ligga framför den där förbaskade TVn. Som idag. /cry

Som tur var har jag hittat ett SJUKT bra drama! Faktiskt det första dramat som jag ser som innehåller action i stället för enbart romance/comedy, och jag är inte missnöjd än! Faktum är väl att jag är helt såld i serien och försöker få Niclas att se den också, haha.

Dramat heter CITY HUNTER. Det hela börjar under 80-talet, när Nord Korea skickar ett gäng militärer för att göra ett bombattentat mot presidenten i Syd Korea - vilket också har hänt i verkligheten. För att svara på detta, så skickar Syd Korea i sin tur ett gäng militärer från specialist-gruppen till Nord Korea på ett topphemligt uppdrag, för att orsaka samma skador. När soldaterna är i Nord Korea så inser ett antal politiker att om de ställs skyldiga för att ha dödat Nord Koreas president så kommer i stort sett USA upphöra alla sina kontrakt med dem, och till och med kanske öppna eld mot dem. De vill inte bli skyldiga för detta, för att rädda sin nation (men främst sig själva). Därför beordrar de sina egna soldater att mörda specialist-gruppen när de kommer till båten, vilket de gör. Men en man överlever, till priset att förlora sina underordnader och sin bästa vän - som precis fått ett barn med sin fru i Syd Korea. Mannen återvänder till Syd Korea och är besluten om att hämnas. Det första han gör är att kidnappa hans bästa väns barn och flyr sedan från Syd Korea. De kommande året uppfostrar honom till en soldat, och som sin egen son.
28 år senare åker mannens bästa väns unge (hahah, komplicerat xD) till Syd Korea för att hämnas och döda de som orsakade hans pappas död.

SJUKT BRA HANDLING! Allt är så jävla twisted och korrupt. Hur många "Oh, no, he didn't!!"-moments som helst, haha. Men verkligen, väldigt värd att se. Inte så jävla ytlig handling som alla kärleksdraman har, haha. Men självfallet är det kärlek med. Skulle inte kunna se en serie som inte innehöll lite lovey-dovey!


City Hunter



Oh hey.

Jobbade lite effektivt idag, träffade lite folk och hade en allmänt bra tid. Känns väldigt behövligt då jag varit väldigt nere de senaste dagarna.
På toppen av moset fick jag även en beta-nyckel av det kommande spelet Diablo 3 idag av chefen, glad chey? Ja, väldigt kan man säga! Så nu ska jag försöka mig på det. Antagligen faila hårt, men det ska bli kul att pröva!


Girls, bring the boys out

"Girl's Generation make you feel the heat ~ Girls, bring the boys out."

Helt klart den bästa låten som Girl's Generation har gjort på länge. 3:39 och 20 sekunder framåt är sjukt fierce. Dessutom ser ju alla helt overkligt snygga ut i den här videon. Väldigt bra låt att tagga till innan man ska ut på krogen - jag vet att jag kommer göra det innan jag ska ut på lördag, that's fer sure.



Mary stayed out all night

Inget särskilt märkvärdigt drama, men hur gulligt som helst. Värt att se om man har tråkigt!
Plus att Jang Geun Seok är sjukt snygg, hähä.


"Mary Stayed Out All Night"




Oh, my

Förlåt för en sjuuukt dålig uppdatering!

Var på fhezt i lördags, vilket var stört roligt! Har inte festat i Boden sen jag fyllde år i December, så det var sjukt fett att träffa så många som man känner igen! Joy ~

Annars har jag mest suttit och spelat Dragon Age: Awakening den här veckan. Började spela det när jag var bakis i söndags och nu har jag snart nördat ut det. Men jag måste plugga inför tentan som är i övermorgon också, så jag kan inte riktigt leva ut mina nörd-fasoner. Sen har jag även fått ett uppdrag av Niclas att fixa en Dablo 3 Beta-key idag. Får se hur det går, haha, /cry. Jag är världens bästa flickvän som ens försöker hitta en key, seriöst.

Har även ett ganska bra flyt när det kommer till att hitta nya låtar. Kändes lite overkill att posta den här i lördags när jag redan hade spammat flera låtar på bloggen. Men om ni vill lyssna på något som är sinnessjukt bra och awesome, gör det här:




hejhejhemsktmyckethej.



Har varit lite upptagen de senaste dagarna / inte haft motivation riktigt att blogga. Därför får ni en fin bild så länge att suga på! (oj, vilket underbart inlägg, tänker ni alla och avgudar mig.)

 


Greyhound

Eftersom att jag ändå är i farten med att slänga upp musik här på bloggen:
här får ni Swedish House Mafia's senaste låt "Greyhound". Orginalet på sången är tusen gånger bättre, men videon är sjukt nice. U'r welcome! Denna kommer dunkas ur "lördagslirran, funkar ev. fredag" i morgon - Oh, joy!




2012.03.28

Kommer 2NE1's nya album släppas! Det blir deras japanska debut och jag kan knappt vänta: kommer bli sinnessjukt bra! De har redan släppt musikvideon till låten "SCREAM" - deras första japanska låt. DEN ÄR SÅ AWESOME! Jag älskar 2NE1. Seriöst, dem här brudarna är så sjukt fierce!

See for yourself!





Dressyr

Slänger in videon på mig och Finkus då vi tävlade i onsdags!




Legend of Korra

Ni som har sett Avatar: The Last Airbender vet väl att samma skapare har redan gjort den första säsongen av Legend of Korra - en form av uppföljare av Avatar. Premiären av Legend of Korra är den 14:e April 2012. MEN om vi får ihop 100 000 likes på "Legend of Korra"'s fanpage på Facebook så kommer de släppa det första avsnittet den 26:e Mars! VAD VÄNTAR NI PÅ? Vare sig ni vill se serien eller inte, så kan ni väl ändå gilla deras sida på Facebook? För vår skull? Ni kan få kakor? *.*




Och jag svär upp till gud att ett x-antal hatbrev kommer skickas till skaparna om de bestämmer sig för att grundlura 80% av alla fans genom att para i hop fel personer igen. ZUTARA STILL LIVES!!

Missbrukare av...

Kommatecken,
but whyyyy?

Jag är ju en person som gärna skriver. Främst noveller dock och aldrig debatter på internet. Den enda gången jag orkat uttrycka en åsikt på internet var när Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset, varav ett stort antal med människor bevisade sin glesa kunskap när de uttryckte sig negativt om vinsten. Har fortfarande inte släppt bristen på respekt och moral som blommade fram i svenska folket sen den veckan. Men det är historia nu, för RGB vann och ridsporten pissade på er!

Men nu kom jag bort från ämnet. Det jag tänkte säga med det här inlägget är att jag älskar och missbrukar kommatecken. Om jag någonsin kommer på att jag ska posta mina noveller här på bloggen så kommer ni förstå vad jag menar. Men inte nog med det! Jag känner mig lite som en hater idag, efter att ha skrollat igenom nyhetsflödet på Facebook. Jag inser efter att detta är gjort att jag HATAR när människor inte kan sätta ut kommatecken. Hatar också när folk särskriver, använder irriterande förkortningar (som "å" i stället för "och"; ser så sjukt bondigt ut) och inte vet vad punkt är, men det kan vi ta någon annan gång. Jag tror att det som gör mig mest irriterad är att dessa personer helt enkelt inte fattar vad grammatik är och jag blir fan galen!

"Ja men fy fan ska man ta en bärs å sätta sig framför lule matchen nu då hoppas dem där från fjollträsk åker på spö och slickar lite is så dem fastnar med tungorna."
VAFAN?!! Sitter med stora ögon och en sjukt arg min, varenda gång jag ser en uppdatering som den här. Okej, den här är något överdriven samt. biten om att "fasta med tungorna" är ditskriven, mest för att inte någon ska ta illa upp. Dock hade det varit kul om dem hade skrivit dit den. Kanske inte hade hatat statusen lika mycket då!
Men alltså, statusarna ser ut ungefär såhär! Det är ju helt jävla sinnessjukt! Jag vet inte hur många jag har blockerat från mitt nyhetsflöde för att jag ska slippa se deras irriterande statusar, som är så förbannat intetsägande att jag har lust att kasta datorn i golvet.

TEARS


Sådär. Nu känns det mycket bättre efter att jag har fått skriva av mig! Joooooy.
Och med det ska jag sluta whina. Ska bänka mig framför TVn nu efter en lång dag på jobbet. Ska bli skönt att få sova ut i morgon och få sätta sig ner med statistiken.

Ser ut att vara ovanligt dryg här! Finfint!


Iväg.

Då drar vi strax iväg till stallet för att fixa, ska nämligen "tävla" idag. Eller tävla och tävla, rida en pay&ride på Strömsholm idag! Rider LB:1 två gånger, eller en gång.. Beroende på hur han går första gången! Får hoppas att han håller sig i skinnet och lyssnar lite på mig idag iallafall.. Man kan ju alltid hoppas. Så ja, vi får väll se hur det går.




Shopping!

Var till hamre ridsport och shoppade lite grejer idag.


Martha Ridewear v-neck, fast i svart!


Nya bakstrykkappor från Eskedron!


Och ett Weatherbeeta fleecetäcke, lite mer kompakt och håller bättre..

Köpte även lite hästgodis också eftersom mitt har tagit slut, och han gillade inte eskadrons :/ Men det är detaljer. Nu taggar vi för dressyren imorn, och hoppas på att hästen håller sig i skinnet!


brb

just nu och en lång tid framöver;


Det är okej att joina mig, PC!!!

Mortalhybrid
(steam)


Show me your teeth ~

I brist på annat. Fina knästrumpor på Sveriges fetaste ben <3 Joooooy.

Tycker det är så konstigt. När jag tittar på mina älskade draman (love you, I do) så är det väldigt ofta tjejerna har knästrumpor. Typ till skoluniformer och liknande. Tycker det är så sjukt gulligt och jättefint! Men här i Sverige vågar jag knappt visa mig utanför min lägenhet med knästrumpor. Jag tror att det har hänt kring tre gånger. Det beror i stort sett bara på att folk tittar konstigt efter mig och att alla old people nästan ser förnärmade ut. Och jag är inte direkt peronen som tycker om att provocera människor, haha. Åh. Svenska folket är så pryda. Så fort man sticker ut så blir man behandlad som att cirkusen är i stan.



Dagen.

Har varit.. Händelserik.
Morgonjouren gick på utan några händelser, ut med alla hästar och fixa iordning, klappart och klart runt halv 8 / 8 ungefär! Eftersom jag är sämst på att äta frukost, samt att jag skulle träna lite senare, så åkte vi hem och käkade frukost och så. Sen var det bara att åka tillbaka igen för att träna.

Finkus var väldigt dryg i början av ridpasset, och jag hade inte riktigt tålamodet i början, sölade bara och lyssnade inte alls. Sen tog jag spöet i handen tillsist, och då gick han på mycket bättre. Vet inte hur många gånger jag red igenom LB:1an haha, men sista gången var han riktigt fin! Bortsett från ett smärre missöde från min sida, då de har suttit bokstäverna dumt i ridhuset (så då vi kortade av det till 40m banan, så vart bokstäverna helt åt helvetet.) och det är ju dem man ska rida efter.. Han bytte bara från vänster till höger galopp, inget stort, men sådant får inte ske då man tävlar!

Sen efter man fixat klart efter träningen, så dem som vi delar hage med kom i sista minuten att dem verkligen inte kunde ta in hästarna.. Ja men det kunde man väl säga lite tidigare? Annars skulle hästarna få stå inne från klockan 1, vilket inte är schysst på någon plan alls..

Så ut igen vid 5 och plocka in dem och fixa lite mer, och äntligen är man hemma! Men ingen rast och ro för det, för nu tvättas det i tvättstugan. Min chef ringde tidigare också, mer arbetstimmar, jobbar på måndag också. wohoooo! Jobbar nästan lika mycket som en heltidsanställd de kommande 3 veckorna, men jag klagar inte, caaaash.


Charmiga lilla Finkus får stå för dagens bild!


Vår?

Blev helt sinnessjukt glad i morse när solen strålade och snön droppade av taket! Jag blev faktiskt så glad att jag gick till ica och handlade mat och gick tillbaka igen. Något som jag hatar, eftersom att det är långt och tuuuungt att bära på matkassarna hem. Det tar typ tjugo minuter att gå ~ cirkus. Höll även på att svettas ihjäl på slutet på grund av min fabolous halsduk som jag bara var tvungen att ha på mig. Den är ju så fin, så det var värt det :c

Under gårdagen såg jag klart Flower Boy Ramyun Shop. Som sagt! Sjukt bra: se den.
Resten av gårdagen tillbringade jag framför "You're Beautiful". Ett annat drama som också är bra! Fattar ingenting just nu. Jag som brukar sitta och leta efter att bra drama i typ hundra år, och nu har jag snart avverkat två stycken på tre dagar! Saaay whuuuut?! Oh JOY! Det var därför jag inte uppdaterade bloggen igår, förresten. Jag var så hemskt upptagen att titta på mina serier!

"You're Beautiful" ~




fawsfghftgh

Och där sprang fantasin till igen!

Nej men seriously, jag har varit väldigt upptagen med jobb bland annat. Jobbat från 13.30-20.30 idag, och igår 14-20, och har i princip inte kunnat gjort nått efter förutom att gökat framför Supernatural, så jätteintressant att skriva om det, och läsa förstår jag?

Men imorn har vi morgonjouren i stallet, WOHOOO. Sen träning klockan 11.30, dressyr för Johan! Ska bli spännande med en häst som stått i två dagar.. Vart ju snabbinkallad till jobbet idag, tog mig 1h att komma dit efter att jag fått samtalet, varva bussen tog 40min.. Så ja, vart ingen bra planering där alls tyvärr!

Men i helgen skriver jag nog något roligare, tjohej leverpastej.




Flower Boy Ramyun Shop

Flower Boy Ramyun Shop - bästa dramat på längre!

Innehåller de där riktiga IRL-garven och guldkornen som koreanerna är något vassare på att skapa än vad västerlänningarna är. Håller typ på att döööö i varje avsnitt, men de tre första episoderna är nog det roligaste jag har sett på tv. I hela mitt liv. De slår Easy A med hästlängder - vilket jag aldrig trodde att jag någonsin skulle säga.

Sen var det så klart ett extra plus när dem spelade 2NE1 - I am the best i ett av avsnitten!




Yesstyle.com

Betalade precis min order på Yesstyle! Så nu är det bara att vänta tills ordern kommer! :D
Måste dock hålla utkik, för den ska komma i brevlådan, och... Ja. Det kommer inte direkt få plats i brevlådan... Vet inte riktigt hur dem har tänkt det där. Meeeen, den som lever får se! Jag får hålla reda på vars ordern ligger helt enkelt. Följa dess väg in i ljuvliga Sverige!
Detta har jag köpt:

Lovely! Just lovely!



KONY 2012

Ta er tid att se detta. Det är viktigt, varav DU kan göra skillnad.


Här är det ~

Det efterlängtade (uhm?) hat-inlägget!

Denna incident inträffade i Luleå i lördags, när jag och Hanna skulla äta lunch. Vi pratade lite om var vi skulle äta, och sedan kom vi överens om att vi skulle äta på Friends i Luleå - som är nyöppnat och typ cafe/rastaurang-ish. När vi var där beställde vi varsin ceasar-sallad, riktigt bra lunch när man ska shoppa och inte har så mycket tid att äta då vi bara hade tre timmar på oss innan bussen gick hem. Vi satte oss ner och började prata om hur gott det skulle bli att äta för att båda var ashungriga. Så gick tio minuter. Ingen mat. Okej, det kanske inte är hela världen, men för två hungriga bitches är det en ganska big deal. Tio minuter till gick. Hur svårt kan det vara att göra en jävla ceasar-sallad? Seriöst? Hanna gick och frågade hur långt bort maten var, eftersom att vi hade väntat i tjugo minuter nu och hade ganska bråttom. "Det är alldeles strax färdigt," svarade den långsamma idioten i "köket". Seriöst. Dem arbetade typ i slow-motion.
Om "alldeles strax" är en ny definition på att "ni får vänta i tjugo minuter till", så skulle jag gärna vilja veta när fan det hände. Det är ju helt sinnessjukt. 40 MINUTER? FÖR EN JÄVLA SALLAD? Salladen i sig var väl helt okej - men den var inte "vänta i 40 minuter"-god. Fyfan vilka jävla sär. Ursäkta, men, what tha' fuck?

Sååå.. För att sammanfatta Friends: gå inte dit om du inte vill vänta i 40 minuter på en halvdann sallad som du kan göra bättre själv.


Sämst bild xD hahahahh. Men seriöst. Gå inte hit, det suger apröv.
Bara old people som är där också.




Visste ni..

Att en ponny faktiskt tagit individuellt OS-guld? När ponnyn dessutom var 18 år gammal?


"Stroller (1950 – 1986) was the only pony to compete at the Olympics in Show Jumping. He was a bay gelding, Irish Sport Horse breed by a thoroughbred out of a Conemara pony, unknown breeder. He was only 145 cm (14.1 hh) high. Ridden and owned by Marion Mould (née Coakes).

Stroller was a member of the British team who competed in the 1968 Olympics in Mexico, ridden by Marion Coakes. Wiliam Steinkraus and Snowbound won the Gold Medal while Marion and Stroller won the Individual Silver Medal, only four faults behind Steinkraus.Stroller jumped one of the only two clear rounds in the Olympic individual championship. In 1967, Marion rode 14.1 hhStroller to victory in the Hickstead Derby, the only pony to have ever won this event. This partnership won the Wills Hickstead Gold Medal, for points gained in the major events during the year, for five years consecutively from 1965 to 1970. Stroller was the grand age of 20 when he won the 1970 Hamburg Derby. The pair won 61 international competitions.

Stroller died of a heart attack at the high age 36(!) in 1986, after 15 years of happy retirement. He is buried at Barton-on-Sea Golf Club, New Milton, Hampshire, England."



Source; http://www.showjumpingnostalgia.com/?p=253
Läs mer på; http://www.ponybox.com/news_details.php?id=641

Har hört mycket om denna ponny förut, men inte riktigt haft namnet på ponnyn för att kolla upp det, men då min mamma äntligen tog fram namnet så vart jag ytterst glad. Det bevisar bara att det är viljan, och inte höjden och bredden på en häst och en ponny som tar dem hela vägen!



Island.

Jag har bestämt mig för att åka över en helg / 4 dagar till Island i vår/sommar. Jag har alltid velat åka dit, för att se på naturen och ta del av kulturen dem har där! Bland annat ta en heldag och rida islandshäst och se Island frånm hästryggen! Sedan för att pröva nattlivet där också, försöka få ut det mesta av Island! Ifall jag så måste åka själv eller ifall jag lyckas få med mig någon, det kvittar, för dit ska jag!

Ifall någon vill hänga på så är jag alltid öppen för förslag!




En människa igen!

Efter 12 timmars sömn så känner jag mig som en människa igen. GUD SÅ SKÖNT. Dagen började inte med att man var sådär sjukt bakis, men vid två-tre kom bakfyllan. Som vanligt. Men! Jag spydde inte i alla fall. Trots att det kändes som att jag skulle göra det. Jahaja! Vad ska jag göra idag då? Uppdatera bloggen med ett hat-inlägg! Och plugga! Ni får vänta på hat-inlägget eftersom att jag inte riktigt hinner fixa det just nu.

BEAT var för övrigt sådääär. Förfesten var sjukt rolig!
Var dock tvungen att dra hem vid ett eftersom att Niclas hade gått vilse när han skulle till mig. Så jag var tvungen att gå och hitta honom, lolzigt. Och det var ju sjuuuukt kallt på vägen tillbaka till mig. Jag höll fan på att dö. Hade bara min höstjacka som inte alls är fodrad, eftersom att det var så varmt tidigare på dagen. Fuuckkkh... Nåväl! Klarade mig alldeles finfint.

Hat-inlägget kommer senare, med bilder! Hejzzz!



helt fantasilös.

Som vanligt!

Och inget intressant har hänt i mitt liv heller för den delen, tråkigt där va? Därva min dåliga uppdatering, inte så intressant kanske att läsa ett "tja, inget hänt idag;P;P;Pp" inlägg direkt.

Imorn blir det första gången på bilskolan, spännande!

Såg sedan hela säsong 1 av Misfists när jag var i Stockholm, dem tvingade mig lite fint sådär, dock så ångrar jag det inte alls, en väldigt bra serie måste jag säga! Blir att värva den med Supernatural nu då..


Nathan ♥


Mardrömmar

Jag börjar nästan tro att det är något fel på mig. Varje gång jag drömmer så är nio av tio drömmar mardrömmar. De är hemska och brutala drömmar, och med risk att låta psykiskt störd så kommer jag skriva lite om den jag hade precis nu innan jag vaknade.

Det verkar gå en röd linje genom hela mina mardrömmar. Jag kan i stort sett inte se.
Ni vet när man håller på att somna framför TVn? Och ögonen saaaakta stängs. Precis i den stunden när man ser väldigt suddigt, och ögonen närmar sig ögonlocken (rullar lite uppåt) - precis SÅ är det. Konstant i mina mardrömmar. Och hur jag än försöker se så kan jag helt enkelt inte göra det. Jag ser bara suddiga figurer, plus att allting snurrar. Nästan som om jag vore onykter. För det första är ju det förbannat frustrerande, för det andra så gör det ont - i drömmen.

I natt "drömde jag" i min dröm. Det var som att jag somnade ytterligare en gång i drömmen, som i sin tur blev till en mardröm. Det var så jävla verklighetstroget, och trots att jag inte kommer ihåg allt, så var det i princip att jag var ett sånt här "medium", varav alla andar verkade vara jättearga på mig. För dem slog mig och viskade saker i mina öron - varav jag var fullt uppe i att försöka SE något konkret i stället för bara skuggor. Det enda jag kommer ihåg att jag lyckades urskilja var en flicka som bortsett från ögonen inte hade något ansikte. Munnen och näsan var som överstrukna med hud. Till slut vaknade jag - i drömmen då. Jag kunde känna hur hela min kropp gjorde ont, men det var en speciell smärta som befann sig i ögonen.

När jag pratade med pappa och hans fru, Gittan, om det, så ville dem inte tro på mig. Av någon anledning så tvärtvägrade dem bara, vilket jag fann väldigt konstigt eftersom att pappa alltid ställt upp för mig. Jag bad på mina knän att dem skulle hjälpa mig, kalla dit ett medium eller ge mig medicin. VAD SOM HELST så att jag skulle slippa uppleva det där igen. Men de fortsatte vägra.

Vilket leder oss till den värsta och sista delen i drömmen:
Jag blev så förbannad på dem så att jag skulle åka in till stan och träffa Niclas. När jag gick in i badrummet och skulle såg mig i spegeln så... Ja, fy fan. Mina ögon var gråa. Ni vet sådär blaskigt gråa som ögon är när dem "dör", varav det ena ögat skelade lite. Dörren till badrummet smälldes igen och när en figur började uppenbara sig i spegeln, så vaknade jag till slut.

Jag vet egentligen inte varför jag började gråta. Jag tror att det var för att ögonen såg ut som de gjorde och att det berodde på att jag kämpade med att se trots att ögonen i sin tur vägrade att öppna sig. Detta är ju ett upprepande fenomen i mina mardrömmar, så när jag vaknade var jag säker på att det skulle hända på riktigt om jag inte gjorde någonting åt saken. Detta var såklart när jag fortfarande lite omtumlad och i stadiet på morgonen där man inte tänker riktigt klart.

Nå väl! Det har var ju långt ifrån den värsta drömmen jag har haft, men det är nog den enda som jag har vaknat upp till och börjat gråta åt i efterhand. Om det här med mardrömmar fortsätter vara en vana så måste jag nästan berätta om mina top 3 mardrömmar. För dem är riktigt vidriga.

Fett taggad inför BEAT idag! Nu ska jag äta lite frukost och sen fara in till stan och möta Hanna. Sen ska vi väl shoppa lite och sen ska vi hem till mig och börja fixa oss! Yeeey! :D



Fredagsmyyyys


Jag är ju för fin i flätat hår, noooom!

Ska snart iväg in till stan och ha filmkväll med Jenny och Patrik! Fast nu när jag tänker efter så är jag typ ganska säker på att det säkert kommer fler. Men eftersom att jag glömde att fråga Jenny vilka de personerna skulle vara, om så är fallet, så får dem inte stå med här, hähä. Vet inte heller vilken film vi ska se, så det här inlägget var ju otroligt ovärt.

Nåväl... TAGGAD SOM FAN TILL BEAT IMORGON! DET KOMMER BLI AAAAWESOME, fuuuyeahahh!



in the jungle the mighty jungle..

Idag red jag ut med Anne och Lisa.. Låt oss bara säga att jag har en trotsig liten snorunge som älskar att busa då han inte behöver tänka. Nockade mig lite fint i en uppförsbacke då han bockade och ryckte upp huvudet.. Men sen då han fick gå först, då var det andra grejer att tänka på, och då hade man inte tid att busa allt, fulpojken!

Väl hemma återgår jag till Supernatural, eftersom folket är otroligt tråkigt.


Sam tycker iallafall att det är "not bad" som tur var...

Imorn är det träning, sen ska jag gå till bilskolan och boka tider, tjohoooo..


Oh, joy!

Så himla skönt att sätta sig framför datorn efter en dag av städande och se Paulinas inlägg. Jag tror att jag dööör av garv <3 Vi är världens töntigaste kombo - Oh, joy!

U talkin' to me, eh?
Nyvaken och osminkat med en morgonfrilla som heter for teh lulzzz ~ denna bjuder jag på!
Varsågoda!
Kan inte släppa att jag ser ut som Clintan här.

Ja, efter ett migränanfall i morse var jag glad att chefen hade ringt igår och sa att jag inte behövde åka till Råneå idag, då de hade nog med anställda ändå. Så; två Ipren och tre timmars extra sömn var jag fit for fight igen! Och eftersom att jag ska ha fhezt hos mig på lördag så var det ju ett utmärkt tillfälle att städa. Ehh... Kanske inte världens roligaste, men nu är jag det enda som är smutstigt i min lägenhet! Efter en dusch så kommer ALLT - precis ALLT - att skina härinne! Min lilla lägenhet! Den är så söööt och fiiin och REN!



challenge

accepted!










I en liten tribute till bandet Kansas, med låten Carry on my Wayward son.
(THE ROAD SO FAR) <- Supernatural reference

Pigg och glad chey efter 4 dagars intensivt jobbande och lite grustuggning på ridfronten, hela kroppen protesterar och känner mig skittrött, men who cares!






RSS 2.0