Fälttävlan.

 
Fick återigen efter ett par år bege mig mot Enköpings fältrittklubb för att försöka mig på att hoppa igen; fast denna gång med en häst som var större än ponnyn jag sist hade med mig!  En annan tränare också då min ordinarie Ellen Bruunes flyttade för tidigt ner igen i landet.

Först var man ju nervös för att han är lite fjompig ibland i skogen och ska minnsan inte gå i närheten av buskar för dem äter upp en ifall man nuddar dem! Men jises, vilken hjälte till häst man har! Han hoppade allt, lite bråkig på första nedhoppet men det hade jag faktiskt förväntat mig; han verkligen hatar att gå i nedförsbackar, han försöker undvika det då vi klättrar också till alla odds. Men efter lite övertalning på det, och sen så hoppade han så fint och duktigt hela träningspasset på alla hinder!
Fick hoppa alla möjliga hinder, tror de högsta vi fick hoppa på låg nå runt 115 vilket han klippte som ingenting! Han fick väldigt fina lovord att han hade kapacitet och en stor galopp, och att han såg väldigt rolig ut att rida, rolig as in den positiva varianten!

Så nu är jag supertaggad på att starta fälttävlan nästa år också, eftersom säsongen är nästan slut så ska jag träna lite mer sen nästa år blir att ta fälttävlanskortet och sedan komma ut och tävla, scheisse, det ska bli så galet roligt!

 
 

You and I forever.

 
Vi ändrar om allt och kör om från början igen, det ska gå vägen, vi ska bevisa för alla att de har fel.

 

Men titta, ett till hästinlägg..

Känns som det enda jag skriver om är hästar, så ni kan ju gissa vilket liv jag har!


Idag blir det att fixa häst och grejer inför imorn, ska iväg och hoppa en 110 i Köping! Är på gräs så måste brodda och fixa det samtidigt, ingen rast ingen ro! Ska rida han lite på gräsvolten så han får känna på gräset (dålig anledning jag vet, rider i princip 90% ute på gräs eller dylikt då han är mycket roligare att rida där än i paddocken/ridhuset.)

Sen vet jag inte om jag ska börja kolla på Game of Thrones eller Attack on Titans senare idag, det jag inte ser ikväll ser jag nog på imorn istället! Suck, beslutsångesten flyger ut igenom öronen, sluter väl med att jag läser Lord of the Rings istället eller spelar Assassin's Creed III..


mind if i spend time with you?

Okej, så fick min nya laptop tidigare veckan omgf-yeah. Och har precis provat min nya webcam eftersom att jag fick sluta två timmar tidigare från jobbet och inte riktigt visste vad jag skulle göra med mitt liv. Den är fett bra i alla fall.
 
 
Nu däremot ska jag spela gw2, yay!
 
 

Wish it was summer forever

 
Har du någonsin mött någon som är så underbar och vacker att du bara tycker om dem på en gång, för att dem inte är en av de personer som bara "åh titta på mig jag är så snygg och smart och rolig" utan dem är ganska tysta och knappt drar någon uppmärksamhet till sig själv och att dem egentligen är osäkra och inte känner sig tillräckliga för världen vilket gör att man får en överväldigande känsla att bara krama dem och ösa komplimanger över dem som typ "du är helt underbar".
 
Jag har.
 
Och jag önskar att sommaren aldrig skulle ta slut.
 
Lika mycket som jag önskar att när personen väl insåg hur underbar den är, kunde se mig som tillräcklig.
 
 
 
 

RSS 2.0