Träning.

Tränade idag, dressyr, för att få igång bakbenen och hans lydnad litegranna. Fick rida utan stigbyglar halva passet, och tillsist orkade inte min kropp riktigt med att köra utan, så vart tvungen att ta dem istället. (Ingen sömn + dåliga matrutiner = dålig kombination.)

Fick träna mycket på att få honom rak i kroppen, få med sig bakbenen och inte fuska så mycket! Fick rida med två dressyrspön, ett i varje hand (i början kändes det som att jag skulle ut och ro.) Sen fick han gå 3 steg sidvärts till vänster - direkt rakt fram - tre sidvärts till höger - rakt fram osv osv. Först i skritt, sen i trav. I skritten gick det bra tillslut, och sen i traven var vi vääldigt oense först. Han är ju känsligt för spöet, men då han inte flyttar petar jag lite lätt till honom, höll på att få mig en fin åktur då han bockade och jag körde utan stigbyglar, tur att man har balans!

I galoppen körde vi att han skulle ut med baken och jobba ordentligt, han gick fint lite till och från, lite väl tung, och jag som inte sovit fick det väldigt jobbigt. Måste köpa nya tyglar då mina har börjat glida så mycket. Kan inte smörja dem heller, för då blir dem bara halare. Blir ett par med gummi, även om jag hatar det för då kan jag inte rida utan handskar!

Han var väldigt fin i slutet, och då var både han och jag helt slutkörda. Han fick smaka bulle då Stinas mamma var snäll och bjöd oss, det var inte riktigt någon hit, men han smakade det iallafall!

Nu ska jag dö framför TV'n, och spela lite mer Skyrim. tjodelo.

Ni får en gammal bild från i somras då vi red dressyr, i Tretorn, jag vet att ni gillart!


Heaven



Himlen är faktiskt vackrast på Näs. Oftast kan jag komma på mig själv då jag bara kollar upp på dess skönhet. Allt går inte att fånga med en kamera, och speciellt inte med en mobil, men ska göra ett inlägg någon gång med bilder från himlen där vid vackra tillfällen.

Ni fick en bild tagen idag tillochmed! Från då jag skrittade av Flunkus som varit riktigt fin. Översvämningar i bäckarna, men reflektionerna gör det vackert!


Question.

Is it too early, or too late?
(en härlig fråga klockan kvart i nio på morgonen då man ännu har kunnat somna, joy.)


/selfpoint.


woop

Kom nyss hem från stan, haft informationsmöte, sedan drog jag till GG för att hälsa på en kompis som jobbade där, fick ett fint bemötande och hade en väldigt lång och trevlig pratstund! Sen då jag drog hem lyckades jag på något vänster förstöra min höft, så mitt högerben är rätt ur funktion just nu, gr8.

Iväg till Flunkus och se ifall jag kan rida, sen ska jag nog vila lite framför Skyrim igen! Såg nyss att jag lyckats komma till lvl 51 på lite över en vecka, woops? Så går det då man inte haft internet och no life. Elijah är awesome.

Badass karaktär som stjäl en häst och rider med en hand utan sadel och träns, haters gonna hate.


Fint fint.

Man är alltid så snygg om skorna/shortchapsen och stövlarna efter att man har tävlat ute då det regnar eller har regnat!
 

Och då är detta ändå väldigt rent för att vara 'skitigt'!

 

rubrik?

Idag har jag itne gjort så mycket produktivt alls! Elleer jo, levlat upp min karaktär i skyrim 3-4 levlar.. Samt diskat, det är det mest produtiva jag har gjort idag hemifrån! Eller jo föresten, bokade övningskörning nästa vecka.

Flunkus såg lite trött och hängig ut idag, tyckte lite synd om honom så drog fram gummiskrapan och körde lite massage på honom i cirka 20 minuter. Han njöt så mycket och slöt ögonen, då jag slutade stod han och blinkade och orkade inte ens röra sig, haha, han kan ibland vara så charmig!
Skrittade lite lätt dp han vart vaccinerad efter tävlingen i lördags, han har haft lite feber och varit lite hängig och stel, men vart mycket piggare då han fick komma ut på en liten skrittur. Så han blir extra mycket ompysslad nu istället.




Malaga!

Sitter på planet mot Arlanda för att förlänga sommaren med två veckor!
Vi är framme i Malaga vid fyra tiden! Ha det bra här hemma :D
 
 
 

Coolaste hästen på tävlingplatsen?

Något jag är grymt imponerad av då det gäller min häst, är hans coola temperament, och speciellt på tävlingar.

Då han var 4 och vi åkte på hans första tävling någonsin, och bland de första gånger vi åkte med honom (träning som tävling.) var en pay&ride i närheten. Han var lite nervig och stod och gnäggade rätt mycket, men inget dumt gjorde han, alls! Jag fick även hoppa upp, och rida fram utan några problem alls. I ridhuset under programet var det en helt annan femma, för galoppfattningarna satt inte riktigt ;) Men det var bara en kul grej att pröva!

Han har alltid utvecklats något enormt i huvudet och i sin kapacitet, han blir bara roligare och roligare att ha med sig på tävlingar, och att tävla på. Visst, han är fortfarande en liten skrikpelle som tror att han fortfarande är en hingst, men nått dumt skulle han aldrig få för sig att göra!

Han står snällt på tävlingsplatsen där du ställer honom, du får sitta upp och hålla på hur mycket du vill med honom, han går fram överallt (ifall han tvekar lite så går det alltid att övertala honom.) På banan tvekar han inte, skulle han stanna på ett hinder så vet man att något är fel, jag har även hoppat hinderstöd på honom i hoppningen för vi har kommit så fel!

Titthinder är inga problem, höjden är inga problem, piloten ska bara lära sig att rida lite bättre och sitta ner i sadeln då hästen hoppar stooort över hindret!

Han kanske inte alltid är den bästa hästen att hoppa hemma på träning, då ibland går det helt suveränt, och nästa gång så vill man bara gråta och hästen är gratis. Men sen får man tänka på att han bara är 5, inte riden så mycket, och han lär sig hela tiden. Jag själv glömmer bort det, då han är så lättlärd och villig, men väldigt känslig, och har eget tycke och tänke på saker och ting.

Det är dock, konstigt nog, roligast att rida honom på tävling, för man märker hur mycket han gillar det. Han blir nyfiken, vaksam, väldigt lyhörd och gör alltid sitt bästa. Jag är knappt nervös längre då jag tävlar, för jag har en sådan fantastisk häst att tävla tillsammans med, och jag vill bara tävla mer och mer för varje gång vi har avslutat ritten!

Även om jag saknar min gamla ponny, och att tävla med henne, så måste jag ändå erkänna att tävlingar med honom är dubbelt så mycket roligare. Visst, henne kunde man vinna med sekunder, men inte lita på. Han kanske också kan bli en sådan då han blir äldre, men nu är han trygg och helt fantastisk, och han kan stå i transporten! Jag är bara så himlans tacksam över att jag har fått chansen att rida, och ta del av denna häst, att få stolt kunna säga att man är ägare till hästen, och veta varje dag då man kommer till stallet att denna fantastiska häst är ens egna. Det gör mig verkligen lycklig, och jag vill tacka Van De Heffinck att jag fick köpa honom, och familjen Zeiloth för att dem visade honom för mig, och lät mig köpa honom också!



Det är inte så att jag inte saknar min gamla ponny, för det gör jag, något enormt. Hon var som en 'syster' för mig. Vi gjorde allt tillsammans, henne kunde jag lita på till 160% hemma, vi gjorde allt tillsammans och lite till. Hon var verkligen en av mina bästa vänner. Men livet måste gå vidare, och Finken vill jag skapa lika många och roliga minnen med, men hon kommer alltid ha en stor plats hos mig!



Höst till hästryggen <3

Hösten är förmodligen min favoritårstid när det kommer till att rida.
Solen skiner - det är varmt, men inte för varmt så att hästarna blir svettiga för minsta lilla. Inga insekter, och för att inte tala om alla fina färger som pryder träden efter ridvägarna. <3
 
 

STERK.

Tävling idagpå STERK hade sina upp och nedgångar. Uppgången var att jag hade en fantastiskt fin häst! Det dåliga var att allt var så stressat där. Hann knappt hoppa fram innan jag skulle ner till grinden och stå där i 5 minuter för att vänta på att få komma in? Jag hann bara hoppa räcket 1-2 gånger och oxern 1 gång på 1meter. Men han var fin inne på banan! Lite kråkhopp och han höll på att hoppa mig ur sadeln, men känslan var väldigt bra! Hade bakbenen med mig, och hästen framme för skänkeln.
Han var i lite i 5an (väääldigt mycket) men hade turen på min sida, så fick en fin felfri runda! 

Debut 110 på Strömsholm den 11/10 nu då, ush, vad nervöst!


Världens finaste pojke idag ♥


Tävling.

Imorn är det tävling igen, på STERK. Visserligen är det 'bara' en 1m igen, men inte vilken tävling som helst! Går det bra i denna klass, så ska vi få debutera 110 på Strömsholm den 11/10! Så man kan väl säga att jag ändå är smått nervös inför denna klass, men mest nervös inför tanken att hoppa 110?

Visst, jag har hoppat 110 förut rätt mycket, dock på en c-ponny. Det är ju 'lägre' på stor häst än på ponny, då det blir LB på häst, och MSV B på c-ponny, men sen får man ju tänka att 110 är det näst högsta jag får hoppa på Finken, med tanke på hans ålder. Han klarar det, nu ska vi bara se till att piloten också gör det!

Så ja, ska rida som livet står på spel imorn, ifall mina nerver tillåter det dvs, haha!

Jag & bästa i VRS ♥


Död.

Har varit väldigt aktiv hela dagen, samt så har jag inte sovit något på ett par dagar, är i en djup dal i min insomnia just nu, kan vara trött, men så fort jag lägger mig ner så blir jag jättepigg. Eller så är jag jättetrött men kan ändå inte somna för 5 öre, får väl se hur det blir inatt, hoppas på lite sömn iaf!

Allt gick väldigt bra idag, smooth om man säger så. Stövlarna är inlämnade på lagning, lite mer positiv syn på jobbfronten, ändrat folkbokföringsadress, internet tillbaka, och hade en trevlig skrittur idag med Anne! 

Tur iallafall att man har världens sötaste häst, annars hade man väl inte varit så positiv som man är.



 

Tillbaka!

Förlåt för min plötsliga oaktivitet, men mitt internet har varit lite "trasigt" sen i lördags. Så det vart alldeles nyss fixat, och nu ska jag iväg och göra en massa grejer, fun! Känner mig 10000 år gammal, som om jag har missat allt, fasten jag bara har setat här.. Men nu jäklar ska det bli andra bullar!

Får ett finare inlägg då jag komme hem, meanwhile så får ni kolla på finaste Milton!



 

Middag och bio!

Snart åker jag och Niclas till Luleå för att äta go'middag på Allstar och sedan gå på bio! Kommer bli supermysigt <3

Hm, annat som har hänt då? Igår var jag och fikade med Linn (<3) och sedan for jag till stallet med Sara. Trots att jag har huvudvärk, feber och ont i halsen så pallrade jag mig dit ändå. Man får ta tillfället i akt helt enkelt! :D I morgon ska jag dit igen c:

Har lite fler awesome nyheter som jag ligger och ruvar på, men jag har inte tid att skriva dem just nu! Ni får helt enkelt vänta på dem tills i morgon! Därför blir det ingen bild den här gången heller. Jag är ju för snäll!
 
 
 

hehe


Hehe, fördelen med att ha en farmor som bara tror att de är dem i hela världen som äter.. + pannkakor, frukter & en chokladkaka i kylskåpet!
(lakritsen fick jag förut av dem, woop.)
Lite bortskämd får man väl vara ibland.





Tvätta.

Jag hatar att tvätta av två simpla anledningar.

1. Det är tråkigt. Att vara nere i ~ 5-10 minuter, för att sedan gå upp och vänta 20-35 min på att det ska bli klart, vill inte sitta där nere hela tiden heller för det är ännu tråkigare.
2. Våra tvättmaskiner här suger som fan, så mina ridgrejer blir aldrig riktigt rena. Det är en irritationsfaktor på över 1100%.



Ingenting blir torrt heller i torkskåpet. Allt är från 1700-talet förutom torktumlaren, men ungefär 85% av mina grejer kan inte torkas där, fuck you too. 
Saknar tvättstugan hos mamma nu, den var 1000 gånger bättre och större.








Glass.

Den enda lösningen till hur man kan äta bara vaniljglass:


nästan perfekt!





Hoppning & Regn

Idag var det hoppträning på schemat. Vi fick hoppa mycket galoppbommar mot hindret och även travbom  räcke. Eftersom Finken är lite halvt dålig på avsprångspunkten så var det nyttigt för honom, speciellt på sträckan då det var 
travbom - räcke - 3 korta galoppsprång - oxer.
Han kom inte riktigt fram ordentligt efter första räcket, så tillsist satte vi galoppbommar mellan, och då gick det mycket bättre, jag red ordentligt då!

Han var så rolig och fin, även om det började totalt spöregna hårt, och tyglarna bara gled ur händerna, så hoppade han fint, vi fick ta språng upp till 115, och han bara flög över! Anmälde mig till Strömsholm den 10/10, en 110, och som det ser ut just nu, och om han går bra i Stora Ekeby den 22, så blir det debut där då! Ååh, smått nervös inför det..


Snygggggg sists.





Back in action!

Ska försöka att bli aktiv mer nu, promise!


Mitt ♥
 
Har iallafall haft en superrolig vecka, så no regrets there! Flunkus har gått riktigt fint också, han var så rolig på träningen i onsdags. Fick bli lite sur på honom då han inte ritkigt lyssnade mot ett studs som var lite kort, så då protesterade han lite med en stor bockning och lite spring, men satt kvar som tur var!
Sen fick vi hoppa en kombination där oxern avslutades på 110, och han var så fin! Önskar att min ridning var lika bra som då han hoppar, haha!

Men imorn är det träning, och så ska jag sova, och käka min underbara tårtliknande sak som tog 4½h att göra.. Tror jag aldrig har hållt på så länge med något?? Jävla kondenserade mjölk...



Fast den var god! Men otroligt mäktig. Den ser inte mycket ut för världen, men tro mig, kolasåsen var ett helvete att göra.

Nu ska jag lyssna på dansk musik och hoppas att min häst håller sig i skinnet imorn, tjohej!





Snart, snart, snart!

Snart åker jag och Niclas till Malaga för tio dagar av sol, bad och gooood mat! Niclas (utan att veta vad han gav sig in på) föreslog att vi/jag borde göra något med hästar när vi far dit, så nu sitter jag och kikar på lite möjligheter. Jag har just hittat, vad som verkar vara, världens härligaste turridning! Med spanska hästar, bara trettio minuter från flygplatsen! Oh my!
 

Bild från Horseriding Spain.
Hade varit coolt att åka en vecka och rida, men jag tror inte att Niclas hade uppskattat det.
Just a feeling.
 
 

Sneak peak

Okej, som bara några få vet så har jag jobbat hela sommaren med en story till en... ja, bok, eventuellt. Grejen är att jag skrev ungefär 50 sidor, innan jag insåg att jag inte ville att storyn skulle utspela sig på en skola - vilket har gjort att jag började om igen, haha. Så nu har jag skrivit ungefär femton sidor, och jag är betydligt mer nöjd med detta.

Jag vill inte skriva så mycket om det, trots att jag är övertygad om att läsarna på vår blogg inte direkt skulle ta handlingen och försöka göra något liknande av det, men det känns bättre att låta bli helt enkelt, haha. Det kommer i alla fall att utspelas i Newcastle upon Tyne, England, och vara inspirerat av typ... fantasy, skulle jag säga. Änglar och demoner, parallella världer, etc. Kommer bli awesome!
 
" 'Okej, först av allt: jag har ett namn. Och för att svara på din kommande fråga, så: nej, jag ger inte ut mitt namn till töntar som dig. För det andra så hörde jag inte någon bjuda in dig för att komma hit och förstöra vårt samtal, så du kan ju ta ditt trashiga lilla pick pack och dra härifrån.' Jag stod vänd mot honom, med ena handen på höften, och den andra gestikulerandes medan jag pratade, mest för att förtydliga att gänget bakom honom uppenbarligen saknade klass. Han vände blicken mot mig, varav ett leende letade sig fram på hans ansikte. Ett ansikte som gudarna verkade ha lagt lite extra tid på, för jag hade aldrig sett så perfekt dragna linjer tidigare. Jag svalde tungt när jag insåg att jag vad jag just hade sagt och försökte att inte se lika ångerfull ut som jag faktiskt var. Inte för att jag inte menade det, men för att leendet som avbildade sig framför mig inte var ett vänligt sådant. Han kanske gjorde ett försök att se road ut, men någonstans i de gråblå, mörka ögonen så såg jag att det var det absolut sista han var. Han liknade ett rovdjur som just satt ögonen på ett byte. Tyvärr, så råkade det bytet vara jag. "
- Nicoline möter Zacharias för första gången. Asdfghjkl, är så nöjd över hur jag har lyckats måla Zacharias personlighet att jag dör.

Nu ska jag spela Diablo III med Niclas!
 

Hejsan alla som läser detta!

Jag är lite off denna vecka tack vare att jag har en kompis här hemma! Så ni får stå ut med Lisas uppdateringar och sakna mina så länge ;) Hoppas ni inte blir allt för ledsna! Kanske kan slänga in någonting någon gång, ifall jag hinner, annars.. Ja, stå bara ut med Lisa!








Memories are golden

 
Jag försöker vara positiv när vi far och hälsar på Dimmas grav. Men det känns så surrealistiskt varenda gång vi är där, trots att det var fem år sedan hon dog. Varenda gång jag tänker på att hon inte finns längre så får jag en klump i halsen. Dels är det väl för att jag aldrig trodde att hon skulle dö (åtminstone inte så tidigt som hon gjorde det). Det kanske låter sjukt, men vi har ju alltid haft henne - så länge jag kan minnas, så ett liv utan henne gick inte ens att föreställa sig. Det tog flera månader innan jag hade vant mig med att bara ha en häst att komma till i stallet, och någonstans så tror jag att jag var inställd på att hon skulle komma tillbaka ändå, inom sin tid. Jag blir så sjukt illamående och ledsen när jag tänker på att jag aldrig mer komma få träffa henne, krama henne, eller dra handen genom hennes nästan bortkliade, underbara man.
Det kommer aldrig finnas en lika speciell och unik häst som henne och jag kommer aldrig någonsin sluta älska henne. Det kanske är svårt för vanliga människor att förstå, men den där söta, envisa, galna och enastående islandshästen har inte bara format mig till en ryttare och gett mig en oändlig passion för hästar - utan hon har till en stor del format mig till den jag är idag. Jag har lärt mig så fruktansvärt mycket av henne och jag är så tacksam över att ha haft henne i mitt liv att jag inte ens tänker försöka beskriva det. Det går inte att beskriva med enbart ord.
Sättet som hon fick gå på är så hjärtkrossande att jag inte ens vill tänka på det. Det är nog det jag ångrar mest. Att hon fick kämpa och lida det sista dygnet i hennes liv innan vi var tvungen att akutavliva henne. Hon förtjänade inte det. Det är så förbannat orättvist.
Mina bästa år var när hon fanns. När vi hade de två drygaste, sötaste och bästa ponnyerna i hela världen. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få träffa henne igen. Jag älskar dig. <3

Dimma Frá Kjartansstödum




 


*.*

Too cute ~

B.A.P - Crash

Jag blir så glad varenda gång dem släpper en låt. Dem är alltid så asdfghjk bra!
Nu drar jag snart till skolan och sen ska jag och syrran hämta vårt paket från Yesstyle! Yaaay!

 

Det bästa på länge!

Det här inlägget på tumblr är så genialiskt att jag måste posta en länk på det här. Det är fan det roligaste jag har sett i hela mitt liv. Gå in på länken och klicka på play. Du kommer förstå varför jag började applådera när jag gjorde det.

http://mememaster.tumblr.com/post/30882457270/just-press-play

Så.
Jävla.
Bra.
 
 

Lite bilder på det då

Oh ma' lord. Har precis kommit in genom dörren till min lägenhet i Luleå och känner just nu hur stört trött jag är. Har väl ingen anledning till det egentligen, eftersom att jag har sovit i nästan tio timmar, men, men. Trött är jag, och jag kommer förmodligen sova riktigt gott ikväll!
 
Var som sagt i stallet idag och hälsade på hästarna. Jag och Sara tog en tur i skogen med Ulle och Daydream, vilket var riktigt roligt. Daydream har utvecklats så sjukt mycket sedan jag red honom första gången för något år sedan. Det är äntligen lite power i honom! Han vågar tänka själv nu för tiden i stället för att följa efter Ulle som en svans. Han var superfin idag och ännu en gång ett stort tack till Ulrika som har låtit mig låna som så mycket!
 







Söt men skitig!
Så sjukt jävla glad att Daydream är svart, oh my.





Yaay!

T-ara's nya låt Sexy Love kom ut för någon dag sen!
Älskar T-ara, tycker dem har sjukt bra låtar. Definitivt ett av mina favoritband. Tycker, faktiskt, att dem har varit mycket bättre än 2NE1 under 2012. Vilket tar emot lite att säga, eftersom att jag avgudar 2NE1, haha. Ah, well.

Enjooooy!
Och när ni ändå är i gång så kan ni lyssna på Day by day med T-ara. Typ en av de bästa låtarna som någonsin gjorts.

Nu ska jag fixa mig lite, käka lunch med Niclas och sedan drar jag till stallet!
 

Back to school

Tjeeeena!
Första dagen i skolan idag! Feels good to be back!
Kurserna som vi har nu är på engelska, plus att typ hälften av alla i klassen (nästan mer tror jag), är utbytesstudenter! Jag tycker det kommer bli apkul i alla fall. Vilken tur att jag har läst femton engelska böcker i sommar så att jag inte är så ringrostig, hähä.

Hur som, har precis varit på gymmet och kan knappt skriva för att mina armar är totalt döda, så det blir ett kort inlägg här idag. I morgon är jag ledig och då blir det att fara en sväng till stallet! Kommer bilder om det blir fint väder (kommer förmodligen bilder ändå...).
 

Story of my life
 

Tävlingen..

Tävlingen igår var både bra och dålig.

Det dåliga var bland annat att vi fick stressa rätt mycket då tävlingarna gick fortare än vi trodde. Väl på tävlingsplatsen så inser jag att jag glömt hans benskydd, min hjälm & spö i stallet i all hast! Så farfar var snäll och åkte iväg för att hämta det (stallet ligger knappt 15min från tävlingsplatsen.) 

Det bra var att Flunkus var riktigt fin! Lite okoncentrerad först på framhoppningen på räcket, men oxern klippte han som en antilop! Han var riktigt trevlig att rida, vilket han i princip alltid är på tävlingar.

Banan var tung, hindrerna var maxade och kombinationen var riktigt kort. Flunkus gjorde sitt bästa, men jag red lite som en kratta mot två hinder då han var stark och snabb, så två bommar poffade ner. Jag är ändå nöjd med honom, inte med mig själv, för jag kunde ha ridit bättre! Men hästen fötjänar en riktig klapp på halsen så himlans fin och duktig som han var. Koncentrerad på sin uppgift, letade verkligen hinder, och tyckte det var riktigt kul att hoppa! Han blir bara finare och roligare för varje tävling som går, åh, älskade häst!

Vill även tacka min tränare Rebecca för hon hjälpte mig på framhoppningen, både med mig själv och hästen, annars hade jag nog börjat lipa inne på banan så nervös jag var.. (på något jäkla konstigt sätt, är inte ofta nervös längre.. Tror det berodde på stressen, och jag var hungrig och trött..)



Framhoppningen på oxern, strunta i min otroligt fina sits då jag inte riktigt var beredd på språnget, men oxern är 1m och han bara flyyger, och ser så fin ut!!





Snyggt


Såhär snygga ser ens ben ut efter en tävlingsdag! Man ser nog absolut inte vars mina strumpor har varit.... Tretorn stövlarna sitter så löst upptill att de blir smutsigt där under.. Yay för vita byxor!




Tävling.

Idag är det tävling på min f.d ryttarklubb Västerås RS, ska hoppa en 1m någongång... En 1m CR först, och sen DIV 2, och seeeeen är det min 1m, dock avdelning A först.. Får väl hoppa om jag har tur klockan 4 ikväll!
Hoppade Flunkus lite hemma i fredags (idag, igår?) Och han var jättefin!

Kvällen spenderades med Emelie Pemelie, käk hos hennes föräldrar, och sen hem till mig för en mysig filmkväll! Vart 3 stycken, Paranormal Activity 3, Spirit Stallion of the Cimarron & Balto, riktigt trevligt.

Men nu ska jag försöka sova så jag blir pigg och glad tills imorn, sov sött!


En ännu äldre bild, bland de första hoppträningarna jag hoppade med Flunkus förra vintern!





Jubileumsritten 2012

Jag och Sara fick äran att vara med och rida på Jubileumsritten 2012.
Kortfattat så är det en ritt som började i Skåne den 18 maj, 2012 som under 100 dagar ska rida genom hela Sverige och avsluta ritten på ingen mindre stans än Bodens Ridklubb! Vilken ära, eh? (: Ryttarna byter av varandra mellan varje distrikt, och det är distanslagen i varje län som har hand om att bära "scrollen" där alla ryttare som deltagit står med.

Hur som helst!
Vi skulle rida hem Ulle och Daydream från deras sommarbete söndagen den 26/8, på morgonen, eftersom att man måste rida genom staden och det inte är så många uppe vid den tiden, hähä.
Ulrika, som äger Daydream, hade så hört att även Jubileumsritten skulle rida mot BRK samma dag (vilket sammaträffade, va?), så hon ringde och lyssnade om det var okej om jag och Sara kom och mötte upp dem, vilket dem i sin tur var väldigt glada över!
 
Så, på söndag morgon så for vi till Vittjärv, och pysslade om hästarna innan vi började rida mot stan!


Daydream ville käka lite på min sko :c


Vi var lite tidiga, så vi väntade vid militärens hinderbana ett tag innan vi begav oss mot Garnis!


Sedan mötte vi upp Jubileumsryttarna! Så himla kul det var!


Jag och Daydream, tillbaka i stallet (med nöd och näppe...)! Trötta men glada! :D





Island!

Okej, bättre sent än aldrig - eller hur var det där?
Nu kommer det ett gäng bilder från Island i alla fall! Enjoy!
 

Mötte upp Paulina på Arlanda vid ungefär halv åtta, drog till utrikes och satte oss på Starbucks. Oh joy!
 

Efter många om och men (särskilt med bagagen) så var vi äntligen framme vid hotellet i alla fall!
Hotel Viking! Helt underbart fint hotell och härlig personal.
 
2-3.jpg
Utanför hotellet! Fin, fin utsikt! Och jävligt blåsigt!


Dag två bar vi ut mot Eldhestar för att rida på islandshästar!
Paulina var duktig och tog lite foton på naturen på vägen dit!






Islandshästar! Kommer i alla färger; bara att välja och vraka!


På förmiddagen red vi dessa söta islänningar!
Här står vi utanför ett hus som man återuppbyggt på sättet som man tror att vikingarnas hus såg ut.
(Dvs, huset som är i stort sett övertäckt med gräs/mossa.)


På eftermiddagen fick vi rida dessa sötnosar! Föredrog denna tjejen framför den jag hade på
förmiddagen faktiskt. Helt underbart fin och söt!
Och ja, vi är så sjukt snygga i våra apelsin-dräkter...

DSCF2486.jpg
Tillbaka i stallet! Hästen som jag red på eftermiddagen. SÅ SÖT! <33

DSCF2486.jpg
Min och Paulinas häst från eftermiddagen! Dem var också BFF's!

DSCF2486.jpg
En häst som stod inne i stallet! Älskar musblacka islandshästar och denna var ju bara för bedårande!

DSCF2486.jpg
Nog om islandshästar! Dag tre for vi in till Reykjavik och turistade LOSS.
Detta var utanför kyrkan, och ja. Jag har ingen aning om vem han på statyn är.
Kommer inte ihåg, haha, wth.

Vi for upp i kyrkan och fick utsikt över Reykjavik! Fint!
 
 
DSCF2486.jpg
Vi visste inte vad detta var heller, men det var fint i alla fall.
Och alla andra tog kort på det, så! :D
 
Och en sista bild på vårat städade hotellrum!

Var absolut en av de bästa resor jag varit med om. Denna och Egypten tillsammans med Paulina ligger på delad första plats. Vi får åka och resa snart igen!
 
 

Why, hello you!

Long time no see!
 


Oh, well. Nu är jag back in action i alla fall!
Har varit i full fart hela sommaren med jobbet, varav hela augusti har inneburit plugg till omtentor. Men nu när skolan startar så kommer jag har många eftermiddagar att sitta framför datorn och lurka = mycket uppdateringar på bloggen! Plus att efter en semester från bloggandet har gjort att jag är supertaggad på att få börja igen.
 
Har massor av uppdateringar som jag ska fixa alldeles strax, dels från att jag och Paulina Island, men även från Jubileumsritten 2012 som jag och min syster var med på!
Men först vill jag bara uppmärksamma att vi har bytt design! Och fint som satan blev det. Jag är så nöjd! (Hoppas Paulina också är det, hähä)




RSS 2.0