Dimmigt värre



Red ut en sväng idag, detta var det man möttes av då man kommit ner för den första backen, trevligt värre då det var sol och "nu kan man ta av sig jackan" väder vid stallet. 
 


Snorkallt men ack så vackert det var! Kändes återigen som jag var med i ett av Silent Hill spelen, lagom coolt sådär!


pluggaaa



Sitter och försöker plugga, men Oscarsgalan och allt annat är så mycket intressantare.. Matte är så horribelt tråkigt att jag somnar, inte gör det en smartare heller av att försöka förstå. Uh, måste få detta överstökat hur mycket ångest jag än har över det.

 
Fick en sådan oerhört saknad efter sommaren, eller iallafall våren just nu. Jag älskar överlag vintern och snön, men idag kände jag bara nej, jag skulle vilja ha lite värme så jag slipper ha på mig sisådär 50 lager kläder och se ut som en liten michelingubbe då jag går utanför dörrarna. Framförallt så saknar jag utomhus säsongen, det är alltid 100% roligare att tävla utomhus än inomhus!


vs

 

Hair

 
Ibland kan mitt hår vara så otroligt fabulöst att det inte är klokt.. De lever sitt egna lilla liv ibland.


Valentines



Har de bästa vännerna som gav mig de finaste alla-hjärtans dag presenter I could've ever wished for. Vart så shockad först över att posten hade problem med att trycka in något i brevlådan, så gick jag och såg vad det var ;;; Skulle bara få en liten tygbit för att få se färgen till ett tyg, men sedan fick jag detta också.. Jag vart så sjukt jäkla glad att de inte finns, tack världens bästa Chellsus och Tina ♥


idag

Är det en sådanhär dag då jag är så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Blir att åka till stallet strax och rida Finken, sen ska jag hem och käka, och sen sova tidigt! Har lektion 9-12 imorn bara, Biologi, sen ska jag hem och rida Finken igen, och försöka städa på kvällen. Plugga hela helgen blir det också, wohoooo vad kuuul. Vet att ni är avundsjuka, men det är okej, för jag förstår er, vem vore inte avundsjuk på mig?


Det har snöat konstant i två dagar nu, så återigen har vi fått "lite" snö.


jag hatar att skriva rubriker.

Jag förstår inte hur ni orkar kolla in här!? Inte för att jag klagar, ni är så duktiga läsare så! Lovade ju att jag skulle skriva, men åkte på en redigt fin influensa så har varit sängliggandes i princip hela helgen och mått skit. Men nu är jag på benen igen och imorn är det dags för skolan! 8-17, labb hela dagen, wihooo........ Aja, vi ska baka våfflor under den första labben iaf, yay?

 
Ska nog duscha, fixa till en lunchlåda för imorn och sova tidigt, även om de sistnämnda inte är något jag riktigt gillar så ja.. Allt som är bra måste inte alltid vara roligt!


RSS 2.0