tjoho.

Medans alla andra är ute och roar sig på cityfestivalen så jobbar jag! Och när jag inte jobbar så spelar jag cod mw3. GillarT^. Aja, jag är iallafall en duktig flicka, och nu ska jag återgå till att göra headshots på n00bs. (HAHA, detta språket är inte min grej riktigt ): nejmen ska tillbringa den största delen av kvällen med cod, och sen.. Så ska jag nog läsa, ja!

Intressantaste livet på länge, I has it!

-
Jag saknar min lille kisse..


dag 3

På min sömnrevolution. Undra hur kvällen kommer sluta, kroppen är rätt tung och trött, och hjärnan hänger inte riktigt med. Men jag är fortfarande inte trött i sinnet. Det känns helt konsigt egentligen, jag vill sova, men kan och vill inte samtidigt. Och det roliga är att nej, jag har ingen sjukdom, förutom insomnia, annars är jag frisk och kry.. Jag tror aldrig jag har varit såhär frisk annars?

Iallafall så har jag städat lägenheten idag (!!) wow, grattis. Nu ska jag fixa lite krubb, sen spela lite COD MW3! joy.

Imorn blir det förhoppningsvis att flytta tottohästen efter jobbet, ner till stall 5 medans dem gör rent i stall 1 och dem har våra boxar, som sedan skall rengöras! Jag gillar verkligen att stå i de andra stallarna, de är så luftigare och trevligare.



Ungefär sådanahära meddelande lämnar vi till varandra på jobbet.. Vi är så rara och go'a!


revolution.

Kör på en revolution mot sömn.
Nej men seriously, jag har alltid haft sömnproblem, och nu tycker jag det bara känns värdelöst att ens försöka sova. Jag kommer vara trött imorn ändå vad jag än gör, och allt kommer bara vara allmänt drygt, förutom hezten, men han är dryg på sitt lilla sätt ibland.

Nej jag vill gärna sova, som en normal människa någon gång vilket aldrig kommer att ske. Men man kan hoppas, right? 5 dagar kvar att jobba innan lite ledigt, grrrrreat!



Jag svävar uppe bland molnen, och inget tynger ner mig och försöker få mig att stanna kvar.
Drömmarna dominerar, och inget blir som man vill.
Livet är som rysk roulette, tar du inte chansen så vet du inte ifall det är vinst eller förlust.


tjenahallå.



Det är typ galet vad stolt jag är över min häst, ibland glömmer jag totalt bort, vilket är rätt ofta, att han egentligen bara är barnet på 5 år.

Igår på tävingen var han så himlans cool. Han var lite nervig då vi lastade ur och bilarna körde på gruset, ett ljud han inte hört förut. Men så fort han fått på sig grejerna och jag sitter i sadeln är han så jäkla cool! Helt lugn, går fram överallt och gör allt jag ber om. Han verkligen litar på mig känner jag, för han tvekar inte om jag uppmanar honom att gå till något läskigt.

På framridningen & utanför runt allt så var han helt lugn, gick omkring och kikade lite med öronen spetsade överallt, kolade runt alla hörn och kanter. I ridhuset var det tugnt och dammigt och trångt, lite tråkigt faktiskt, men Finken pinnade på och lyssnade riktigt bra på övergångarna och tempoväxlingarna.

Det enda riktigt problemet var på framhoppningen över lilla krysset. Han var så shockad över det att han inte förstod att han skulle hoppa riktigt de två första gångerna, men sedan kom han igång ordentligt! Hoppade som en katt, stort och luftigt, hann knappt få tag i honom efter hindret innan vi vart tvugna att svänga för han hoppade så långt!

På banan var han återigen cool, kollade inte på hindrerna alls, var inte rädd för vattnet fastän halva banan låg under vatten. Han hoppade allt stiligt, tog inte det "extra" osäkra klivet utan hoppade hellre av stort, vilket resulterade i fina och luftiga och välhoppande språng! Vi kom lite nära på vissa hinder tack vare mig, så då petade han, men han gillar inte att riva, så hindret efter tar han i lite extra! Det negativa var dock att han tyckte att det var lite för kul, så han glömde totalt bort att jag var där, och drog iväg mellan hindrerna, vilket han aldrig gjort förr på det viset! Lite roligt, men samtidigt inte, då jag gärna vill ha koll på honom.

Men överlag så ska han ha mycket beröm, vi skrittar ut själva utan problem, börjat hoppa fälttävlanshinder, han älskar att hoppa bank, man kan spraya honom med flugsprayen utan att han dör av ljudet, han hoppar allt, lyssnar riktigt bra i ridningen, ja.. Jag han är ju lite dryg ibland, men man får ta det med ro, han är trots allt en liten snorunge. Världens bästa häst!


dagen med ett litet d.


(gammal bild)

Denna lilla skruttponnyn red jag idag! Skrattade rätt mycket då jag gjorde det, var ju över 1 år seda jag var uppe på hennes rygg. Det var verkligen stor skillnad från Finken nu märker jag! Kortare steg, mer explosiv, och mycket mer go och bus! Har saknat det lite också, ponnyn stod ju mig väldigt väldigt nära. Jag ångrar inte alls att vi sålde henne, för hon har det riktigt bra där hon är just nu, kunde inte ha blivit bättre.

Finken galopperade jag runt zonerna, han var riktigt fin och riiiiktigt trött efteråt, haha, stackarn! Han fick gå på i ett friskt tempo i galoppen men med bakbenen under sig, samtidigt som han fick koncentrera sig att lyfta på hovarna då det var lite knöligt underlag, men han var tokigt fin också! Han var vääldigt svettig och väääldigt trött efteråt, men han var nöjd med sig själv, och jag var nöjd med honom.

På tisdag är det "tävling" igen, vi taggar det väldigt mycket!


En bild på Finken från i höstas får ni också, för att jag är generös!


Beslutsångest.

Långt






Eller kort hår





hejhej beslutsångest.

jag vill ha kvar mitt långa hår samtidigt som jag vill ha kort.. Men idk, vågar jag klippa av allt också? ibland måste man våga leva, eller?


Video

Ska lägga upp lite filmer från de senaste träningarna (+ en liten hemlis) då jag får låna videokameran av mamma.

Vi var även och hoppade våran första pay&jump för iår, han var såååå jäkla fin hästen! Så vi ska till Arboga och hoppa 80-90 nästa tisdag, och så ser vi oss runt efter lite lokala 90cm. Nu är jag så taggad på att komma igång igen med att tävla!

På tal om tävlingar, min förra ponny Näsuddens Emma och hennes ägare var med och vann Div 1 för Västmanland, så nu är dem uppe i eliten, Strömsholm! Supergrattis!


skrutten


whaat.

Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera! Men har jobbat i stallet bland annat, tränat min häst och hållt på att fixa och dona i lägenheten, det tar för mycket tid ibland!
Idag är det studenten, det är 1 år sedan jag också gick ut.. Det känns så konstigt.. Så overkligt på något sätt. Senare blir det iallafall att åka till min faster och fira hennes sambos dotters student.. Vi båda har känt varandra i evigheter, spelade i samma fotbollslag då vi var små, så det ska bli kul!
Nu ska jag fortsätta äta min Skyr tillsammans med jordgubbar och ovispad grädde, mums. Ha en trevlig dag!
Ingen skyr kommer dock slå den jag fick på Island tillsammans med olika bär, och bilden är tagen innan grädden invarderade yoghurten, muuuums, ge mig.
Bjuder också på en bild på min stolthet, TV-hörnan!

RSS 2.0