Ibland..

Önskar jag att man kunde ta en paus från livet för att få andas en stund eller två, känns som om det mesta skiter sig just nu, tror jag ligger kvar i sängen resten av veckan. Å andra sidan var pånihesten fin idag då vi hoppade, imorn blir det kvällsuteritt med Anne och Helena, sen kvällsfodringen i stallet, mysmys.
Tackochadjö.




Ryttarmosaren?

Tänkte lägga upp ett emo-inlägg såhär innan skolan.

De som följt Ryttarmosaren kanske har märkt sen en tid tillbaka att hon är borta. Vad har hänt? Bloggen är totalt raderad och det är ingen som av olika anledningar som fattar varför. Åtminstone inte jag. Det kan seriöst ha varit världens bästa blogg. När Paulina skickade bloggen till mig första gången satt jag i flera timmar och bara asgarvade åt inläggen. Jag skämtar inte. Och då visste jag inte ens vilka hälften av dem som hon dissade var. Det är den enda blogg som jag någonsin följt och om det inte kommer någon liknande så lär det vara den sista.

För er som inte vet vad "Ryttarmosaren" handlade om så var det en form av skvaller-blogg inom hästvärlden. Men det var inte bara skvaller, såklart. Hon provocerade och sågade hur många som helst. Det var verkligen hilarious på sättet som hon gjorde det. Fast det allra bästa var nog alla tolv-åriga tjejer som kommenterade hennes blogg för att försvara sina idoler. Deras argument och vokabulär var rent ut patetiska, haha. Åh.

Ryttarmosaren. Jag saknar dig.
<3



U-kiss

~ U-KISS är så jääävla bra.
Kan inte fatta att jag inte upptäckt dem tidigare.

Nöter sönder deras låtar för tillfället. Hälsosamt?

Har också börjat se ett nytt koreanskt drama: Coffee Prince. Hade börjat se den lite tidigare, men fastnade inte för det. Men sen gav jag det en chans eftersom att jag älskar skådespelerskan. Efter ungefär två avsnitt så blev serien riktigt bra, vilket slutade med att jag gick och la mig halv två igår :c Tur att jag börjar kvart i tre idag, hähä!

The 1st shop of Coffee Prince (Coffee Prince)





Stuff Riders Say.

Så klockrent!



Vattenhinken är nog den bästa, in my opinion..


wishlist.

Snälla någon där ute, ge mig ett jobb och en lägenhet, eller gör så att någon som jag söker jobb hos accepterar mig, så kan vi alla leva i harmoni, då är jag nöjd, alla blir glada! En win-win situation.




Kåbdalis!

Har inte varit särskilt aktiv över helgen eftersom att jag har varit i Boden, varav datorn fick stanna hemma i Luleå! Har varit en supertrevlig helg! På Lördagen for jag och min syster, Sara, till Kåbdalis och åkte skidor. Har inte åkt sen jag var tio år, så jag var nåååågot rädd när vi skulle åka. Var helt säker på att jag skulle slå ihjäl mig. Hur som helst gick det jättebra, och mot slutet gick det faktiskt riktigt fort i backen, haha.

Och här kommer lite bilder från Kåbdalis!


Storforsen. På väg till Kåbdalis!


Jag. Ser riktigt fierce ut i backen.

Jag igen. Inte riktigt lika fierce.


Sara i backen!



På vägen hem fick vi äran att se tre älgar. En ko och hennes två kalvar! Filmade dem från bilen, så lägger möjligtvis upp filmen. Beroende på kvalitén, det vill säga...



Sjuklingen herself.

Tänkte uppdatera lite på bloggen, men har varit på akuten två gånger på två dagar nu, sammanlagt 7½ timmar har jag nog nästan varit där.. 4 blodprov, urinprov och ultraljud, allt för att min mage har varit dum. 5 personer har tagit på min mage, har aldrig känt mig så antastad någon gång, och inget kom de fram till heller, förutom att jag är väldigt frisk..

Så nu blir det aldrig mer akuten, inte förens jag krälar fram eller blodet forsar som en fontän, fred ut.


Första och sista gångerna för mig. Jag med en äckligt stor nålfobi.


Favoritklädesplagg.

Måste nog säga att ett av mina absoluta favoritplagg i garderoben (bortsett från mina ridkläder, som är helt underbara.) Så är det mina orangefärgade byxor! Köpte dem från England, på rea, och jag kan inte sluta beundra dem. Dem sitter asnice också. Tillsammans med en skinnjacka och ett par svarta kilklackar så är det en perfect outfit!


omnomnom.


Upptagen.

Kommer vara lite upptagen i helgen då jag får besök av en väldigt fin flicka! Kommer nog inte kunna skriva något, but meanwhile så kan jag bjuda på lite tidsinställda inlägg!

wohooo, put your hands up in the air..




Olagligt?



Att vara så här snygga, göra så här sjukt bra låtar och ha så här snygg stil.
Är det verkligen lagligt? Vi undrar.
(Förutom han i svart pottfrilla kring 1:15. Vafan gör han där lixom?)

Rubrik

There's a limit to how much one can take before breaking.
Chillade med Tim på stan idag, fika och lite allmänt -gå runt utan att veta vars vi går- och mycket snack. Han förnyade även sitt gymkort, vilket betyder att vi ska börja gymma tillsammans, woho, så jäkla nice! Köpte även ett par joggingbyxor, ska börja jogga på mornarna, kommer behövas inför min stora utmaning nästa år, måste vara fit for fight då!

Ska dö i ett hörn nu, ha en bra torsdag!




Årets först vurpa!

Hade bara tänkt meddela att jag utförde årets första vurpa när jag var ute och sprang nyss. Mitt på Regnbågsallén, med andra ord: mitt på campus! Oh, joy! Tur att det knappt är någon där den här tiden på dygnet. Förhoppningsvis var det ingen som såg mig! (Nej, jag stannade inte för att titta...)
Tyckte faktiskt att det var lite komiskt först, så jag garvade rätt mycket åt det. Men sen när jag började springa igen så fick jag seriöst jätteont i benet. Har fortfarande ont och kan knappt stödja på det. Fan också. Får hoppas att det går över under natten så att jag är fit for fight inför Kåbdalis i helgen!



Tänk vad glad man kan bli för ett G på en tenta!

Klarade marknadsanalys-tentan! :D Hade dock 3.5 poäng från VG, så det var ju lite surt, haha. Så om jag inte varit slö och svinhungrig och stuntat i att svara på den där C-uppgiften så hade jag säkert fått VG. Aja, sjukt glad att jag klarade den i alla fall, med tanke på att tentan som vi skrev inte alls såg ut som de tidigare tentorna. Dessutom fick vi godkänt på rapporten i den kursen (typ svinmånga som har fått rest :SS), så nu är hela kursen avklarad! Glad cheeey! Skålas med lite juice, en springtur och en söt liten bild på mig, tjohejz!




Nya tidslinjen på Facebook

Bara jag som tycker att den är extremt jobbig och ful?


"Kommer snart: tidslinjen. Om några dagar får du tidslinjen - en ny typ av profil."
MEN JAG VILL JU INTE ENS HA DEN, fu :C


Utöver det ska jag säga grattis till Linn som fyller 21 år idag!
Fyfan vad gamla vi börjar bli. Det är ju helt tragiskt. Tur att jag fyller år i december.
Oh my. Det är nog första gången jag har yttat dem orden, hahah.


Grattis Honeybunny!



Duktigt där.

Vaknade upp i morse och insåg att mitt lillfinger är kapput, så nu när jag tar i något ser jag ut som en snobbig brittisk tjej med lillfingret i vädret. Hoppas att det bara är en sträckning eller något annat jobbigt, är det en spricka så dör jag.

Haft sömnpillerlektion med dementorn, spelat skyrim halva dagen och ska återgå till det nu, tjingaling.




Hurtig chey!

Brb, far ut och springer fem kilometer med mitt headband från Kingsland!

Hatar att ha uppsatt hår. Ser inte lika fin ut då :c






Inte så mycket bättre själv..

Kikade runt lite snabbt på stan då jag var där nere, skulle se ifall en viss person jobbade och skulle fråga lite saker då, men icke sa nicke! The Bodyshop hade istället en fin rea, 50% på rätt mycket och en "ta 3 betala för 2", eftersom jag alltid köper min duschcremé därifrån så gick jag in och kollade ifall den var rea, och det var det! En 400ml coconut för 75:-, sedan hade dem passion fruit bodylotion på rea som jag har letat efter i typ 2 år nu, den fick också slinka med, 50% after all! Och eftersom det var tag 3 betala för 2, så slog jag till på en papaya bodylotion också, alltid välbehövligt! Så nu kommer jag lukta som en fruktkorg, mums.



Träning idag gick helt över förväntan, han var superfin lilla finkilinkus, hoppade bra, tog svängarna, landade i rätt galopp eller bytte. Vi fick lite brus i kommunikationen mot en oxer och han överhoppade sig rejält, så jag flög verkligen nästan av! Hade han busat lite eller hoppat åt sidan hade jag smakat på ridhusets underlag, tur att man han en sådan fin häst!

Imorn börjar värsta kursen med läraren alla hatar, joy to the world!


Det här med bläckpatroner till skrivaren

For till stan för att köpa bläckpatron till min skrivare. Kom hem med fem påsar från olika affärer och ingen av dem innehöll en bläckpatron. Classic! Eller, vänta nu... Va?

Nu kan det låta som att jag glömde köpa bläckpatron till skrivaren. Så är självklart inte fallet. Nej, faktum är att jag var så trög att jag glömde ta modellnumret på skrivaren när jag stressade att för få med mig allt innan bussen gick. Så anledningen till att jag skyndade mig med bussen glömdes hemma! Nåväl, ska jobba imorgon så jag får springa in på Clas Ohlson innan jag åker hem helt enkelt! Köpte världens finaste linne i alla fall - och nej, jag skojar inte. Det kan fan vara det finaste linnet jag någonsin ägt. <3 Tror att tjejen bakom mig tyckte det också. Hon såg inte det minsta nöjd ut när jag tog det sista exemplaret i XS varav ett högt "Åååååh!" ramlade ut munnen på mig. Om blickar kunde döda...

Nu ska jag göra middag! Är sjukt hungrig. Hann (orkade) inte göra lunch, så kycklingwok kommer nog sitta riktigt bra i min just nu högst olyckliga mage. Sen ska jag se "My Sassy Girl". Film från Syd Korea som jag började se igår. Den började helt sinnessjukt bra, men eftersom att Niclas bärbara dator har damp så hängde den sig i början av filmen. Så jag gav upp helt enkelt. Den ska hur som helst avnjutas idag!

"My Sassy Girl"



urghh.

Skolan börjar imorgon, tisdag.. Känner ett sådant starkt opepp på det att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Har även ett sådant stort sug på att skaffa egen lägenhet att jag inte vill sitta still, alla lägenhetsannonser är så lockande. Livet älskar att retas med en ibland, som alltid!


Puff förra vintern

Stora ridhuset var avstängt idag pga dem hade fyllt på underlaget, och för att en kedja hade lossnat. Förvirrade av det sista så gick vi ner och kollade, en tjej longerade sin häst där, så vi inspekterade undertiden, och medans vi gick ner till henne så ser jag den lossnade kedjan, i taket.. En av kedjorna som håller upp mittenbelysningarna hade gått av, och hängde ner med en krok i änden, och kroken var i lagom höjd att då man red en normalstor stor häst, så kunde man lätt fastna i kroken vid halsen eller så, inte trevligt alls! Hoppas dem fixar det snarast..


Ridhuset idag, så otroligt snyggt!

Imorn är det hoppträning för Ola på kvällen, ser jag fram mot faktiskt! Hoppas bara jag överlever skolan..

tjingtjong.


Anonymous strikes back.

Är det någon mer än jag som tycker att det börjar gå lite till överdrift?
Visst är det bra att dem står mot SOPA, men ACTA då?
Dem ska stänga ner Twitter, YT & Facebook & Banker bland annat.. Dem vill ju inte skada oss, utan snarare få the goverment att förstå, varför ska vi straffas för det? Visst säger dem att de inte ska röra folks bankkonton, men människans girighet har alltid stått i vägen förut. Jag hoppas att de gör detta på rätt sätt; och att dem inte gör detta i onödan. Visst tycker jag att det är bra att folk står upp mot lagarna, men när är det de börjar bli för mycket, och det nästan blir till överdrift?

Tidig dag.

Jag gick och lade mig tidigt igår, halv 11! Det är tidigt för mig, som annars inte går och lägger mig förens runt 4 på natten, tack vare mitt insomnia. Men somnade så fint, och tror min kropp fick en chock av att somna så tidigt, så vaknade halv 4 och var superpigg, yay.
Dock positivt, för jag kollade på två avsnitt av Supernatural, och sedan hade vi utsläppet idag!

Vi var klara runt halv 9, men eftersom det är kurs i helgen i ridhuset stannade vi till 10 och kollade lite, hittade även en bok som jag samtidigt läste; The De Némethy Method: Modern Techniques for Traning the Show Jumper and Its Rider.
Måste bara säga att den boken var riktigt intressant, har aldrig hört talas om den i Sverige förut? Fann den iallafall i bokhyllan som vi har i klubbrummet i ridhuset, kikade lite i den för den verkade bra, och vart positivt överraskad! Ska nog kolla på lite fler böcker att beställa då jag får mina pengar. Hade gärna velat beställt ett eget exemplar av denna bok, men den går på saftiga 850:- såg jag, tyvärr inget jag vill lägga på en bok!


Clever & Finken, hoppas på att få något gott..


Seoul ~

Vill. Åka. Dit. Nu.
Är sjukt taggad. Frågade Paulina, men hon var realisten i frågan och insåg hur svindyrt det skulle bli. Jag är fortfarande optimistisk och hoppas på ett fint bidrag från min far. Om inte så ska jag sparar varenda krona jag har över i månaden. För jag SKA dit i höst, om jag så ska åka själv, haha. Har letat omkring efter en språkkurs i koreanska på LTU, men hittade ingen. Dem hade bara japanska och kinesiska, huhu. Men har fixat ett språk-paket i alla fall, så vi får se hur det går, haha.

Jag kommer, mitt älskade Seoul! <3



Gårdagens ridpass.

Min häst är verkligen vad man ska säga.. Minst speciell..

I början så var han helt okej i skritten och traven, och han har ju ett väääääldigt stort övertramp i skritten, vilket jag vet. Vi fokuserade mer på att han skulle hållas i en bra form i en bra takt, och att han skulle använda rygg och bak. Men i galoppen dog han helt, spelade ingen roll hur mycket jag använde skänklarna, så han gick och hämtade ett par sporrar för att pröva.
Det gick inte alls, han vart bara irriterad och stod på stället och hoppade, första gången jag prövade något annat än korta ponnysporrar, så jag var själv lite rädd att använda dem.
Vi hämtade ett dressyrspö istället, petade lite lätt på baken då han saktade ner, först hade vi en fin liten kamp. Jag petade lite lätt med spöet, han kickade tillbaka, det pågick tills han inte brydde sig mer, första gången han gett sig, score!
Så i galoppen sen var han riktigt fin! Jobbade på och höll en bra form i slutet. Vi kom sedan fram till, då jag fixade håret för de föll över ögonen och släppte ena handen, att han går fram då man släpper tyglarna, och saktar av då man skänklar.. Och att han tycker det är väldigt jobbigt att sätta bakbenen under sig, men det ska vi jobba på!

Sen då vi travade i slutet var han såååå otroligt fin! Höll sig i en stadig form, med ett bra påskjut bakifrån och var riktigt harmonisk, det kändes så bra där.


Finkus innan ridpasset ♥


Alltså, fail :c

Försökte uppdatera bloggen från min nya (sjukt fabolous) mobil, men det gick inte :C
Kunde bara skriva rubriken, men sen när jag klickade på den stora rutan (alltså, det man skriver den här texten i), så blev den bara gul, och det gick inte att skriva i den. Sjukt irriterande. Jag som var så lycklig för att jag äntligen hade tagit mig in här. Tro inte att det var lätt med alla jävla lösenord som skulle skrivas in.

Heeeeelg nu i alla fall! Skönt! Sitter och funderar på något roligt som jag kan uppdatera idag, men det står helt still. Jag ska skriva klart uppgiften i Statistik på datorn. Låter det kul?! :DD
Nej :CC

Ni får stirra på den här lulziga bilden tills jag kommer på något bättre!





Iväääg

Drar iväg till Ekorre för att ha spelkväll! Uppdaterar imorn hur mitt träningspass gick idag!




Anonymous



I protest mot SOPA och PIPA, har en grupp som kallar sig "Anonymous" bildats, och deras uppgift? Att göra ett rent helvete för dem som vill införa dessa lagar. Det som verkligen satte eld på detta var då megaupload vart bottaget, tack vare "policy lagarna."

http://twitter.com/anonops

Sidor Anonymous hade tagit ner;
(Innan dem fixade tillbaka dem var dem nere ungefär hela/halva natten Svensk tid.)

Department of Justice (Justice.gov)
Motion Picture Association of America (MPAA.org)
Universal Music (UniversalMusic.com)
Belgian Anti-Piracy Federation (Anti-piracy.be/nl/)
Recording Industry Association of America (RIAA.org)
Federal Bureau of Investigation (FBI.gov)
HADOPI law site (HADOPI.fr)
U.S. Copyright Office (Copyright.gov)
Universal Music France (UniversalMusic.fr)
Senator Christopher Dodd (ChrisDodd.com)
Vivendi France (Vivendi.fr)
The White House (Whitehouse.gov)
BMI (BMI.com)
Warner Music Group (WMG.com)
Department of Justice (Justice.gov)
Motion Picture Association of America (MPAA.org)
Universal Music (UniversalMusic.com)
Belgian Anti-Piracy Federation (Anti-piracy.be/nl/)
Recording Industry Association of America (RIAA.org)
Federal Bureau of Investigation (FBI.gov)
HADOPI law site (HADOPI.fr)
U.S. Copyright Office (Copyright.gov)
Universal Music France (UniversalMusic.fr)
Senator Christopher Dodd (ChrisDodd.com)
Vivendi France (Vivendi.fr)
The White House (Whitehouse.gov)
BMI (BMI.com)
Warner Music Group (WMG.com)


Jag är inte en av dem, men jag kör hatten av för dem, way to go! Stoppa SOPA och PIPA, dem kan inte ta ifrån oss internet utan en fight, stå upp mot dessa idiotiska nya lagar som dem vill införa, detta får inte ske!

Right now;


För mina har varit "slut" i ett par månader, men idag var dem tvärslut och skrev bara ut blanka papper. Tur man har en snäll mamma som kan köpa nya bläckpatroner så man kan fixa sin hemtenta ♥


En liten del av boven i dramat, en väldigt liten del av hemtentan... *blir deprimerad bara vid blotta tanken*


Guld!

Har laddat min nya, sjuuukt snygga mobil med Kpop! Så nu är den fit for fight!
Det är jag också. Så ut och springa nu, nom nom! Dags att bli tight inför sommaren :D
Kort inlägg. Blir förhoppningsvis något roligare när jag kommer tillbaka, wiho.



Reklam

En sådan himlans underbar reklam, kanske inte direkt passar bra till själva produkten dem gör reklam för, men den är fortfarande otroligt fin för det! Varför gör dem inte liknande reklamer här i Sverige?



Budweiser gör bra reklamer överlag, eller bra och bra, mer underhållande. Synd bara som sagt, att dem gör reklam för en dum produkt!









Lasse Arnell ridning, twitter.

https://twitter.com/SabinaAsplund
Kan du läsa hur Lasse Arnell, den reportern som totalt dissade Rolf-Göran Bengtsson och sa att hästen gjorde allt jobb. Sabina twittrar om hur det går under hans ridpass, intressant, och folket borde läsa när dem totalt sätter dit honom!

Det bevisar bara vilken feg jävel han är. Att han fortfarande har mage att vara elak!

Plugga.

Blir till att plugga mestadels av denna dag och imorn, även om jag absolut inte alls känner för det och vill bara sova.. urgh, jag hatar hemtentor!

Vill egentligen se på Supernatural, läsa mina böcker och plugga till körkortet, so much to do, so little time..

Tur att man har en sovande katt i knäet och en häst att ta hand om, då blir man iallafall lite gladare och piggare på livet!




Helkväll med syrran!

Har precis kommit hem från skolan och nu väntar jag på att min syster ska komma hem till mig. Vi ska spela spel och käka pizza! :D Kommer bli fett mysigt. Älskar att vara med henne! Antar att awesomeness humor går i familjen! Har inte bestämt mig vilka spel vi ska ta och lira än. Men det blir mest troligt Oblivion, FF XIII, Uncharted 3, Resident Evil, Mirror's Edge eller Dragon Age Origins: Ultimate Edition. Jag är så generös att hon faktiskt får välja!

Förresten! Hur SÖT är inte min mini-gunghäst i högra hörnet? <3





Va?

Idag är det en otroligt seg och tröttsam dag. Sov 2 timmar inatt, sedan vart jag tvungen att gå upp, duscha och sedan bege mig mot stan. Skulle till Uppsala och min bästa moster! Somnade på bussen, något jag inte brukar göra, och sov nästan hela resan, det chockade mig! Träffade moster, gick omkring på stan med henne en stund, fikade lite, sen gick vi hem till henne och tog det lite lugnt, fick lite tips ang hemtentan och så, sen ner på stan och kikade en sista gång innan jag satte mig på bussen hem igen. Somnade även denna gång och sov gott, ush, så trött borde man inte få vara..

Red finkililinkus i lilla igen, skrittade fram med Lisa, alltid lika trevligt! Försökte mer få honom att lyssna för skänkeln idag, vilket funkade relativt bra. Han var riktigt fin i vänster galopp stundvis då han verkligen använde ryggen och bakbenen, då kändes han verkligen som en grand prix häst, otrolig känsla! Skrittade av med Lisa också.

Så nu sitter jag här, kul va!? Ska nog spela lite skyrim och sen sussa gott.. Behövs nog, imorn ska jag börja med hemtentan, vill inte!




Världens bästa häst-trailer!

Eller ja. Häst-trailer, vet inte riktigt om det kallas för det, men jag har inget annat namn för det, sååå... Hur som helst! Se denna! Får fortfarande gådhud över hela kroppen när jag ser den. Ja - till och med på ansiktet.


They were made of fire and flame.
His eyes are like embers glowing.
He is pure air and fire,
and the dull elements of earth and water never appear in him.

He possesses beauty – without vanity.
Strength – without insolence.
Courage – without ferocity.
They give us the wings we lack.
Take up the reins of life and we have the power in our hands.

His hooves pound to the beat and our hearts sings to the song.

Horse and Rider – A Perfect Symphony.



Dansat bort morgonen. Igen.

Har sprungit omrking hela morgonen och dansat till T-ara. Så nu inser jag att jag måste gå till skolan om en timme, och jag har inte ens hunnit göra lunch :c Detta händer HELA tiden!! Tur att jag har mina älskade nudlar som går fort att göra! loooove

Ny bild på håreeet! Syns inte så bra i camen, så får ta nya bilder med vanliga kameran.
Hur som! Mycket ljusare, plus att utväxten är loooong gone!




Så förbannat tråkigt

Jag tycker att det är så jävla tråkigt att människor vill ta ifrån Rolf-Göran Bengtsson det här priset. På Facebook uppdateras statusar med att idrottsgalan borde bojkottas och att det var rent ut sagt en skandal att RGB fick Jerringpriset. Jag blir så förbannat less. Är det verkligen möjligt att människor kan vara så insnöade och trångsynta? Tydligen. Jag skulle aldrig komma på tanken att förlöjliga och skratta åt någon som har vunnit Jerringpriset, vare sig det är en skidåkare, ishockeyspelare, handbollsbrud eller fotbollslirare. Men varför rasar så många människor när en en stor figur inom ridsporten får äran att ta emot ett pris som detta? Vad är det för fel på er?

Det här, om något, visar hur stor ridsporten är i Sverige. Hur ignorerat ridsporten har blivit av andra idrottsmän såväl som media. För det säger väl ändå något att Rolf-Göran Bengtsson fick 44% av rösterna? Eller hur?

De som aldrig har kommit i kontakt med hästar har inte den blekaste aning om vad det innebär. Ni inser inte hur mycket blod, svett och tårar som spillts mellan åren i strävan att bli det bästa man kan vara. Hur mycket styrka och tjurighet det har tagit för att bygga ett band mellan en människa och ett djur som väger 600 kilo. En lagmedlem och en partner som du inte kan utbyta ord med. Ni inser inte koncentrationen och hur exakt man måste vara för att ta sig runt en bana, utan att fälla en bom. Där det minsta felsteg kan ha enorma betydelser.

Men hela ridsportsvärlden inser hur små och trångsynta ni är. Vi skrattar i era ansikten, då ni inte har den minsta aning om hur vi är och vad som har gjort oss till de vi är. Jag antar att ni känner ni er riktigt jävla dumma just nu. Det skulle jag också ha gjort om jag var lika trög som er.

Om ni är så besvikna så kanske ni skulle ha lyft luren och röstat på er favorit istället?
Seriöst. Sluta whina och skyll er själva. Det är pinsamt och patetiskt.

GRATTIS

Rolf-Göran Bengtsson till jerringpriset, du förtjänade det verkligen, keep up that work, nu hoppas vi på ett OS-guld!

nu kanske ridsporten blir mer uppmärksammad i media





Jerringpriset!

Rösta nu på Rolf-Göran Bengtsson!

Ring:
099-206 03

Måndag...

Höll på att svimma av illamående i morse, typiskt måndagar. Var så sjuuukt trött, inte ens kul. Fick bara i mig en halv macka, så magen var inte nöjd vid halv ett när jag äntligen fick lunch. Tur att jag inte är en av de där personerna vars mage kurrar när den är ledsen.

Har jobbat 08.30 till 18.30 idag. Sjuuukt utpumpad just nu. Det var huuur mycket folk som helst. Men jag älskar det! Tycker det är så himla kul att träffa nya människor, särskilt de där sköna lirarna som man ens inte fattade fanns. Jag tycker att det jag gör är intressant och jag känner mig sjukt manad till att fråga om nya saker hela tiden. Jag lär mig tusentals nya saker varje dag och vad som känns helt underbart är att jag faktiskt får betalt för något som jag älskar att göra. Det är ju helt sjukt!

I morgon börjar föreläsningarna igen. Har bara en introduktion i Statistik 1: undersöknings metodik. Humhum! Hoppas den är rolig! Och med tanke på skolan så tittade jag igenom gamla studentbilder igår. Jag saknar teknik och den sjukt underbara klassen. Ni var världens bästa, allihopa. Hade varit grymt att få träffa er igen.


Studenten 2010. Jag, Anton och Erik.

Och sen ska jag passa på att gratulera Paulina och Emma som har varit tillsammans i ett år idag! Helt underbart! Jag hoppas att jag får äran att träffa denna omtalade Emma någon dag (:



Häst & Yoga.

Har ridit lillFinken nyss, vi la fram lite bommar för att få honom aktiverad och tänka på annat än att studsa runt som en tok. Dock var han relativt lugn, förutom att han försökte trava iväg i skritten så var han inte spänd eller så. Dock så var vi inte alltid överrens om vilken takt vi skulle hålla över bommarna, eller vars huvudet egentligen ska vara.. Men tillsist förstod han, och han pinnade på riktigt fint!

Nu ska jag käka lite och packa, sen ska jag iväg med Ekorre på min första Yoga! Ska bli spännande, aldrig prövat på det, får hoppas att jag inte är allt för stel för det...


(snygg hezt i höstas.)


Hemma!

Då var jag hemma igen, och hungrig som en varg!
Råkade somna då Emma försökte göra läxorna i stockholm, märkte det inte förens jag vaknade och undrade vars jag var, groggy som sjutton och trött som bara den. Men nu är jag fit for fight!

Red finkililinkus idag för första gången på två veckor efter vintervilan! Kan ju säga att det var katastrof, inte Finkens fel, utan en viss annan person, som kan nog vara den mest hatade i stallet atm. Han var riktigt fin sen efter 30min longering för att få honom att lugna sig, men då jag väl fick sitta upp var han riktigt fin! Mjuka, härliga steg. Dock lite smånervös först, men lugnade sig fint sen, och gick på bra. Han fick bara skritta och trava lite, blir mer imorn då vi ska till stallet på dagen, tjiho!


(gammal bild från i somras.)

Nu ska jag vänta på att maten blir klar, sen ska jag nog se en film, vilken det blir? Det vet jag inte!


Ponnyakuten



Förresten! Ni glömmer väl inte att säsong 3 av ponnyakuten är ikväll på SvtB? Ska bli väldigt intressant att se vad den här säsongen innehåller. Vore ju trevligt om man kunde få se något annat än bortskämda ponnyer som fullkomligt skiter i sina ägare där grundproblemet ligger i dålig lydnad. Och om det är ännu en häst som är svår att lasta så blir jag seriöst less. Har dem inte någon form av fantasi kvar? Klockan sju idag är det upp till bevis!



Söndagsshopping!


Suddade ut bakgrunden så att man inte ska se kaoset på golvet i bakgrunden :DD
Råkade dock smeta över armen också, hahah. Så den ser lite fetare ut än vanligt <3
Julafton i alla fall!

Åh, finns inget bättre än att inte vara bakis en söndag. Det är faktiskt väldigt underskattat. Dock är jag ändå väldigt besviken att jag inte festade igår :c Trodde att alla skulle vara sjukt taggade på att tentaröja, men ack så fel jag hade. Nåååvääl. Har varit i Boden över helgen (:DD), och hade inte med mig min dator - därav den dåliga uppdateringen. Nu är jag tillbaka i Luleå och drömmer mig bort mot sommaren då jag förhoppningsvis har hittat min drömhäst! Var med min syster på Storheden idag och hämtade ut min mobil som jag har köpt. En Sony Ericsson, Xperia Ray - roooosa! Skitfin. Gick även in på Hööks och köpte detta:


Ett schabrack i beige, med marinblå/vit/brun virkat mönster runt om, som
presenterar JH-kollektionen i en sjukt snygg logga. Matchande grimma i brunt. Joy <3
Grimma: 99 :-
Scabarak: 229 :-

Kan jag inte bara hitta min blivande springare så att jag kan klä upp honom i allt fint som jag har köpt? Tydligen inte, då alla fina hästar ska stå i Holland. /cry



10 sanningar om oss.

1. Vi möttes för över 8 år sen på en rollspels/hästsida på internet som hette Dragonfylke.

2. Vi kom överens direkt, och har i princip varit bästa vänner sen dess. Vi känner varandra utan och innantill och litar på varandra till 100%.

3. Folk misstar oss för tvillingar, syskon eller släkt hela tiden, vilket vi inte är, även Lisas förra lärare och min barndomskompis trodde det (för att inte glömma alla i Egypten).

4. Vi kommer överrens om det mesta, vi är väldigt lika i både humor, tänkande och smak (förutom att Lisa älskar mint, vilket Paulina hatar, och Paulina älskar lakrits, vilket Lisa hatar.)

5. Lisa är den enda, utöver Paulinas mamma, som hon vågar och vill slänga upp på sina hästar för att rida. Ingen annan har fått tillåtelsen att göra det.

6. Vi båda är störtförälskade i den animerade serien: Avatar The Last Airbender. Förutom slutet så klart. Vi älskar serien lika mycket som vi hatar den otecknade filmen som är baserad på den. (Zutara still lives!!)

7. Vi har samma dryga beteende och otroligt dåliga humor.

8. Bådas bästa utomlandsresa var - hands down - när båda åkte till Egypten. Kommer aldrig glömma alla fina minnen därifrån!

9. Vi båda är mörkrädda, tur för mig som bor i Boden där vi har midnattssol hela sommaren. Synd för Paulina med andra ord. (Dock synd för Lisa på vintrarna!)

10. Önskar att vi hade kunnat bo i på samma ort. Det är förjävligt att ens bästa vän ska bo 100 mil bort </3







Humor..

Den bra sortens humor existerar inte hos mig, men detta klipp får mig alltid att skratta;



Jag erkänner att jag är en nörd och skyrim är väldigt beroendeframkallande




Packar.

Det är kaos i mitt rum. Eller det är alltid det, men då jag packar och egentligen inte orkar det så är det värre än vanligt. Det är inte så att jag inte vill åka, tvärtom, det ska bli skönt och roligt att komma bort. Även om det bara är över helgen. Jag hatar dock bara att packa, det är så.. Frustrerande tråkigt, jag är kung på att glömma saker också, inte pawsome alls.


Chaos^

Ska städa då jag kommer hem, nu ska jag bara packa klart, och försöka att inte somna vid blotta åsynen av min underbart sköna säng, tjingeling, ha en bra helg!


chillar^

Tentan gick väldigt fint idag faktiskt, över förväntan! Det var nästan exakt samma frågor som på tentan vi hade fått plugga till, vilket kändes väldigt bra. Dock så hade vi en liten "golden rule" då vi gick på gymnasiet, vilket lydde "Ifall det kändes bra, gick det åt helvete. Kändes det som det gick åt helvete, så gick det bra." Hoppas att högskolan har ändrat den regeln, man kan ju alltid hålla tummarna!

Var bara i stallet en liten snabbis idag då mamma tyvärr blivit sjuk, så kunde inte göra så mycket, men han vilar ju ändåså. Hagen har äntligen blivit lite mjuk så dem kan röra sig ordentligt, vilket betyder att han inte beter sig som den dryga unghästen han är innerst inne, men för uppfostrad och snäll för att agera. (Förutom nu, då han inte kunnat röra sig.) Tyvärr kommer det nog frysa på över natten, tråkigt.. Då kan snön komma imorn tycker jag.

Bakade lite chokladmuffins med kokos innan jag drog till stallet, ska festa på dem, läsa och ta det lugnt ikväll, chillarkväll med andra ord!




Helt sluuuut!

Första dagen på jobbet har varit helt awesome! Alla som jag har pratat med har varit hur trevliga som helst. Jag har inte haft en lugn stund över, och trots att jag är helt slut i huvudet så tycker jag att det är skööönt. Finns inget värre än ett jobb där man måste sitta och rulla tummarna för att få tiden att gå. Just nu håller dem bara på att lära mig hur man gör lite kundärenden och redan imorgon ska jag få prova på att sitta i kassan :o Men jag kommer såklart få hjälp, haha. Jag börjar 8.15 i morgon. Kommer vara ett föredrag på morgonen med en snubbe som skulle snacka om investeringar som jag förstod det. Intressant :D Sen tar jag helg en välförtjänt helg! Insåg även att klädseln på banken inte var lika strikt som jag trott. Blir ingen skjorta imorgon, haha. Det är så oschönt.

Vad som också är oskönt att att jag hittade mitt drömhår för några dagar sen.
Hade varit uppskattat om jag hittat bilden för en vecka sen. Innan jag färgade håret.
Haha, aja. Ska sprara den tills nästa gång! Bilden alltså:





Tenta..

Sitter just nu och förbereder mig för min första tenta.. Igenom att kolla rakt in i väggen och hoppas på det bästa eller något.. Nejdå! Läste klart boken igår, tog mig 2 dagar och den är över 300 sidor, score. Kollar igenom anteckningarna idag. Man minns ju som bäst då informationen är färskt i minnet, kör på den taktiken, funkar fortfarande, som det alltid gjort!
Sen blir det stallet, och efter det, ifall det gått bra på tentan, ska jag fira det igenom att baka något, eller sova extra tidigt, beror på hur pigg och glad man är!
Saknar sommaren lite, men saknar denna grabb mycket mer.

(och ja, bara för att vi är såå seriösa på bilden i förra inlägget, lisadenovisa.. HAHA.)


Första dagen på nya jobbet!

Ja, precis som rubriken lyder så ska jag börja jobba på Swedbank i Luleå idag. Åååh, är fett nervös :c Har sovit hur oroligt som helst, och trög som jag var ställde jag klockan en timme för tidigt. Så nu har jag ingenting att göra i en timme innan bussen går. Schönt!

Så eftersom att jag failar så mycket den här morgonen så ska jag lägga upp en gammal fail-bild på mig och Paulina som ni kan lulza åt.

SÖTA TJEJER! hahahah. Tror att vi var 14 och 15 här (:




Pawsome.

Ohoy i Stugan!

Paulina var namnet, men kallas Paws eller Boss för kort. Jag är 19 tråkiga år och bor i den mittersta delen av Sverige, i den absolut långtråkigaste staden Västerås. Jag pluggar på högskolan där och läser Kandidatprogrammet i språk och humaniora med inriktning kommunikation, du kommer aldrig komma ihåg det programets namn, så ingenting att fundera över.
Annars är jag en social, ironisk och dålig humoristisk människa som ägnar stora delar av min fritid åt min älskade häst, ifall jag inte tränar, spelar eller är social med mina vänner.


Jag äger då Houdini Van De Heffinck "Finken", som är ett 5årigt belgiskt halvblod, e. Argentinus - Rey Z (ex. Prince de Revel) som jag har tävlat upp till 80cm hoppning och LB:1 dressyr, men just nu satsar vi på Falsterbo och Championatet i sommar och höst! I vilken gren har vi inte bestämt oss för ännu, det som det går bäst i, eftersom han är en fantastisk häst i båda disciplinerna.

Annars, då jag inte är i stallet så brukar jag oftast spela, jag är en väldigt stor spelnörd och hart spelat sedan jag var väldigt liten, jag uppskattar allt från Skyrim till Zelda & Silent Hill, och massor och massor där mellan. Spelar jag inte tv/konsoll-spel så läser jag nog annars DC Comics eller Marvels comics, ser på hockey, kollar på tv-serier så som Supernatural & Modern Family, samt sporta av något slag.

Det var verkligen allt från min introduktion, stay tuned för mer konstiga inlägg och galna saker från mig & Lisa, på våran blogg!





Lisa den ovisa

Hej!

Lisa heter jag, born and raised i vinterstaden som finns i den nordligaste delen av Sveriges rike: Boden. Just nu bor jag dock i Luleå. Jag är 20 år, studerar till civilekonom på Luleå Tekniska Universitet och har precis fått extrajobb på Swedbank i Luleå.

Och utöver den där tråkiga informationen så är jag en glad sak med väldigt dålig humor som min bästa vän Paulina delar! Det finns inget bättre än att sitta och skratta för sig själv åt sina egna skämt <3
Jag har en connemara ponny som heter Hagens Ulster. När jag var 18 år och inte kunde tävla honom längre så kände jag att jag ville sälja honom, men min syster vägrade att göra det, så att hon började ta hand om honom istället. Under de senaste åren har jag knappt tillbringat någon tid i stallet, men nu håller jag på att leta efter en blivande hopphäst!


Jag och Ulle! Lerig bana - tacka vet jag vattenspiltor!

Något annat som är värt att nämna är att jag är ett stort fan av Syd-Korea! Älskar deras mode, musik, filmer och drama-serier. Så det kommer nog komma lite updates om det från min sida! Något annat som jag gärna tillbringar tid framför är min Tv då jag främst nördar loss på mitt Ps3 som jag efterlängtat fick när jag fyllde år den 16e december. Just nu håller jag på att avlida i väntan på Final Fantasy versus 13.

Och det var väl det mesta om mig!
Mer intressant och inte så lika intressant information om mig och mina i-landsproblem får vi veta om ni läser min och Paulinas awesome blogg!




RSS 2.0