Något snabbt

Fullt ös medvetslös! Hade inte tid förra helgen att skriva något, så ni får ett litet snabbt nu så kan jag skriva mer ingående i helgen, ska försöka göra det denna gång, fer sure!

 

_--__ Rubik goes here somewhere.

 
Haft galet mycket att göra denna vecka, så har inte haft tid alls att skriva här eller göra något alls förutom stallet och skolan, skriver mer ikväll då jag har tid!
 

En häst som kallades Finken..

 
Skulle hämta in min åsna idag, han var överlyckig att se mig, bara för jag fann en liten hötuss han missat bakom sin foderbytta.... Så han ville hellre äta än att följa med mig in och bli riden..

 
Så han satte på sin charm i ett försök att få vara kvar.. Kan säga att det funkade inte bättre för det, åsna..
 
 
Hans hage är iallafall fin och stor, det bästa är då han ställer sig längst ner och vägrar låtsas om att man existerar.. Hagen slutar där det lilla 'gula' i snön slutar.. Det är en jäkla bit att gå med all snö som finns där också, tokhäst!


 
Då han skulle bli riden var han som en liten bomb! Hoppade till för allt och ville inte gå fram för skänkeln först eller lyssna då jag tog halvhalter. Tillsist gick det, även om han fortfarande var hiskligt pigg efter passet. Fast söt är han, och frostig!


Sista-dagar panik

Runt 2 dagar kvar tills skolan börjar, shit, vad hände med den tiden!? Är så extremt taggad på det just nu, nu fan ska jag plugga, ska inte bara säga det utan det ska fan ske också. Ska bli en sådan heltids pluggis kombinerat med ridningen, bara för att jag kan och vill.

Hart 236478596 grejer att fixa på måndag efter introduktionen, men det blir fintfint det. Ska njuta av stallet i helgen och på söndag ska jag nog rengöra alla mina grejer, så slipper jag hänga upp mig så mycket på det, för jag ska ju tvätta mina egna grejer senare idag!

Idag var det också sådär löjligt jäkla fint väder, strålande sol och vindstilla, runt -10'C, helt perfekt! Kunde gå omkring utan jacka och bara njuta av vädret, fler liknande dagar tack! (Iallfall vindstilla dagar, ♥ them.)



Päls överallt.

Rakade min lilla fågel idag, det vart nog mest päls på mig! Så nu är han nästan naken och jag har plötsligt fått päls.. Pigg som attan var han också då jag skrittade ut sen! Lite ojämnt rakat, men snygg är han för det. Kanske kommer bilder imorn om jag orkar, idag orkade jag inte riktigt!

 
Sötnöten för ett tag sedan ♥


Morgonjour!

Idag blir det en tidig dag då jag har morgonjouren i stallet imorn, tagga att gå upp klockan 6, wohoo! Sen ska jag rida ut med mamma och Anne, och sen blir det nog att åka till Hamre och kolla på vita ridbyxor, har dem inga så får man väl beställa, eller åka och kolla på Boda Hästsport.. Vi får la se imorn!

Sen ska jag sova ut på måndag, sen då eller på tisdag ska jag till biblioteket och se ifall de har mina kursböcker, så kan jag låna dem och se hur mycket vi ska använda dem, så jag inte köper böcker för 500 :- sen använder man dem aldrig, tjoho!


K Project

 
Såg klart på K Project idag, jag är egentligen inte så mycket för anime då jag föredrar manga. Men holy cow, var denna bra eller var den bra!? Första säsongen var helt fantastisk! Ingen aning vad som kommer hända i nästa säsong (som kommer ut nästa år, bu-hu.) Men ser fram mot den så jäkla mycket nu!

Den hade allt och lite till, fantastiska voice actor / actress också som är väldigt kända. Bra animation, story, drawing.. Ja, det mesta! Sure, vissa grejer är ju inte det bästa, men den var fortfarande en av de bästa anime jag sett, rekommenderar den verkligen starkt ifall ni inte har sett den och vill ha något att se!
Tänker inte skriva så mycket om den då den är väldigt ny och inte vill spoila, men googla på det och läs själva, jag är riktigt hemsk på att förklara....

Nu ska man bara komma på vad man ska se härnäst...


Go me.

Jag är en sådan människa som ibland är lite annorlunda. Idag är jag extremt trött, vaknade 08.15 och gick hemifrån 08.50, och på den tiden han jag sminka mig, tvätta luggen, packa ner frukost och klä på mig. Fortfarande riktigt trött, så runt lunch då jag egentligen ska dra hem så går jag in på Akademibokhandeln där de har utförsäljning, hittar lite böcker och är där ett bra tag. Sen går jag hem, diskar allt inklusive alla ugnsformar, och nu ska jag gå till ICA som liger en bit härifrån och handla.
Sen har vi såklart stallet då jag ska rida Flunkus!

Jag får aldrig vila, fast iofs, vilar jag så kommer jag inte kunna sova inatt.. Men who cares? Jag somnar ändå sent, borde fixa bättre sovrutiner eftersom jag börjar skolan den 21a, och måste ibland ta bussen runt 6 från Västerås.

 

Smått igång.

Min lillpålle har börjat fått bli riden lite smått igen tack vare att han inte klarar av vilan, han blir så pigg! Tror inte det finns någon mer positiv häst än honom, han gillar att bli riden och blir faktiskt riktigt glad då man kommer med tränset.. Knäpp häst!

 


2013

 
 
Nytt år, nya möjligheter!
 

RSS 2.0