10 sanningar om oss.

1. Vi möttes för över 8 år sen på en rollspels/hästsida på internet som hette Dragonfylke.

2. Vi kom överens direkt, och har i princip varit bästa vänner sen dess. Vi känner varandra utan och innantill och litar på varandra till 100%.

3. Folk misstar oss för tvillingar, syskon eller släkt hela tiden, vilket vi inte är, även Lisas förra lärare och min barndomskompis trodde det (för att inte glömma alla i Egypten).

4. Vi kommer överrens om det mesta, vi är väldigt lika i både humor, tänkande och smak (förutom att Lisa älskar mint, vilket Paulina hatar, och Paulina älskar lakrits, vilket Lisa hatar.)

5. Lisa är den enda, utöver Paulinas mamma, som hon vågar och vill slänga upp på sina hästar för att rida. Ingen annan har fått tillåtelsen att göra det.

6. Vi båda är störtförälskade i den animerade serien: Avatar The Last Airbender. Förutom slutet så klart. Vi älskar serien lika mycket som vi hatar den otecknade filmen som är baserad på den. (Zutara still lives!!)

7. Vi har samma dryga beteende och otroligt dåliga humor.

8. Bådas bästa utomlandsresa var - hands down - när båda åkte till Egypten. Kommer aldrig glömma alla fina minnen därifrån!

9. Vi båda är mörkrädda, tur för mig som bor i Boden där vi har midnattssol hela sommaren. Synd för Paulina med andra ord. (Dock synd för Lisa på vintrarna!)

10. Önskar att vi hade kunnat bo i på samma ort. Det är förjävligt att ens bästa vän ska bo 100 mil bort </3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0