Can't get enough

Skrev tentan i statistik idag, som gick väldigt bra! Var klar på ungefär en timme, så kring halv elva var jag hemma i lägenheten igen. Och fysatan vad tråkigt jag har haft. Är det inte lustigt? När man måste göra saker, som att plugga, städa eller whatever, så är det hur nice som helst att slänga sig framför TVn och göra absolut ingenting. Men när man däremot inte har något speciellt som måste göras så blir man nästan självmordsbenägen av att ligga framför den där förbaskade TVn. Som idag. /cry

Som tur var har jag hittat ett SJUKT bra drama! Faktiskt det första dramat som jag ser som innehåller action i stället för enbart romance/comedy, och jag är inte missnöjd än! Faktum är väl att jag är helt såld i serien och försöker få Niclas att se den också, haha.

Dramat heter CITY HUNTER. Det hela börjar under 80-talet, när Nord Korea skickar ett gäng militärer för att göra ett bombattentat mot presidenten i Syd Korea - vilket också har hänt i verkligheten. För att svara på detta, så skickar Syd Korea i sin tur ett gäng militärer från specialist-gruppen till Nord Korea på ett topphemligt uppdrag, för att orsaka samma skador. När soldaterna är i Nord Korea så inser ett antal politiker att om de ställs skyldiga för att ha dödat Nord Koreas president så kommer i stort sett USA upphöra alla sina kontrakt med dem, och till och med kanske öppna eld mot dem. De vill inte bli skyldiga för detta, för att rädda sin nation (men främst sig själva). Därför beordrar de sina egna soldater att mörda specialist-gruppen när de kommer till båten, vilket de gör. Men en man överlever, till priset att förlora sina underordnader och sin bästa vän - som precis fått ett barn med sin fru i Syd Korea. Mannen återvänder till Syd Korea och är besluten om att hämnas. Det första han gör är att kidnappa hans bästa väns barn och flyr sedan från Syd Korea. De kommande året uppfostrar honom till en soldat, och som sin egen son.
28 år senare åker mannens bästa väns unge (hahah, komplicerat xD) till Syd Korea för att hämnas och döda de som orsakade hans pappas död.

SJUKT BRA HANDLING! Allt är så jävla twisted och korrupt. Hur många "Oh, no, he didn't!!"-moments som helst, haha. Men verkligen, väldigt värd att se. Inte så jävla ytlig handling som alla kärleksdraman har, haha. Men självfallet är det kärlek med. Skulle inte kunna se en serie som inte innehöll lite lovey-dovey!


City Hunter



Kommentarer
Postat av: Linn

Saknar dig också babe!<33

Veckan efter påsk (typ 9 april) ska jag få vara ledig några dagar i rad, då kommer jag hem och då ska vi hitta på en massa roliga saker! :D Hör av mig då jag vet exakt när jag får vara ledig ;*

2012-03-27 @ 16:49:24
URL: http://actionplog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0