Här är det ~

Det efterlängtade (uhm?) hat-inlägget!

Denna incident inträffade i Luleå i lördags, när jag och Hanna skulla äta lunch. Vi pratade lite om var vi skulle äta, och sedan kom vi överens om att vi skulle äta på Friends i Luleå - som är nyöppnat och typ cafe/rastaurang-ish. När vi var där beställde vi varsin ceasar-sallad, riktigt bra lunch när man ska shoppa och inte har så mycket tid att äta då vi bara hade tre timmar på oss innan bussen gick hem. Vi satte oss ner och började prata om hur gott det skulle bli att äta för att båda var ashungriga. Så gick tio minuter. Ingen mat. Okej, det kanske inte är hela världen, men för två hungriga bitches är det en ganska big deal. Tio minuter till gick. Hur svårt kan det vara att göra en jävla ceasar-sallad? Seriöst? Hanna gick och frågade hur långt bort maten var, eftersom att vi hade väntat i tjugo minuter nu och hade ganska bråttom. "Det är alldeles strax färdigt," svarade den långsamma idioten i "köket". Seriöst. Dem arbetade typ i slow-motion.
Om "alldeles strax" är en ny definition på att "ni får vänta i tjugo minuter till", så skulle jag gärna vilja veta när fan det hände. Det är ju helt sinnessjukt. 40 MINUTER? FÖR EN JÄVLA SALLAD? Salladen i sig var väl helt okej - men den var inte "vänta i 40 minuter"-god. Fyfan vilka jävla sär. Ursäkta, men, what tha' fuck?

Sååå.. För att sammanfatta Friends: gå inte dit om du inte vill vänta i 40 minuter på en halvdann sallad som du kan göra bättre själv.


Sämst bild xD hahahahh. Men seriöst. Gå inte hit, det suger apröv.
Bara old people som är där också.




Kommentarer
Postat av: Hannis

WORD! Jävla sämst! Dessutom har dom godare chailatte på Smedjan 8D Haha men om du tyckte bilden på dig på min blogg var ful (vilket den inte är du har jättefin näsa, jättefina kindben och jättefinhaka) vad fan är inte den här på mig då??? xD

2012-03-08 @ 08:53:43
URL: http://lifeofhannis.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men min mun såg ju fan fag ut xD

Och jag fick ingen bättre bild :C Ljuset sög ju på det där skitstället också!

2012-03-08 @ 10:00:26
URL: http://creole.blogg.se/
Postat av: Paulina

hahahaha känner lite negativa vibbar härifrån, det är nästan så man kvävs av dem!

2012-03-08 @ 13:24:38
URL: http://creole.blogg.se/
Postat av: Lisa

Eller hur? Vi försöker alltid vara så glada och trevliga som möjligt!

2012-03-08 @ 23:04:36
URL: http://creole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0